Dert yok, Sohbet var.... :)

kızım bi de muhtar olacan ya çirkin çirkin konuşma basıcam şimdi kızgın şişi ağzının ortasına

Çirkin mi?

Abarttım, olayın vehametini anlatmaya çalışmıştım.

Yanlış anlaşılabilir bir örnekleme editliyorum

Banyo yaptırırken soyuyorum elimden fırlıyor koşa koşa koltuğun arkasına gidip çömelip işiyor valla kaç kere başıma geldi yerler laminat olduğu için siliyorum geçiyor ama kaka tam bir dehşetti

@asude alıntılarınızı editler misiniz?

nasıl yani ya:44:
dranasım; normal mi sence bunu yapması?
dikkat çekmek için yapıyor olamazmı?
giç görüştün mü pedagogla?:44:

Doktorumuza sordum bir şey demedi zaten iki kere falan yaptı uzun zamandır yapmıyor ama kaka birazda benim yüzünden oldu anne kaka diyip bezini açmamı istedi elimde iş vardı çocuk bunalıp benden önce açmış bezini

Çirkin mi?

Abarttım, olayın vehametini anlatmaya çalışmıştım.

Yanlış anlaşılabilir bir örnekleme editliyorum

ohooo

sana da şaka yapamıcaksam, keyfim dilediği şekilde söyleyemeyeceksem, çocuğumu keserim, neyse çocuğum yok, csi yi keserim

Daha önce böylesi hiç başıma gelmedi ama genelde soyunup çömelip koltuk arkalarına işediği için şaşırmadım:26:
Gerçekten analı kızlı tuhafız:27:

valla iyi sabrediyosun demekki....ben o konuda kendimden cok korkuyorum....sabirsizim benn....

ohooo

sana da şaka yapamıcaksam, keyfim dilediği şekilde söyleyemeyeceksem, çocuğumu keserim, neyse çocuğum yok, csi yi keserim

kes anasını satayım beni kes....:104::104:
koca topiktee kesmek için bir beni buldun dimi?
beni ne kadar çok sevdiini biliyordum da emin değildim,
artık eminim...
saol, çok saol...

didecem burdan yemin ederim alıp başımı başka topiklere:14::14::14:

Son düzenleme:
eee sevo siz ne yaptınız hafta sonu kutlama falan???

artık eminim...
saol, çok saol...

kızımben seni doğurduğum yavrumunan (yavrum ile) bir tutuyorum, yani ha doğurduğum ha csi diyorum, senin dediklerine bak

allahımız biliyor o cadı kaynanayı bilem benden çok seviyosundur hain csi

eee sevo siz ne yaptınız hafta sonu kutlama falan???

Bizim haftasonu pek iç açıcı değildi:5:
Oğluş hastaydı biliyosun o hasta olunca benim psikolojim yerlerde.
Boyu tutuldumu damar damar üstünemi geldi ne anlamadık kliniğede götürdük krem verdiler ama ne fayda:50:
Babası oynama bahanesiyle ovak istedi mümkün değil, duş aldırdık elletmiyor kafasını bile şampuanlatmadı.
Off 100 tane büyük hastalansın 1 tane çocuk hastalanmasın diyorlar ya doğru vallahi.
Annniiii boyun acıoo dedi dedi durdu:43:

Boyu tutuldumu damar damar üstünemi geldi ne anlamadık kliniğede götürdük krem verdiler ama ne fayda:50:
Babası oynama bahanesiyle ovak istedi mümkün değil, duş aldırdık elletmiyor kafasını bile şampuanlatmadı.
Off 100 tane büyük hastalansın 1 tane çocuk hastalanmasın diyorlar ya doğru vallahi.

ay kıyamam ya, çok geçmişler olsun, Allah şifalar versin :(

artık eminim...
saol, çok saol...

Asuuu kesiyormu senii :104: kurtarammı ne diyonnn bak sevgisini keserek belli ediyor asuda :27:

ohhhh sefan olsun valla :32:

temizlik sonrası evimi çok seviyorum,herşey yerli yerinde muntazam...(benim karaböcükün müsaade ettiği kadar tabi)

Evet ya tertemiz oluyor ev bide hafta sonundan çıkınca karman çorman oluyor resmen :30:

günlerdir soracagim unutuyorum abla ya....sizin kus alistimi size?

Çok alımadı ya 1-2 kere uçsun dedim yönünü bulamıypr daha yavru ya omuzumda durdu biraz pırr uçtu çarpıyor her yere daha

Çok geçmiş olsun canım çocuklar hastalanmasın yeterki insanın eli ayağı dolanıyor resmen kıyamam ben ona

Ne kuşu kuş mu aldınız
kuş lafını duyduğumda içim cız ediyor:26:

Muhabbet kuşumuz varda yeni aldık lal onu soruyordu alıştımı diye ..

ay kıyamam ya, çok geçmişler olsun, Allah şifalar versin :(

Sağol kreşe de gitti bi aklım gönderme dedi ama gitti. Aradım öğretmenini biraz sıkıntısı var sanırım dedi ama oyunlara eşlik ediyormuş.Zaten sınıfa bir girişi vardı ki fırlamanın ( kameradan izliyorum ) oy ölürüm ben onun boyuna.

Kaynattınız gene demi kızlar yoruldum evişimde bitti çay içiyorum şimdi cigaramıda yaktım tellendiriyom :27:

bende hafta sonu temizledim her yeri....

Ne kuşu kuş mu aldınız
kuş lafını duyduğumda içim cız ediyor:26:

almistik zaten canim ama alismadi bi türlü.....

Evet ya tertemiz oluyor ev bide hafta sonundan çıkınca karman çorman oluyor resmen :30:

Çok alımadı ya 1-2 kere uçsun dedim yönünü bulamıypr daha yavru ya omuzumda durdu biraz pırr uçtu çarpıyor her yere daha

bizimki az cok evi ögrendi ama yinede kaciyor sürekli....alismayacak herhalde....

evi temizledikten sonra evde adim atilsin istemiyorum....

zaten dün kocisle bu yüzden tartisdim....

Back
X