- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
kızım bi de muhtar olacan ya çirkin çirkin konuşma basıcam şimdi kızgın şişi ağzının ortasına
Çirkin mi?
Abarttım, olayın vehametini anlatmaya çalışmıştım.
Yanlış anlaşılabilir bir örnekleme editliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızım bi de muhtar olacan ya çirkin çirkin konuşma basıcam şimdi kızgın şişi ağzının ortasına
Banyo yaptırırken soyuyorum elimden fırlıyor koşa koşa koltuğun arkasına gidip çömelip işiyor valla kaç kere başıma geldi yerler laminat olduğu için siliyorum geçiyor ama kaka tam bir dehşetti
nasıl yani ya:44:
dranasım; normal mi sence bunu yapması?
dikkat çekmek için yapıyor olamazmı?
giç görüştün mü pedagogla?:44:
beynelminel değil ki o beynelmilel
neyse olsun şey değil
Çirkin mi?
Abarttım, olayın vehametini anlatmaya çalışmıştım.
Yanlış anlaşılabilir bir örnekleme editliyorum
Daha önce böylesi hiç başıma gelmedi ama genelde soyunup çömelip koltuk arkalarına işediği için şaşırmadım:26:
Gerçekten analı kızlı tuhafız![]()
ohooo
sana da şaka yapamıcaksam, keyfim dilediği şekilde söyleyemeyeceksem, çocuğumu keserim, neyse çocuğum yok, csi yi keserim
Kaynattınız gene demi kızlar yoruldum evişimde bitti çay içiyorum şimdi cigaramıda yaktım tellendiriyom![]()
Kaynattınız gene demi kızlar yoruldum evişimde bitti çay içiyorum şimdi cigaramıda yaktım tellendiriyom![]()
kes anasını satayım beni kes....:104::104:
koca topiktee kesmek için bir beni buldun dimi?
beni ne kadar çok sevdiini biliyordum da emin değildim,
artık eminim...
saol, çok saol...
didecem burdan yemin ederim alıp başımı başka topiklere![]()
eee sevo siz ne yaptınız hafta sonu kutlama falan???
günlerdir soracagim unutuyorum abla ya....sizin kus alistimi size?
Bizim haftasonu pek iç açıcı değildi![]()
Oğluş hastaydı biliyosun o hasta olunca benim psikolojim yerlerde.
Boyu tutuldumu damar damar üstünemi geldi ne anlamadık kliniğede götürdük krem verdiler ama ne fayda
Babası oynama bahanesiyle ovak istedi mümkün değil, duş aldırdık elletmiyor kafasını bile şampuanlatmadı.
Off 100 tane büyük hastalansın 1 tane çocuk hastalanmasın diyorlar ya doğru vallahi.
Annniiii boyun acıoo dedi dedi durdu![]()
kes anasını satayım beni kes....:104::104:
koca topiktee kesmek için bir beni buldun dimi?
beni ne kadar çok sevdiini biliyordum da emin değildim,
artık eminim...
saol, çok saol...
didecem burdan yemin ederim alıp başımı başka topiklere![]()
ohhhh sefan olsun valla
temizlik sonrası evimi çok seviyorum,herşey yerli yerinde muntazam...(benim karaböcükün müsaade ettiği kadar tabi)
günlerdir soracagim unutuyorum abla ya....sizin kus alistimi size?
Bizim haftasonu pek iç açıcı değildi![]()
Oğluş hastaydı biliyosun o hasta olunca benim psikolojim yerlerde.
Boyu tutuldumu damar damar üstünemi geldi ne anlamadık kliniğede götürdük krem verdiler ama ne fayda
Babası oynama bahanesiyle ovak istedi mümkün değil, duş aldırdık elletmiyor kafasını bile şampuanlatmadı.
Off 100 tane büyük hastalansın 1 tane çocuk hastalanmasın diyorlar ya doğru vallahi.
Annniiii boyun acıoo dedi dedi durdu![]()
Ne kuşu kuş mu aldınız
kuş lafını duyduğumda içim cız ediyor:26:
ay kıyamam ya, çok geçmişler olsun, Allah şifalar versin![]()
Ne kuşu kuş mu aldınız
kuş lafını duyduğumda içim cız ediyor:26:
Evet ya tertemiz oluyor ev bide hafta sonundan çıkınca karman çorman oluyor resmen![]()
Çok alımadı ya 1-2 kere uçsun dedim yönünü bulamıypr daha yavru ya omuzumda durdu biraz pırr uçtu çarpıyor her yere daha