- 2 Ekim 2009
- 3.339
- 78
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
muhtarım elmayram...
anahtar paspasın altında...
ben kaçtım..
yarın sabah görüşmek üzere...
pembe puantiyeli csi,
aklima birden sen geldin...
hahaha
Bilmiyorum ki gizemcim, bi sıkıntı işte. Masayı zor topladım valla :S bulaşıkları makinaya yerleştirmek bile gelmedi icimden.
ohooooo marifetlisin maşallah![]()
saat 6.30 dan 8.30 a 2 saatte anca 3 cesit basitcene seyler yapabildim ne marifeti :))
esin istanbuldaydi degil mi egitim icin, yalniz kaldigin icin olabilir mi?? kendine söyle güzel bi cay/kahve yap, uzan cekyata, al eline kumandayi, ya da ac güzel bi müzik.. keyif yap iste :))
katecim lalcim günaydınlar![]()
Günaydın bayanlar...
günaydın![]()
Günaydın canlarrrr
günaydin benim can dostlarim
Günaydın güzellerr..
Huzurlu, bol muhabbetli bir gün olsun.
Kızlar günaydın
Fikirlerinize ihtiyacım var estee lauder marka makyaj seti 150 lira ancak estee lauder marka bir parfüm alman şart yani set 300 civarı
Hiç makyaj malzemem kalmamış iki göz kalemi alayım dedim max factor 90 lira tutuyor bu setin içindekiler de tam bana göre iki çeşit allık, pudra,rimel, üç tane göz kalemi, rujlar falan işte
Kızlar günaydın
Fikirlerinize ihtiyacım var estee lauder marka makyaj seti 150 lira ancak estee lauder marka bir parfüm alman şart yani set 300 civarı
Hiç makyaj malzemem kalmamış iki göz kalemi alayım dedim max factor 90 lira tutuyor bu setin içindekiler de tam bana göre iki çeşit allık, pudra,rimel, üç tane göz kalemi, rujlar falan işte
hiç kullandın mı bunun malzemelerini canım?
paketin içindeki adetlere bakınca gayet uygunmuş.
parfümünü hiç bilmiyorum..lauderin parfümünden hiç kullanmadım...
ama 100cclik parfümler 60 eurodan başlıyor genellikle..oda normal yani
parfümü de 100 cc'lik
sette üç göz kalemi bir rimel,
bir pudra, iki çeşit allık,
18 çeşit far
3 ruj, 1 likit ruj
makyaj temizleyici
aslında gayet uygun bir tane de orjinal parfüm