• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

muhtarım elmayram...

anahtar paspasın altında...

ben kaçtım..

yarın sabah görüşmek üzere...

pembe puantiyeli csi,

aklima birden sen geldin...

hahaha

muhtarım elmayram...

anahtar paspasın altında...

ben kaçtım..

yarın sabah görüşmek üzere...

pembe puantiyeli csi,

aklima birden sen geldin...

hahaha

Tmm cnmcım ben kitlerim kapıyı sabahtan :D

öpyrmmm seni dikkat et kendine

Bilmiyorum ki gizemcim, bi sıkıntı işte. Masayı zor topladım valla :S bulaşıkları makinaya yerleştirmek bile gelmedi icimden.

ohooooo marifetlisin maşallah :nazar:

saat 6.30 dan 8.30 a 2 saatte anca 3 cesit basitcene seyler yapabildim ne marifeti :))

esin istanbuldaydi degil mi egitim icin, yalniz kaldigin icin olabilir mi?? kendine söyle güzel bi cay/kahve yap, uzan cekyata, al eline kumandayi, ya da ac güzel bi müzik.. keyif yap iste :))

saat 6.30 dan 8.30 a 2 saatte anca 3 cesit basitcene seyler yapabildim ne marifeti :))

esin istanbuldaydi degil mi egitim icin, yalniz kaldigin icin olabilir mi?? kendine söyle güzel bi cay/kahve yap, uzan cekyata, al eline kumandayi, ya da ac güzel bi müzik.. keyif yap iste :))

Pazar günü döndü cnm.

Sen bu satırları yazarken ben sıkıntıdan uykuya geçiş yaptım :D

Pofff dokuzbuçuktan yedibuçuğa kadar uyudum D:

Kızlar günaydın
Fikirlerinize ihtiyacım var estee lauder marka makyaj seti 150 lira ancak estee lauder marka bir parfüm alman şart yani set 300 civarı
Hiç makyaj malzemem kalmamış iki göz kalemi alayım dedim max factor 90 lira tutuyor bu setin içindekiler de tam bana göre iki çeşit allık, pudra,rimel, üç tane göz kalemi, rujlar falan işte

Kızlar günaydın
Fikirlerinize ihtiyacım var estee lauder marka makyaj seti 150 lira ancak estee lauder marka bir parfüm alman şart yani set 300 civarı
Hiç makyaj malzemem kalmamış iki göz kalemi alayım dedim max factor 90 lira tutuyor bu setin içindekiler de tam bana göre iki çeşit allık, pudra,rimel, üç tane göz kalemi, rujlar falan işte

hiç kullandın mı bunun malzemelerini canım?

paketin içindeki adetlere bakınca gayet uygunmuş.
parfümünü hiç bilmiyorum..lauderin parfümünden hiç kullanmadım...
ama 100cclik parfümler 60 eurodan başlıyor genellikle..oda normal yani

Kızlar günaydın

paketin içindeki adetlere bakınca gayet uygunmuş.
parfümünü hiç bilmiyorum..lauderin parfümünden hiç kullanmadım...
ama 100cclik parfümler 60 eurodan başlıyor genellikle..oda normal yani

parfümü de 100 cc'lik
sette üç göz kalemi bir rimel,
bir pudra, iki çeşit allık,
18 çeşit far
3 ruj, 1 likit ruj
makyaj temizleyici

aslında gayet uygun bir tane de orjinal parfüm

Back
X