Seninkinin ortası yok zateninsana "kesin birşeyler karıştırıyor" hissi veriyor
![]()
gercekten öyle....mesela bazen otur artik yoruldun der oturunca da ortalik cok daginik der....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninkinin ortası yok zateninsana "kesin birşeyler karıştırıyor" hissi veriyor
![]()
aşkito bir aşkısı iki![]()
gercekten öyle....mesela bazen otur artik yoruldun der oturunca da ortalik cok daginik der....
amanda amannnnn,kocişi de bakarmış
ya ben bu kociş mociş sinir olduyorum cidden...hatta aşkım lafına bile..bizimki eğlencesine bir kelime tutturmuş bana dün aşkitomtom diyip durdu deli etti beni![]()
Mükemmeli severim evet ve çok haklısın. Özellikle basit bir hata yapılıyorsa bu beni tedirgin edebiliyor çünkü anlam veremiyorum o kadar basit bir hata nasıl olur da yapılabilir diye. Çok mantıklı bir yerden baktın, süpersin. Sadece yanlış olaylar cereyan ettiğinde bu ruh hali çıkıyor ortaya evet. Belki de "ben yapmadım, ben mükemmelim" mesajı vermek için dürtülerimin bulduğu bir yöntemdir bu. Olabilir! Egoları susturmam gerek yani!
Arşimed gibi çırılçıplak yollarda koşasım varSüpersin yaa bulmamı sağladın sanırım. Teşekkürler...
yok...cıkkkk...demem....dedirtemezler....
birde benim kuzen var 23 yaşında o sevgilisine "aşko" diyo
ne diye hitap ediyorsunuz normalde peki birbirinize?
O ne yaaşkoooooo
paşanın dayısıyla yengesi de "tatlı" diyor
dayı - tatlı bi çay verir misin
yenge - tatlı cok cay ictin
![]()
ben özgür derim kısacatabi birşey isteyeceksem değişir
o aşkım,kuzu,kitapkurdum gibi şeyler
bilemiyorum canim....
kızlar kusuruma bakmayın.
yazacak durumda değilim.
mazur görün.
babam.. hasta... çok hasta....
Odunsun nore![]()
Bil canım. Yavaş yavaş![]()
yazacak durumda değilim.
mazur görün.
Bil canım. Yavaş yavaş![]()
yazacak durumda değilim.
mazur görün.
teşekkür ederim canikom
ben içimden severim,öye aşkım maşkım gelemem...kendisi de bozuluo ama kusura bakmasın![]()
beni bu evlilikten vazgecirmeyen de bu ya iste....inancim umudum olmasa birakabilirdim....ama cok cok sabirla basarabilecegimi düsünüyorum....
İçten nasıl seviliyormuş. Göstereceksin böyle bağrına basa basa seveceksinnnn
Olsun, sabreden derviş muradını görür mutlaka