• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

amanda amannnnn,kocişi de bakarmış :1:

ya ben bu kociş mociş sinir olduyorum cidden...hatta aşkım lafına bile..bizimki eğlencesine bir kelime tutturmuş bana dün aşkitomtom diyip durdu deli etti beni :33:

ne diye hitap ediyorsunuz normalde peki birbirinize?

Mükemmeli severim evet ve çok haklısın. Özellikle basit bir hata yapılıyorsa bu beni tedirgin edebiliyor çünkü anlam veremiyorum o kadar basit bir hata nasıl olur da yapılabilir diye. Çok mantıklı bir yerden baktın, süpersin. Sadece yanlış olaylar cereyan ettiğinde bu ruh hali çıkıyor ortaya evet. Belki de "ben yapmadım, ben mükemmelim" mesajı vermek için dürtülerimin bulduğu bir yöntemdir bu. Olabilir! Egoları susturmam gerek yani!
Arşimed gibi çırılçıplak yollarda koşasım var :52: Süpersin yaa bulmamı sağladın sanırım. Teşekkürler...

ise yaradiysa ne mutlu bana..

sen oglak burcu muydun??

er kisi kendinden bilirmis isi.. csi i da mesela kendime cok yakin hissederim.. benzer yonlerimiz cok oldugundan sanirim...

mukemmelliyetcilik bende de var.. iyi mi kotu mu bilemiyorum iste :)

yok...cıkkkk...demem....dedirtemezler....

birde benim kuzen var 23 yaşında o sevgilisine "aşko" diyo

O ne ya :D aşkoooooo :D

paşanın dayısıyla yengesi de "tatlı" diyor :D

dayı - tatlı bi çay verir misin
yenge - tatlı cok cay ictin :D

:53::53:

kızlar kusuruma bakmayın.
yazacak durumda değilim.
mazur görün.
babam.. hasta... çok hasta....

kızlar kusuruma bakmayın.
yazacak durumda değilim.
mazur görün.
babam.. hasta... çok hasta....

hayirdir canim gecmis olsun....

Bil canım. Yavaş yavaş :D

beni bu evlilikten vazgecirmeyen de bu ya iste....inancim umudum olmasa birakabilirdim....ama cok cok sabirla basarabilecegimi düsünüyorum....

tabi korkmuyor degilim inkar edemem....

Son düzenleme:
teşekkür ederim canikom :1:

ben içimden severim,öye aşkım maşkım gelemem...kendisi de bozuluo ama kusura bakmasın :33:

İçten nasıl seviliyormuş. Göstereceksin böyle bağrına basa basa seveceksinnnn

beni bu evlilikten vazgecirmeyen de bu ya iste....inancim umudum olmasa birakabilirdim....ama cok cok sabirla basarabilecegimi düsünüyorum....

Olsun, sabreden derviş muradını görür mutlaka

Back
X