- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
çare derken???aklıma o kötü hastalık geliyor...ama o değil dimi???
Belli değil canım henüz.
Normalde öyle demek istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çare derken???aklıma o kötü hastalık geliyor...ama o değil dimi???
Belli değil canım henüz.
Belli değil canım henüz.
allah korusun....
henuz kesin birsey yok degil mi canim??
Editliyorum. Yanlış bilgi vermişim.
Pet sonuçları, kan sayımı sonuçları bugün alınmış.
%22 si şu anda gitmiş zaten ciğerinin.
Evreleme (kaçıncı evre olması yapılacak tedavi ve hayat süreci için önemli) için biyopsi yapılacak. haftaya…
Csi ben babmı üç yaşımdayken kaybettim hatırlamıyorum bile babasızlık gerçekten zor ama en azından senin babanla anıların var ama benim bir iki fotoğraftan başka bir şey yok![]()
Evreleme (kaçıncı evre olması yapılacak tedavi ve hayat süreci için önemli) için biyopsi yapılacak. haftaya…
akciğer sanırım...allah yardımcıları olsun,hastaya da yakınına da çok zor...
hangisi daha iyi (yani kötünün iyisi) bilemiyorum dranas...
babayı hiç görememek,birşey yaşayamamak mı???
yoksa çok şeyi paylaşıp kaybetmek mi???
Csi ben babamı üç yaşımdayken kaybettim hatırlamıyorum bile babasızlık gerçekten zor ama en azından senin babanla anıların var ama benim bir iki fotoğraftan başka bir şeyim yok![]()
dranas ve noree ikinizi de anlıyorum, babalarınızın ruhu şad, kabirleri nur, mekanları cennet olsun..
ne kadar iyi niyetli olduğunuzdan zerre şüphem yok; ama sanırım hasta bir yakını olan birine ölümden bahsetmek kadar üzücü bir durum olamaz.. ortada ölüm kalım yok çok şükür.. lütfen bunları burada konuşup, arkadaşımızın derdine dert, sıkıntısına sıkıntı eklemeyelim..
csi biraz önce cevap yaziyordu simdi yine yok....