• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

allah korusun....

henuz kesin birsey yok degil mi canim??

Editliyorum. Yanlış bilgi vermişim.

Pet sonuçları, kan sayımı sonuçları bugün alınmış.
%22 si şu anda gitmiş zaten ciğerinin.
Evreleme (kaçıncı evre olması yapılacak tedavi ve hayat süreci için önemli) için biyopsi yapılacak. haftaya…

Son düzenleme:
insallah daha olumlu sonuclar alinir... Rabbim saglikli uzun omur nasip eder..

Evreleme (kaçıncı evre olması yapılacak tedavi ve hayat süreci için önemli) için biyopsi yapılacak. haftaya…

Csi ben babamı üç yaşımdayken kaybettim hatırlamıyorum bile babasızlık gerçekten zor ama en azından senin babanla anıların var ama benim bir iki fotoğraftan başka bir şeyim yok:50:

Son düzenleme:
Csi ben babmı üç yaşımdayken kaybettim hatırlamıyorum bile babasızlık gerçekten zor ama en azından senin babanla anıların var ama benim bir iki fotoğraftan başka bir şey yok:50:

Allah esirgesin ortada ölüm kalım durumu yok çok şükür..

tanı konulsa da, henüz evresi ve tedavisi belli değil..

hastalık da şifa da Allahtan..

dua edelim..

akciğer sanırım...allah yardımcıları olsun,hastaya da yakınına da çok zor...

Son düzenleme:
akciğer sanırım...allah yardımcıları olsun,hastaya da yakınına da çok zor...

hangisi daha iyi (yani kötünün iyisi) bilemiyorum dranas...

babayı hiç görememek,birşey yaşayamamak mı???

yoksa çok şeyi paylaşıp kaybetmek mi???

Ben hatırlamıyorum ama ablam anlatır ben ve benden bir yaş büyük abim var
Babam gelmediği için bir ay boyunca ağlamışız
Aslında ikisi de zor canım

dranas ve noree ikinizi de anlıyorum, babalarınızın ruhu şad, kabirleri nur, mekanları cennet olsun..

ne kadar iyi niyetli olduğunuzdan zerre şüphem yok; ama sanırım hasta bir yakını olan birine ölümden bahsetmek kadar üzücü bir durum olamaz.. ortada ölüm kalım yok çok şükür.. lütfen bunları burada konuşup, arkadaşımızın derdine dert, sıkıntısına sıkıntı eklemeyelim..

İnşallah sonuçları iyi çıkar

Csi ben babamı üç yaşımdayken kaybettim hatırlamıyorum bile babasızlık gerçekten zor ama en azından senin babanla anıların var ama benim bir iki fotoğraftan başka bir şeyim yok:50:

Çok zordur tahmin edebiliyorum,rabbim sizlere uzun ömür versin

dranas ve noree ikinizi de anlıyorum, babalarınızın ruhu şad, kabirleri nur, mekanları cennet olsun..

ne kadar iyi niyetli olduğunuzdan zerre şüphem yok; ama sanırım hasta bir yakını olan birine ölümden bahsetmek kadar üzücü bir durum olamaz.. ortada ölüm kalım yok çok şükür.. lütfen bunları burada konuşup, arkadaşımızın derdine dert, sıkıntısına sıkıntı eklemeyelim..

Haklısın canım ben biraz patavatsızımdır ama inanın kötü niyetli bir konuşma değil

KURAL 1: "Karşına çıkan kişiler her kimse, doğru kişilerdir. Bunun anlamı şudur,... hayatımızda kimse tesadüfen karşımıza çıkmaz. Karşımıza çıkan, etrafımızda olan herkesin bir nedeni vardır, ya bizi bir yere götürürler ya da bize bir şey öğretirler.

KURAL 2: "Yaşanmış olan her ne ise, sadece yaşanabilecek olandır. Hiç bir şey, hem de hiç bir şey yaşadığımız şeyi değiştiremezdi. Yaşadığımızın içindeki en önemsiz saydığımız ayrıntıyı bile
değiştiremeyiz. 'Şöyle yapsaydım, böyle olacaktı' gibi bir cümle yoktur. Hayır, ne yaşandıysa, yaşanması gereken, yaşanabilecek olandır, dersimizi alalım ve ilerleyelim diye. Her ne kadar zihnimiz ve egomuz bunu kabul etmek istemese de, hayatımızda karşılaştığımız her olay, mükemmeldir."

KURAL 3: " İçinde başlangıç yapılan her an, doğru andır. Her şey doğru anda başlar, ne erken ne geç. Hayatımızda yeni bir şeyler olmasına hazırsak, o da başlamaya hazırdır.

KURAL 4: "Bitmiş olan bir şey bitmiştir. Bu kadar basittir. Hayatımızda bir şey sona ererse, bu bizim gelişimimize hizmet eder. Bu yüzden serbest bırakmak, gitmesine izin vermek ve elde etmiş olduğun
bu tecrübeyle ileriye doğru bakmak daha iyidir."

Back
X