• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Darıldım ama size..
Csi abliş ve Asu ya

Asuya darılma sebebim. Dün kedişe herkesin ne yaptığını anlattı beni sap gibi bıraktı ( sap derken normalde biz buna p..ç gibi derizde foruma saygımızdan sustuk :35: )
Ablişe ise bak şimdi herkeşe tşk etti bi ben kaldım yine zavallım. Hayır tşk önemli değil ablişte kızlar dicekki DANABONFİLE geçmiş olsun demedimi ne kadannn ayıp..

Evet asum artık sizin danabonfilenizim :27:

şimdi sevocum, günü değil zamanı hiç değil, lakin ki bir nokta kafama takıldı.. biz sana sürekli uzun uzun danabonfile yazarsak olmaz, insanlar bana asude diyor mesela kısaca, iki kelime söylenmesi zor.. sana kısaca ne diyeceğiz? çok afedersin, sözüm meclisten dışarı, dana mı diyelim, yoksa bonfile mi?

annelik duygularınla, oğluşunu sana hatırlatması için alman çok cici gerçekten.. ama kısaltırken sorun olacak sanki?

Son düzenleme:
Darıldım ama size..
Csi abliş ve Asu ya

Asuya darılma sebebim. Dün kedişe herkesin ne yaptığını anlattı beni sap gibi bıraktı ( sap derken normalde biz buna p..ç gibi derizde foruma saygımızdan sustuk :35: )
Ablişe ise bak şimdi herkeşe tşk etti bi ben kaldım yine zavallım. Hayır tşk önemli değil ablişte kızlar dicekki DANABONFİLE geçmiş olsun demedimi ne kadannn ayıp..

ama ilgileniyorum bugün seninle

nickinin bile derdine düştüm bak :19:

öncelikle hepinize çok tşkler kızlar...
sizin de keyfinizi kaçırdım biraz, üzgünüm
ama ilk buraya yazmak geldi içimden.
dualarınız için, özel mesajlarınız için, açtığınız telefonlar için, msn iletileriniz için Allah hepinizden bin kere razı olsun...

ben ne demişim burda
açtığınız telefonlar için,msn iletileriniz...

pm atanların da tek tek ismini yazmadım.
pm atanlar da telden arayanlar da , msn den yazanlar da biliyorlar kendilerini diye.
3 maili kopyalama sebebim o kadar içledi ki içime,
bir de burda mesela yeri geliyor atışıyoruz, şaka yollu da olsa
yüreklerini görün istedim.
insanlık dersi olsun istedim.
sodtluk nasıl olur bilinsin istedim...

Darıldım ama size..
Csi abliş ve Asu ya

Son düzenleme:
şimdi sevocum, günü değil zamanı hiç değil, lakin ki bir nokta kafam takıldı.. biz sana sürekli uzun uzun danabonfile yazarsak olmaz, insanlar bana asude diyor mesela kısaca, iki kelime söylenmesi zor.. sana kısaca ne diyeceğiz? çok afedersin, sözüm meclisten dışarı, dana mı diyelim, yoksa bonfile mi?

annelik duygularınla, oğluşunu sana hatırlatması için alman çok cici gerçekten.. ama kısaltırken sorun olacak sanki?

biz ona kisaca db diyelim :)) ama uzun uzun ne desek :P

ben ne demişim burda

pm atanlar da telden arayanlar da , msn den yazanlar da biliyorlar kendilerini diye.

önce atışırız...sonra sarılırız :29:

şimdi sevocum, günü değil zamanı hiç değil, lakin ki bir nokta kafama takıldı.. biz sana sürekli uzun uzun danabonfile yazarsak olmaz, insanlar bana asude diyor mesela kısaca, iki kelime söylenmesi zor.. sana kısaca ne diyeceğiz? çok afedersin, sözüm meclisten dışarı, dana mı diyelim, yoksa bonfile mi?

İçinizden hangisi geçiyorsa kullanın lütfen sonuç olarak ben bunu bilerek aldım.Siz samimi olun ki bende olayım okişş..
Danacım de bana :37:

ben ne demişim burda

senin o kocaman kalbini alır yerim kimselere bırakmam bitiririm

sen ki benim bir dandik rahatsızlığım için kaç mail attın bana, ne kadar uğraştın benimle, ne kadar ilgilendin..

ne zaman, neyi merak etsek, kendini yaralamak pahasına, açtın bize gönül dünyanı..

o şefkatin, o koruyup kollamacılığın, o iş bitiriciliğin.. senin bize kattıkların (ve dahi katacakların) yanında bizim sana verdiğimiz ufacık bir destek, nedir ki..

sen ki benim bir dandik rahatsızlığım için kaç mail attın bana, ne kadar uğraştın benimle, ne kadar ilgilendin..

ne zaman, neyi merak etsek, kendini yaralamak pahasına, açtın bize gönül dünyanı..

o şefkatin, o koruyup kollamacılığın, o iş bitiriciliğin.. senin bize kattıkların (ve dahi katacakların) yanında bizim sana verdiğimiz ufacık bir destek, nedir ki..

Muhtar yardımcısı dediğin böyle olur işte. Gönlünden geçeni iki dk da karalayıverir. Ben bunun altıma imzamı atar hocasına; "arkadaşıma katılıyorum" diyen öğrenci moduna geçerim. :46::46:

Son düzenleme:
nispet mi yapıyosunuz?

msn falan..

merci.. mil merci.. mil merci beaucoup

Hee yapıyorum nisbet. Bir itirazın mı var? Ayrıca dikkatini çekerim nispet değil nisbettir o :6: Naabeeerrr?
Sakın edepsiz cevaplar verme ablanım ben senin...

Sen ne demeye çalışıyorsun Asu? Açık konuşsana?
:27:

İçinizden hangisi geçiyorsa kullanın lütfen sonuç olarak ben bunu bilerek aldım.Siz samimi olun ki bende olayım okişş..
Danacım de bana :37:

danacım mı diyelim?

ay ne bileyim bir tuhaf oldum

hani bu tür sığır cinsinden gelen hayvan isimlerini genelde potuk üzerinde denerdim, öküzdü, danaydı..

neyse öyle istiyorsan, öyle diyelim, yapacak bişey yok..

ben ne demişim burda

Seni seviyoruz inan...Adam giibi adamsın,herkese yardımcısın,ablasın, yeri gelir terlik fırlatırsın ama en önemlisi asu nunda dediği gibi artık bizim PEMPEE PİCAMLI CSİmizsin:54::54:

olmadı
imla hatalarımı vurmamışın yüzüme yüzüme...:37:

işledi ki içime dicektim; içledi ki içime demişim
dostluk yerine de bambaşka bişey yazmışım

Seni seviyoruz inan...Adam giibi adamsın,herkese yardımcısın,ablasın, yeri gelir terlik fırlatırsın ama en önemlisi asu nunda dediği gibi artık bizim PEMPEE PİCAMLI CSİmizsin:54::54:

sen de bizim minnak danamızsın.
diğer iki nik neden kabul edilmedi acep:26:
onlar da güzeldi ki oysa:34:

danacım mı diyelim?

ay ne bileyim bir tuhaf oldum

hani bu tür sığır cinsinden gelen hayvan isimlerini genelde potuk üzerinde denerdim, öküzdü, danaydı..

neyse öyle istiyorsan, öyle diyelim, yapacak bişey yok..

Düşündüm düşündüm acaba ne olsun diye...
sonra csi ile konuştuki kendimi kasmanın manası yoktu.
Sonuç olarak ben canımın parçasını böyle seviyorum böyle olsun istedim patronda 3 seçenekten bunu seçmiş

Back
X