Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlar canlarım.
Dışarda hava yağmurlu, soğuk, kasvetli.
Ama bizim içimizde güneşler açsın,
yüzümüzden gülücük,
kalbimizden sebgi eksik olmasın...
Bir raporum var 1 saat kadar müsade, nick burda ama çok laf yetiştiremem size![]()
Asuuuu sevo öldü gömdük onuu artık dana var okişşşş...
Oğlumdanda bahsederim..Hatta onu anlatmak bana zevk verir fekatttttt sizler sıkılabilirsiniz diyerekten susuyorum.
aksiyonsuzluk için kendi adıma hadi söz vereyim; ama topicte bazı kontrolsüz arkadaşlarımız var malum, csi olsun, elmayra olsun, yani bilemiyorum onlar adına söz veremem.. gerçekten bazen anlamsız gerginlikler çıkartabiliyor bu 2 muhterem şahıs.. ama olsun ben sana güzelce özetlerim gerekirse, sen işlerinden geri kalma canımcım
Tüllerin yıkanması lazım bide katlamalı olanlardanhangi akla hizmet onlardan yaptırdımki kızıyorum kendime kızın bana hadi niye yaptırdın diyin
![]()
bazı kontrolsüz arkadaşlarbence csi ve sen D: ikiniz de ban yediniz ama ben masum masum oturuyorum koltuğumda bakkkkkk
Bu arada muhtar geldi selam verdi, bi slm almadın len, alıngan modumdayım böğön
off ne bileyim ya alınırsın malınırsın diye dana diyemiyorum
neyse bundan sonra diyeyim
ismin de deşifre olmamış olur hem..
bu arada pepeyi izledim haftasonu, senin yüzünden merak ederekten, bence biraz sakıncalı yönleri var, şöyle ki, bir babaanne var mesela mükemmel bir karakter, sürekli gülüyor, hizmet ediyor; anne desen keza..
arkadaşıma dedim ki (onun da oğlu 3 yaşında ve sürekli pepe izliyor) bu pepenin annesi, babaannesi vs mükemmel karakterler.. oğlun senin de öyle olmanı beklemiyor mu? evet dedi, nerden tahmin ettin, aynen böyle sorunlar yaşıyoruz, oğluna kızdığı zaman oğlu diyormuş ki "pepenin annesi ne tatlı, sen çok kötüsün" vs..
bizim zamanımızdaki çizgi filmlerin bir iyi özelliği böyle mükemmel anne vs karakter yoktu :26:
off ne bileyim ya alınırsın malınırsın diye dana diyemiyorum
neyse bundan sonra diyeyim
ismin de deşifre olmamış olur hem..
bu arada pepeyi izledim haftasonu, senin yüzünden merak ederekten, bence biraz sakıncalı yönleri var, şöyle ki, bir babaanne var mesela mükemmel bir karakter, sürekli gülüyor, hizmet ediyor; anne desen keza..
arkadaşıma dedim ki (onun da oğlu 3 yaşında ve sürekli pepe izliyor) bu pepenin annesi, babaannesi vs mükemmel karakterler.. oğlun senin de öyle olmanı beklemiyor mu? evet dedi, nerden tahmin ettin, aynen böyle sorunlar yaşıyoruz, oğluna kızdığı zaman oğlu diyormuş ki "pepenin annesi ne tatlı, sen çok kötüsün" vs..
bizim zamanımızdaki çizgi filmlerin bir iyi özelliği böyle mükemmel anne vs karakter yoktu :26:
kedimuuu hoşgeldin ve günaydın
lal'cim sana da günaydın![]()
günaydin herkesciklere..... nasilsiniz???
noreecum, lalcim, kedicim,gzmnccim sizlere de günaydin :))
Tüllerin yıkanması lazım bide katlamalı olanlardanhangi akla hizmet onlardan yaptırdımki kızıyorum kendime kızın bana hadi niye yaptırdın diyin
![]()
bazı kontrolsüz arkadaşlarbence csi ve sen D: ikiniz de ban yediniz ama ben masum masum oturuyorum koltuğumda bakkkkkk
Bu arada muhtar geldi selam verdi, bi slm almadın len, alıngan modumdayım böğön
günaydın mıhtar hanım
csi nin banı 5 dk sürdü de benimki eyiydi
yavrucum senden önce ben günaydın dedim, sonradan gelen önden gelene şeeder
ay yoksa tam tersi miydi
patafiiiixxxx yardım et bana görgü kurallarını öğret
imza, köyden yarın gelen kız
ps: kız derken? başbakanımız olsa kız mıdır kadın mıdır bilemedim derdi![]()
kızmak ne haddime ablacımda cidden niye yaptırdın![]()
tekarardan günaydin canlarim....
benim perdelerde onlardan....bende cok pismanim aldigima....gözünü seveyim normal tül perdenin....
ayrıca mükemmel anne, hizmet eden anne midir? hep kadına hizmet rolü düşer zaten..
Bizimki henüz tam konuşamadığından sıkıntı yok![]()
Sen evde oturuyorsun ben geldim, bana günaydın hoşgeldin muhtar var mı bi isteğin demen lazım gelir
Günaydın yavrukuş, sen cezalısın :) Topiğin kapısında tek ayak üstünde dur, arkanı dön ben de kafana terlik atıcam![]()
Ahhh bir bilsemm güzel oluyor dedim ama ipini ayarlamak ölüm tek başıma zor olacak,eşime dedim benş bulaştırma diyor sayıp sövüyor perdelerime
Aynen ya yaparsın yerlere kadar tüllleri ohhhh mis gibi olur![]()