• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

ben diyecektim, sonra dervişin fikri neyse zikri de odur denmesin diye yazmadım..

ama asude biz çocuksuz olduğumuz için bizim için yorucu gece malum +18
ama çocuklu bir kadın için yorucu gecenin başka manaları da var..

bekle ki dranas cevap yazsın şimdi..

3 saat sora gelir bi daha :1:

Son düzenleme:
rEJİME GİRDİM ARKADAŞLAR EĞER MÜSADE EDERSENİZ BURAYA GÜN İÇİNDE NELER YİYECEĞİMİ BELİRTECEĞİM.bU ARADA BEN YOK KEPEKLİ EKMEK YOK SALATA VS İLE KİLO VEREMİYORUM.

* SABAH 2 ADET POĞAÇA YEDİM
*ŞİMDİ GİDİP BALLI YEŞİL ÇAY ALIYORUM..

yEDİKÇE VE İÇTİKÇE SIRALAYACAĞIM MÜSADENİZLE.

ayyy çok özür dilerim büyük harflerle yazmışımm...

Son düzenleme:
rEJİME GİRDİM ARKADAŞLAR EĞER MÜSADE EDERSENİZ BURAYA GÜN İÇİNDE NELER YİYECEĞİMİ BELİRTECEĞİM.bU ARADA BEN YOK KEPEKLİ EKMEK YOK SALATA VS İLE KİLO VEREMİYORUM.

sevo rejimdeyken 2 tane poğaça yiyosan, rutin zamanda ne kadar yiyodun afedersin?

Günaydın kızlar
Dün yorucu bir gece geçirdim yeni hocamız belli oldu:50:
Bir iki haftaya kalıp kalmayacağım belli olacak

Hayırlısı olsun inşallah ataman yapılmaz canım ya ...

valla ya hic sorma....bende annem olmadan yapamiyorum....

Attım makineye yıkanıyor kavga dövüş takacam artık :27:

benim biraz işim var,sonra görüşürüz..

yazayımda yanlış anlaşılmasın

Görüşürüzzzz noreecimm :3:

rejime 2 adet poça mıdır poaça mıdır poğaça mıdır her neyse onunla giriliyor mu hau?

bitanesi neyine yetmedi? hayır şimdi nikin ilk bölümünü kullanınca hakaret gibi olacak
örnek: bitanesi neyine yetmedi dana?

yavrum simit ye bari.. o poça mıdır nedir çok sağlıksız..

sevo rejimdeyken 2 tane poğaça yiyosan, rutin zamanda ne kadar yiyodun afedersin?

Benim sabahları genelde fix dir. Ya 2 poğaça ya kepekli ekmeğe soğuk sandviç yada kepeklş tost bugün 2 poaça :34:

Rejimde olmasamda 2 poaça şimdi öğlen geçiştiricem. Akşamda salata çorba düşünüyorum.Ben genellkle bu yöntemle kilo kaybediyorum Birde danabonfilemden fırsat bulup pilates yaparsam süper olur.

rejime 2 adet poça mıdır poaça mıdır poğaça mıdır her neyse onunla giriliyor mu hau?

bitanesi neyine yetmedi? hayır şimdi nikin ilk bölümünü kullanınca hakaret gibi olacak

kedişin poğaça kelimesi ile imtihanı..

bir mesajda 3 farklı kullanım..

kıyamam annem, bak ben sana sağlam kaynaktan buldum, doğrusu: poğaça

Poaca - TDK Szlk

sevocancim, ben de türkü severim ama yeni konusmayi ögrenen cocuklara 'le' yi 'sormiysan' i onu bunu nasil anlatacaksin... ya da cocugun öyle konusmaya baslarsa ne tepki vereceksin...

ayrica ben cocuklarin tv izlemesine cok karsiyim... sonrasinda okul döneminde tv.nin basindan kalkmayan cocuk sayisi o kadar cok oluyor ki.. egiticiymis ögreticiymis.. onlara da inanmam...

HanimKeles abla, bizde de perdelerin yikanmasi ve de asilmasi hep problem olmustur :1::1: önceden benle kardesim kisa, annem epilepsi, öyle tehlikeli isler yasak, kala kala babama kalirdi.. o da yok efendim her hafta perde mi yikanirmis, niye yikaniyormus, böyle kalsa ne olurmus diye söylenir dururdu (ki her hafta da yikanmazdi perdeler)

Ama haftada 1 gün:25:

canim sabahlari böyle agir ve yagli seyler yerine, kalsiyum iceren gidalardan alsan keske..

her sabah 2 poaça löp löp yağ olarak geri dönmez mi yahu :26:

Back
X