• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

evlenmeden önce de kıskançtı ben sevlendikten sonra düzene girer dedim ama iyice azıttı..

yazın güneş gözlüğü takmama,kuzeni (amcaoğlu ile) şakalaşmama,saçımı kestirmeye erkek kuaföre gitmeme gibi ve daha sayamadığım birçok şey var

canim haklisin erkegin kiskancligi cogu zaman bunaltiyor ama ona göstererek konusarak anlatmaya calistiginda daha cok sinirlenerek mi tepki veriyor yoksa seni anlamaya calistigini hissediyormusun?

bana göre kiskanc erkek cinsini en iyi taniyan, hatta tanimaktan da öte baskasinin esiyle ilgili düsündüklerini düsündügü seyleri kendisi de diger disiler icin düsünen erkektir..

esinin disarida bayanlara karsi tavri nasil? bakar mi, süzer mi?

aranizda hic güven problemi oldu mu? ilk tanistiginiz zamanlarda falan, belki hala icinde onu tutuyordur..

biz benim adamla herşeyi konuşuruz.
bazen kendisinin askerlik arkadaşı olduğumu falan hissediyorum.
neyse, bir gün aldatmaya geldi konu.
(bu konuda benim fikrim net, burda söyleyip bambaşka bir polemik yaratmak istemiyorum)

aynen şu cümleyi kullandı kavak;
"aldatan erkek, kendi kompleksinin kurbanı olmuştur. kendi eksiklerini bir şekilde kapatmak için kendi egosunu tatmin etmek için aldatır bir erkek" dedi.

kardesim de hep bu tepkiyi verir..

kesin ben de sorun var..

arizaliyim, farkindayim...:1:

yok kızım ne alakası var, söylediklerin mantıklı şeyler

tam bir akademisyensin, apperim

(benimle arayı düzelttiğin için pişman olmaman için seni gazlamıyorum yanlış anlama :1:)

tamam ama yiyorum yazıp yiyorum okuyoruz işte.
sorun yazdıldığı gibi okunmasında...

yok ben yazilip okunma ilgili demedim bunu.. neden dedim suan hatirlamiyorum.. sadece ben bu kelimeye cok takigim.. ondan sanirim...

hep yeyiyorum demem gerektigini düsünürüm, kök öyle ya..

ama ben söyleyeceğim diyorum. benim teleffuzumda var problem demek ki:26:

bize de türk dili ve edebiyati hocamiz söyleyecegim, gelecegim ... gibi yazildigi sekilde okundugunu dediydi :)

ayy her konuda uzman bu

ne demişler, ne olursan ol, önce makina mühendisi ol (bunu mak.müh abimin söyler, vardır bir bildiği :P)

evet sözelciler sayısal bilmez ama sayısalcılar sözel de bilirler genelde..

şimdi sınava girecek olsam ne okurdum?

psikoloji okumak isterdim.. tıp da okuyabilirmişim aslında.. o kadar ıyy mıyy demeye gerek yokmuş..

hukuk okuduğum için memnunum aslında.. teoride çok seviyorum.. iyi bir hoca, başarılı bir hakim olabilirdim.. ( olacak kriterleri sağlayıp sırtı sağlam olmadığından mülakat kısmını aşamayan ama yine de kuyruğu dik tutmaya çalışan bir avukatın serzenişleri..)

kıskanç olmayan, ya da kıskanç olmadığını belli etmeyen erkek var mı acep (kate'inki hariç. onunki istisna)
saçımı kırmızı kızıl yaparım
kırmızı oce sürerim
nişanda elbise giyerim evde çıkmadan akrobatik hareketler yaptırır (vay efendim eğildiğim zaman göğüs çatalım gözüküyormuymuş)
gözüme kalem çekerim

hep bir laf sokma sevdası
he de geç, he de....

bu zamana kadar güldüm içimden sinir olarak!!!

ben bile 6 ayda bazen off ya ne diye çekiyorum bu adamı demişimdir..

çünkü beni de en bunaltan huyu kıskançlığı..

yorucu bir şey bu kesinlikle.. galiba bir restleşme gerekiyor.. bilmiyorum.. ben henüz doğrusu ne gerçekten bilmiyorum..

ılımlı olunca kendimden taviz veriyormuşum gibi hissediyorum, sertleşince kocam benim rakibim değil neden mücadele veriyorum diyorum..

neden stratej izleyeyim, neden off evde yine tantana kopacak diye karnıma ağrı girsin ki?

bizde akşam off. tek başına bir şey yapamam ben.. hatta bu konuda aileme bile dil uzatmaya kalkıştı susturdum. evet onun kızkardeşine nispeten özgür büyüdüm.. belki bu yüzden doğru düzgün bi okul okudum, doğru düzgün bi mesleğim var ve kendimi doğru düzgün ifade edebiliyorum..

kızımız olduğunda nasıl davranır bilemiyorum bu yüzden kız çocuklarına bayıldığım halde oğlumuz olsun diyorum..

işte o restleşmeyi yaşadık biz de akşam...

Peki sen akşam bunları söyleyince ne dedi? Yoo sen abartıyorsun mu dedi, evet haklısın dikkat edicem mi dedi?

ona göre o haklı,seviyormuş kıskanıyormuş!!!düzeleceğim demiyor hiç

eşin nereli bilmiyorum sadece afaki konuşuyorum.
güneş gözlüğü ile ilgili bir travması vardır geçmişten gelen. (bir de gözlüğün arkasından nereye baktığın belli oluyor ya ondan olabilir)
kuzeni ile şakalaşmama demişsin, benimki kendi kuzenlerimle sarıldığımızda kuduruyordu ilk başlarda. "hoopppp"dedim. "sen yokken onlar vardı, yerini bil"
erkek kuaförler için erkeklerin nasıl bir fantazi dünyaları var bilmiyorum ama mesela benimki de kuaförde saçımı yıkattığım zaman sorar "masaj yaptı mı" diye. "sana ne???"

benimkinin bu takıntılarının nedeni büyüme şekli.
ne kadar kendini geliştirmiş olsa da, 3 yaşından beri İst'da olsa da, en iyi yerlerde okumuş, çalışmış, yemiş-içmiş olsa da;
hamur belli...

gülüp geçiceksin, yavaş yavaş istediğin noktaya getirirsin ama eğer tersleşirsen iş iyice inada biner.
demedi deme...

üniversite okumuş,insan görmüş,memleket görmüş insan..dışarıdan bakıldığında yani...

ama dediğin gibi iş bu olaya gelince herşey değişiyor!!!

akşam son söz olarak ya bir uzmana gideceksin,ya da kendi kendini törpüleyeceksin dedim..

3.ihtimal zaten belli...bakalım ne yapacak??

aynen şu cümleyi kullandı kavak;
"aldatan erkek, kendi kompleksinin kurbanı olmuştur. kendi eksiklerini bir şekilde kapatmak için kendi egosunu tatmin etmek için aldatır bir erkek" dedi.

bu kavak enişte çok fena ya, özlü söz fabrikası mübarek

potuka dedim ki, eğer aldatmadan önce söylersen boşanırım, aldattıktan sonra söylersen tazminat alır boşanırım, yok sen söylemez de kendi imkanlarımla aldattığını çözersem, boşanırım, tazminat alırım, 7 sülalene ve iş yerine rezil ederim dedim.. potuk da şey dedi, "aldatırsam, aldatmadan önce sana söylerim, gizlemem, merak etme bebeğim" dedi.. merci, içim rhatladı dedim.. "aa ne aldatması kızım" diyemedi öküz..

Son düzenleme:
cok sagol Asude.. aramiz kötüyken kötüydüm ben.. ilk anlar kizgindim kabul :) ama sonra her yorumun yüzümü gülümsettiydi..

bi de insanlarla küs kalmayi sevmiyorum, yapamiyorum da...

yok kızım ne alakası var, söylediklerin mantıklı şeyler

tam bir akademisyensin, apperim

(benimle arayı düzelttiğin için pişman olmaman için seni gazlamıyorum yanlış anlama :1:)

bizim topikte gazlama, yaglama yok bilirim-ögrendim:1:... ara ara yikama var, soguk suylan o da hepimize ara ara lazim.. iyi bisi yani...

üniversite okumuş,insan görmüş,memleket görmüş insan..dışarıdan bakıldığında yani...

akşam son söz olarak ya bir uzmana gideceksin,ya da kendi kendini törpüleyeceksin dedim..

peki bu söylediklerine ne cevap verdi?

bi universitede ilk hafta boyunca dersler sirasinda (cünkü koca bölümde tek kizdim) bir de bu ajdar ciktiginda okulu terk eylemeyi düsünmüstüm...

uuu beybiii

koca bölümde tek kız

kız başına 150 erkek düşüyo

vuuuu

(sevgi anlaşmak değildir, mühendis de sevilir :D)

Değişir zannettin sende olmadı tabi,değişmez bunlar neyse odur taviz bile vermezler ..

Erkek kuaförü bir derece anlarımda gözlük ve kuzen işini aklım almıyor yaa..

bunlar daha sayabildiklerim,kafam yerinde değil abla..

yaşadığımız şeylerde onu bu denli kıskanç olaya itiyor olabilir ama bu da benim seçimim değil!!!!

bunlar daha sayabildiklerim,kafam yerinde değil abla..

yaşadığımız şeylerde onu bu denli kıskanç olaya itiyor olabilir ama bu da benim seçimim değil!!!!

Anlıyorum seni tatlım,kolay değildir tabi yaşadıkların umarım düzelir eşinde doğru yolu bulur ne diyeyim :34:

sesini çıkarmadı,ben de gidip yattım..

sabahta konuşmadık hiç...düşünsün biraz...işin kötüsü seviyorum onu,ve birçok zorluk yaşadık evlenirken..böyle olmaması lazımdı :50:

noree yazmıcam yazmıcam da sen manyak mısın kuzu ya

ne boşanması allasen

adam kıskanç diye boşanılır mı?

daha neler..

güneş gözlüğü olayını anlamadım, heralde seni takip edemediği içindir, o biraz saçma..

ama erkek kuaför olayına erkeklerin takılmasını anlayabilirim, 2 defa erkek kuaför sapıklığını görmüş bir insan olarak..

sabahta konuşmadık hiç...düşünsün biraz...işin kötüsü seviyorum onu,ve birçok zorluk yaşadık evlenirken..böyle olmaması lazımdı :50:

bunu daha önce de yazmistim canim sanirim ama, sen de onu kendi silahiyla vursan... sana yaptiklarini sen de ona yapsan..

benim erkek arkadasimda bu ise yaradi.. hos evlendikten sonra ne olur bilmiyorum ama, simdilik duruldu...

Gerçekten de mürekkep yalamış olmak bile erkeğin doğasını değiştiremiyor. Sadece "mış-miş" gibi yapmayı öğretiyor.
Evlenmeden önce 2 üni. bitirmiş ve araştırma bağımlısı bir sevgilim vardı. Bu tipler daha da fazla yoruyor insanı.
Kıskançlıklarını bile entelektüel bakış açılarına dayandırıp,
"seni deli gibi kıskanıyorum, bununla başa çıkamıyorum" demek yerine 1.5 saate ve yüzlerce cümleye yayardı.
Allah'ım ne yormuştu beni.
Kadınlar daha şeffaf, aslında bulmaca gibi takılanlar erkekler.
İşin zor noree'ciğim ama imkansız değil. Bıkıp usanmadan konuş onunla...

bu kavak enişte çok fena ya, özlü söz fabrikası mübarek

potuka dedim ki, eğer aldatmadan önce söylersen boşanırım, aldattıktan sonra söylersen tazminat alır boşanırım, yok sen söylemez de kendi imkanlarımla aldattığını çözersem, boşanırım, tazminat alırım, 7 sülalene ve iş yerine rezil ederim dedim.. potuk da şey dedi, "aldatırsam, aldatmadan önce sana söylerim, gizlemem, merak etme bebeğim" dedi.. merci, içim rhatladı dedim.. "aa ne aldatması kızım" diyemedi öküz..

Ahahaha koptum! Adamı nasıl korkutmuşsan en az zarar verecek olanı seçip cevap olarak sunmuş sana.

insani en cok düsündügü de bu oluyor zaten(isaretledigim yer)

yani aslinda seviyorsun ama kizdigin seyler de yeri geliyor agir basiyor ama gecmise dönüp baktiginda ben bunun icin mi savastim cabaladim diyorsun....

peki bi danismana gitmeyi kabul edermi yada sen gitmesini istermisin?

Back
X