• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

bu oyunu çok sevfim yarın tekrar oynayın...

ben de katılacağım

(allah seni kahretmesin kızım yemin ederim krize girdim okurken)

Ah bebeyim yaaa, aferin ama benim yapamadığımı yapmışsın. Çok güçlü bir kadınsın sen. Ayakların yere sağlam basıyor. Keşke yüzünü falçatayla dağıtsaydın

Kateim mutlaka katıl, icimizde ne varsa döktük :D

Derbi zamanı şimdi :D Paşa yetişemedi açılışı bi başıma yapıyorum :D

elmayra

neen erken çıkıyosun

bana tepki mi gösteriyosun

bak senlen konuşmam bi taa

hiç de şakalmam senlen

Konsol telefonlar bozuldu kuşum. Adamlar toplandı başıma. Ekranım açık kalmasın, kapayıverirler valla KK yı falan diye korktum. Sen benlen şakalaşmaz isen ben biterimmmmmmmmmm

Korkunç bir akşam :S

Kükreyen, koltukların üstünde zıplayan bi cimbomlu var yanımda :S

Korkunç bir akşam :S
Kükreyen, koltukların üstünde zıplayan bi cimbomlu var yanımda :S

amanınnn emre cimbomlu mu?
e sen baştan deseydin ya be gülüm..
boşa gitsin, boşaaaa.
durduğun kabahat...

sabaha kadar susmaz artık.
1319 günün hırsını çıkarır

Son düzenleme:
eveeeet ilk damlayan benim her zamanki gibi..

ben kimse yokken günaydıııınnnnn diye yazayım..
sonra tekrar merhabalaşıcaz zaten :1:
off off şöyle yatıp 24 saat uyusam ancak kendime gelirim sanki.. haftasonu da uyuyamadım zaten..

cumartesi düğün var, pazar misafirim var. yine dinlenemicem..

ama bu akşam anneme gidicez, 2 hafta oldu.. özledimm..

dün muayene + usg.. bir şey yokmuş.. hormonlara bağlıymış.. sadece düzensiz meme dokusu dedi doktor.. doğum kontol hapını uzun süre kullanmamalıymışım..

eveeeet ilk damlayan benim her zamanki gibi..

ben kimse yokken günaydıııınnnnn diye yazayım..
sonra tekrar merhabalaşıcaz zaten :1:
off off şöyle yatıp 24 saat uyusam ancak kendime gelirim sanki.. haftasonu da uyuyamadım zaten..

cumartesi düğün var, pazar misafirim var. yine dinlenemicem..

ama bu akşam anneme gidicez, 2 hafta oldu.. özledimm..

dün muayene + usg.. bir şey yokmuş.. hormonlara bağlıymış.. sadece düzensiz meme dokusu dedi doktor.. doğum kontol hapını uzun süre kullanmamalıymışım..

günaydın kedicim..

haftasonu benim de bir arkadaşın düğünü var,yani benim de bu haftasonu iptal...şu kalan izini kullanıp kendime gelmeliyim bir an evvel..

birşey çıkmamasına sevindim

gece acayip bir rüya gördüm,hemen yorumuna bakmalıyım

Günaydınlarrr...

Ay dün evde sinir krizi geçiricektim baba oğul evde bırakıp kaçıcaktım artık o derece dellendirdiler beni :47:
Ahali toparlansın anlatırım.

günaydın norem.. hayırdır inşallah..

ben de abuk subuk rüyalar görüyorum bazen bilim kurgu gibi oluyor.. eşime anlatıyorum sende nasıl bir hayalgücü var anlamıyorum diyo..

günaydın norem.. Hayırdır inşallah..

Ben de abuk subuk rüyalar görüyorum bazen bilim kurgu gibi oluyor.. Eşime anlatıyorum sende nasıl bir hayalgücü var anlamıyorum diyo..

hayır olsun canım...doğum yapmıştım rüyamda...ama karmakarışıktı rüya..

BEN BİR KERE HE-MAN'I gÖRMÜŞTÜM BENİ ÖLDÜRMEYE GELİYODU :D

Son düzenleme:
ben beşiktaşlıyım..

kocam cimbomlu, tanıştığımızdan itibaren başladı baskılara sen de cimbomlu ol diye..

evlenmeden olmaz diyordum o zamanlar.. evlendik e sen hala beşiktaşlıyım diyosun diye kızıyo bana..
sen mutlu olasın diye gs.liyim derim de içimdeki kartal aşkını nasıl yok edebilirsin? uğraşma benimle diyorum..

dün epey keyiflendi tabi makus talihini yendi gs diye..

evet abla yaaa cinconlardan hiç beklemezdim..tebrikler :1:

Merciiiiii norecim :38: hem bikerem cincon değil cimbomuz biz şekerim :38:

ben beşiktaşlıyım..

kocam cimbomlu, tanıştığımızdan itibaren başladı baskılara sen de cimbomlu ol diye..

evlenmeden olmaz diyordum o zamanlar.. evlendik e sen hala beşiktaşlıyım diyosun diye kızıyo bana..
sen mutlu olasın diye gs.liyim derim de içimdeki kartal aşkını nasıl yok edebilirsin? uğraşma benimle diyorum..

Eşimde fenerli akşa diyorki tebrik ediyorum seni bizi yendinizdiyordu,yoıllardır hep dedi banada gel fenerli ol dye cıkkkk dedim biz babadan cimbomluyuz kocadan fenerli olmayız :27::27:

Günaydın.........

(Koltuktan zıplayan bir kocanın elinen kurtulmuş, 6S armasını öpmeye zorlanmış, evdeki bütün halıları kaymış bir kadıncağızın seslenişi)

İğrenç bir akşamdı :D

ben beşiktaşlıyım..

ben de beşiktaşlıyım,evdeki odunda beşiktaşlı..bizde böyle sorun olmuyo o yüzden...ama sen vazgeçme kartaldan :34:

günaaaayyyyddddıııınnnnn

(ay bu da seda sayan günaydını gibi oldu :1:)

günaydın tatlım

Back
X