Akşam eve gittim oğlum geldi oynuyoruz ediyoruz bir sıkıntı yok bekliyoruz yemeğe eşimi.Daha gelir gelmez kapıdan eşim alllahhhhhh bizimki çıldırdı babayı görünce oynamak istiyor, eşimde dur üzerimi çıkarıyım dedi çıkardı aldı sırtına ne oldu ne bitti anlamadım kavga kıyamet. Bunlar birbirine nasıl bağırıyor 2,5 yaşında ama maşallah benden fazla sesi çıkıyor. o ona bağırıyo o ona.Baba bağırdıkça bizim dana gidiyor babasının saçını yolmaya ( çok sinirli biri maaalsef benim dana babasına çekmiş bu huyu) saçı çekince tabi bizimki delirdi aldığı gibi koltuğa danayı sözüm ona gıdıklayıp güldürecek. baba yapma dedikçe heryerini gıdıklıyor ağlıyor artık tabi sesler gırla. En son dedim ne haliniz varsa görün bıktım ikinizdende (Ben çok sese gelemiyorum birde yani bağırışmaya) eşime sardım. sen gelince bu çocuk azıyor sen yokken biz sessiz sedasız oynuyoruz dedim. napıyım gidiyyimmi diyor bu sefer oda. ya gitme ama o diyorsa yap dedim.Sonra başladı bizimki işte sen bu çocuğu böyle yaptın her istediğini yapıyosun sen şımarttın bak şimdi başedemiyoruz şu bu.Sofrayı topladığım gibi yatağa danayla.Yatağa geldi benim gitmemimi istiyorsun dedi tabiki hayır ama bu şekilde ben huzursuzum dedim bıktım sizin bu atışmalarınızdan dedim. Offff daha var ama ciddin anlatamıyorum daraldım ya.Sabahta hiç birşey olmamış gibilerdi .