• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

aslinda kaslarim simsiyah degildir, belki inceltirsem diye düsündüm.. peki kas icin nasil bir boya kullanilir (nekadan cahilim bu konularda)

foto da ekliyorum hemmen :)) ama simdi toplanti.. yarim saat sonra eklerim...

Kuaförün seni yönlendirecektir. Saçlarını boyattığın gün kaşlarını da boyatırsın.
2-3 hafta sonra kendi rengine dönmeye başlıyorlar ama.
Rengi kontrol altında tutmak için ya kaş kalemi ya da kaş boyası kullanabilirsin.
Eee biraz zahmetlidir ama sarı saç da zahmet istiyor...
Fotonu bekliyorum...

Lal ve Noree'den de.

Kuaförün seni yönlendirecektir. Saçlarını boyattığın gün kaşlarını da boyatırsın.
2-3 hafta sonra kendi rengine dönmeye başlıyorlar ama.
Rengi kontrol altında tutmak için ya kaş kalemi ya da kaş boyası kullanabilirsin.
Eee biraz zahmetlidir ama sarı saç da zahmet istiyor...
Fotonu bekliyorum...

Lal ve Noree'den de.

canim inan bana unutuyorum ama haftaya getireyim insallah....

Ben sana daha komiğini anlatayım ilk zamanlar kayınvalidem kapıdan girince ayakkabılık tozlanmış diye ayakkabılığın tozunu alıyordu
Bir kere siz ilişkiden sonra banyo yapıyor musunuz hiç havluların ıslak değil dedi:53:
Bunu birkaç kere daha sordu sinirlendim tabi ki yapıyorum hatta boy abdestimi de alıyorum ama oğlunun hiç abdest aldığını görmedim dedi bizimki şok oldu bir daha da soramadı:37:

Yok artıkk kaynanaya bak aşmış kendini resmen :52::52:

Günaydınnn ben geldimmm...

Gizem saçlar ve kaşlar uyumlu olmalı. Sakın o hataya düşme.
Sarı yaptıracaksan kaş rengini mutlaka kahve tonlarıyla yumuşat.
Senin niye foton yok ayrıca? Niye göremedim ben seni?
Listemde Csi hariç kimsenin resmi yok :44:

Saçlar sarı kaşlar siyah olunca, İstanbulspor futbolcusu gibi oluyor :D

ne kadar güzel bir konuya değinmişsiniz.benim saçlarım kahverengi kaşlarım siyah. bu yüzden hep saçlarımı koyu renklere boyardımçşimdi ise yavaştan saç rengimin açılmasını bekliyorum.renk acıcı kullanmamak için.boyanın tamamen gittiğine karar verince artık açık renklerden boyamak istiyorum.kaşında boyandığını bilmiyordum.bunu duyduğuma sevindim.....

Ben de bir ara takmıştım. Öğle arasında bir saat kestiriyordum kullanılmayan bi odada. Ama şimdi yapmıyorum, kafam ambale oluyo :)

eşimin karı koca avukat arkadaşları var. 35 yaşlarındalar.. kendi büroları var.
iyi bir semtte müstakil bir evde oturuyorlar altlarında bmw jipleri var. evet sosyal statüleri gelirleri iyi..
görüştükleri insanlar, bulundukları mekanlar da ona göre..

beni sürekli onlarla kıyaslıyor. kafayı yemek üzereyim. kadını anlatırken, anadolu'dan gel istanbul'da ayaklarının üstünde dur vallahi bravo filan diyor..
sonra da sana hayret ediyorum burda doğup büyümüşsün ama hiç öyle değilsin sanki diyor..
yaptığı baskının farkında değil.bu beni motive etmiyor aksine sürekli demoralize ediyor.

piyasayı bilmiyor.. benden 7 yıl önce mezun olmuş bir avukatla benim aramda dağlar kadar fark var..
çünkü o zaman her üni.de bir hukuk fakültesi yoktu. bu kadar çok avukat yoktu şimdiki gibi işçi avukatlık kavramı yoktu.
ayrıca benim iyi kazanan düzeni oturmuş bir avukat olabilmem için çevre edinmem, sosyal olmam, akşam vakitlice evde olan ve haftasonu kayınvalidesine gitmek için hazırlanan hatun kavramından uzaklaşmam gerekiyor.

gerçekten çok sıkıntılıyım.. sürekli benim işimden, işyerimden rahatsızlığını dile getiriyor.. kendimi geliştirmek için hiç çaba sarfetmiyormuşum..
hatta nişanlıyken sen kafayı evlenip çocuk yapmaya takmışsın da demişti yine bu konuları konuşurken..

o kadar kötüyüm ki.. boğazıma kadar doluyum..

eşimin karı koca avukat arkadaşları var. 35 yaşlarındalar.. kendi büroları var.
iyi bir semtte müstakil bir evde oturuyorlar altlarında bmw jipleri var. evet sosyal statüleri gelirleri iyi..
görüştükleri insanlar, bulundukları mekanlar da ona göre..

beni sürekli onlarla kıyaslıyor. kafayı yemek üzereyim. kadını anlatırken, anadolu'dan gel istanbul'da ayaklarının üstünde dur vallahi bravo filan diyor..
sonra da sana hayret ediyorum burda doğup büyümüşsün ama hiç öyle değilsin sanki diyor..
yaptığı baskının farkında değil.bu beni motive etmiyor aksine sürekli demoralize ediyor.

piyasayı bilmiyor.. benden 7 yıl önce mezun olmuş bir avukatla benim aramda dağlar kadar fark var..
çünkü o zaman her üni.de bir hukuk fakültesi yoktu. bu kadar çok avukat yoktu şimdiki gibi işçi avukatlık kavramı yoktu.
ayrıca benim iyi kazanan düzeni oturmuş bir avukat olabilmem için çevre edinmem, sosyal olmam, akşam vakitlice evde olan ve haftasonu kayınvalidesine gitmek için hazırlanan hatun kavramından uzaklaşmam gerekiyor.

gerçekten çok sıkıntılıyım.. sürekli benim işimden, işyerimden rahatsızlığını dile getiriyor.. kendimi geliştirmek için hiç çaba sarfetmiyormuşum..
hatta nişanlıyken sen kafayı evlenip çocuk yapmaya takmışsın da demişti yine bu konuları konuşurken..

o kadar kötüyüm ki.. boğazıma kadar doluyum..

Peki bu söylediklerini onunla paylaştın mı?

Yaptığı kıyaslamanın onu gaza getirmekten ziyade kırdığını söyledin mi? Herkesin idealleri farklıdır

Back
X