• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

ben de sizleri seviyorum...

kabugumu kirdiniz, duvarlarimi yiktiniz.. acilan, konusan bir birey oldum :)) mutluyum.. seviyorum sizi...

Yemyeşil olduk bugün? ben anlamıyorum ki tek tek ne kontrol ediliyor, kendimi ergenekon mağduru gibi hissettim :S

ergenekon eksikti bi...sen susurluk ayranını naptın???hala tehlikeli sularda yüzüyor musun???

geçen akşam tvde eymür'ün ifadesi hakkında bi haber vardı aklıma direk sen geldin :9:

kızlar saat 17..

last 1 hour..

bunu hızlı geçirmek için bişe yapmak zorundayız..

oyunumuz patladı..

başka öneri bekliyorum :26:

Yine yeşillendi fındık dalları

Acep ne olacak yarin halları

Dalgalanıyor pembe şalvarı

Kız allan pullan gel gel gel yanıma

Beyaz kollarını dola boynuma

Yine yeşillendi fındık dalları

ben de sizleri seviyorum...

kabugumu kirdiniz, duvarlarimi yiktiniz.. acilan, konusan bir birey oldum :)) mutluyum.. seviyorum sizi...

vallahi bebeğim seni dünyanın en sosyal kadın makina mühendisi yaptık :1:

ergenekon eksikti bi...sen susurluk ayranını naptın???hala tehlikeli sularda yüzüyor musun???

geçen akşam tvde eymür'ün ifadesi hakkında bi haber vardı aklıma direk sen geldin :9:

Derin sularda yüzmeye devam ediyorum :D şuanda çapraz sorguları takipteyim, kociş de şike tarafını inceliyor ortak noktada buluşucaz :1:

Derin sularda yüzmeye devam ediyorum :D şuanda çapraz sorguları takipteyim, kociş de şike tarafını inceliyor ortak noktada buluşucaz :1:

sen tikkat et kendine,ama çıtçıtlı badi cigara teklifim hala geçerli :9:

bu arada metris'ten tahliyeler başlamış...

adalı ile tayfur tahliye edilmiş :21:

burada bi baslik vardi her gelen bir üstteki soruya cvp vercek, o hos bisi.. belli bi sira belirleyip döngü seklinde soru sorup cvp verebiliriz ama karisik da olabilir...

aynen oyle oldu.. acildim sacildim... hele +18 yorumlrimi annecim görse kirar bacaklarimi :))

O zaman gazete harflerinden kesip bir mektup yollayalım annene :D Gızın alamanyalarda ne hale geldi gör diyelim D:

sen tikkat et kendine,ama çıtçıtlı badi cigara teklifim hala geçerli :9:

bu arada metris'ten tahliyeler başlamış...

adalı ile tayfur tahliye edilmiş :21:

aaa hadi canım, adalı cıktıysa altı aya aziz başgan da cıkar :D

çıtçıtlı badimi şimdiden al al koy :D orda yıkarım kurumaz falan değişikli giyerim :1:

O zaman gazete harflerinden kesip bir mektup yollayalım annene :D Gızın alamanyalarda ne hale geldi gör diyelim D:

sevgili gizemin annesi teyze,

kızını evropalara okusun, kendini geliştirsin, eli ekmek, totosu mevki görsün diye göndermişsin, eyvallah.. amma lakin ki kendisi oralarda oldukça yozlaşmış.. bizden uyarması.. enişteye selam eder, ellerinizden öperiz..

Futbolda şike soruşturmasında tutuklanan isimlerden Abdurrahman Yakut, Ahmet Ateş, İbrahim Akın, İskender Alın, Serdal Adalı, Tayfur Havutçu, Ümit Karan, Korcan Çelikay'ın tahliyesine karar verildi.

Çok komik ya.
İbrahim kabul etmedi mi? atlar hocalar ortada dönmedi mi?
neden hepsi çıktı, aziz hariç?
ondan sonra cemaati karıştırmayın
biz değil siz karıştırıyorsunuz...

Back
X