Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yemyeşil olduk bugün? ben anlamıyorum ki tek tek ne kontrol ediliyor, kendimi ergenekon mağduru gibi hissettim :S
ben de sizleri seviyorum...
kabugumu kirdiniz, duvarlarimi yiktiniz.. acilan, konusan bir birey oldum :)) mutluyum.. seviyorum sizi...
ergenekon eksikti bi...sen susurluk ayranını naptın???hala tehlikeli sularda yüzüyor musun???
geçen akşam tvde eymür'ün ifadesi hakkında bi haber vardı aklıma direk sen geldin![]()
canımmmmmmmm sıkılıyoooooooooooo
ben de herkesi seviyorum..
pıtırcık olalım bu akşam..
1 saat sonra geleceğim..
görüşmek üzere
kabul günümüz zaar
Yemyeşil olduk bugün? ben anlamıyorum ki tek tek ne kontrol ediliyor, kendimi ergenekon mağduru gibi hissettim :S
vallahi bebeğim seni dünyanın en sosyal kadın makina mühendisi yaptık![]()
canımmmmmmmm sıkılıyoooooooooooo
Derin sularda yüzmeye devam ediyorumşuanda çapraz sorguları takipteyim, kociş de şike tarafını inceliyor ortak noktada buluşucaz
aynen oyle oldu.. acildim sacildim... hele +18 yorumlrimi annecim görse kirar bacaklarimi :))
sen tikkat et kendine,ama çıtçıtlı badi cigara teklifim hala geçerli
bu arada metris'ten tahliyeler başlamış...
adalı ile tayfur tahliye edilmiş![]()
O zaman gazete harflerinden kesip bir mektup yollayalım anneneGızın alamanyalarda ne hale geldi gör diyelim D:
O zaman gazete harflerinden kesip bir mektup yollayalım anneneGızın alamanyalarda ne hale geldi gör diyelim D:
aaa hadi canım, adalı cıktıysa altı aya aziz başgan da cıkar![]()
çıtçıtlı badimi şimdiden al al koyorda yıkarım kurumaz falan değişikli giyerim
![]()