• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dert yok, Sohbet var.... :)

Sari Lacivert Rengimiz Bizim!, Gurur Verir Tarihin Fenerbahçem Atamizin Sözünden Belli Değil Mi, En Büyük Sensin Fenerbahçe!!!

Canlar,yilmazlar,lefterler Geldi, Cemil, Ziya, Selçuk, Alparslan, Osman Oğuz, Aykut, Ridvan, Engin Ve Niceleri! Bitmez Fener Efsaneleri!!!

Kalpleri Fetheden Renkler,yaşa Fenerbahçe! Türk\'ün Kalbi Senle Atar,yaşa Feenrbahçe! Mazinde Bir Tarih Yatar,yaşa Fenerbahçe! Ne Mutlu Seni Sevene,yaşa Fenerbahçe!

Maç Yaparken Sahada Sari Kanaryalar, Rakip Takima Krampon Toplatirlar! Siki Dur Karşi Defans! Fener Geliyor, şut Ve Goool Ağlari Deliyor!

Bir Fenerbahceli Dünyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!

1907 De Dogdu Askimiz, Sari-lacivert Renkleri Oldu Sarkimiz, Sporun Her Dalinda Bizim Sanimiz, Hic Bitmedi-bitmeyecek Bizim Askimiz!!

Senin Sevginle Geldik Bu Dünyaya Konuşmayi öğrendik Ilk Sözümüz Kanarya

Sarinin Yanina Lacivert Koyduk Yillarin Ben Senin Esirin Olduk. Yağmurlarda çamurlarda Yaninda Oldukkk. Fenerbahçe Sen Bizim Her şeyimizsin. Eğlenelim Arkadaşlar Fener Geliyor Kadiköyde Bu Gece Bayram Oluyor. şampiyonluk Bizimdir Alem Biliyor.kaldirin Bayraklari Efsane Dönüyor.

$Fenerbahce_Atesi.webp

Son düzenleme:
hayatımda bir kere maça gittim
uefada çeyrek finale kalmıştık
slavia prag'ı 4-2 yenmiştik.

abim tövbe etmişti bir daha seni maça götürmem diye.
gol oldu, herkes tepiniyo ben yere düştüm üstüme birileri resmen atladı. kafamı kaldırdığımda toz bulutunun içinden kol bacak çıkıyordu hani çizgi filmlerde olur ya..

abimle kuzenim girişmişler dövüyolar.. sonra yine gol oldu.. herkes ablaya dikkat ablaya dikkat diye bağırıyo..

abim 190 da :1:

Ne heyecanlıdır demi :1: o atmosfer bizde ordu milli takımı maçına gitmiştik sesim kısık eve geldim..

Eşime yalvarıyorum resmen GS FB maçına götür beni diye adammmm cıkkkkk diyor yaa götürmüyor kendileri fenerlide ondan :47::47: hadi gittik hangi tarafta oturcazzzz yani..Ayrı takılalım diyommm yok diyorr,makuss kaderime boyun eğip maça gideceğim günlerin hayalini kuruyorumm işte :31::31:

yok canım 2003'teydi.

babam fenerli, beşiktaş maçına gidebilmek için abimi bekledim.. :1:

bu arada bizim marşlarımıza komik diyenlerin marşı da

laylaylalaylalaylalaylaylaaaa diye bir marş..

pardon hangi marşmış o lay lay lay lallllaaa

kıraç'ın bestelediği o müthiş eser yok mu?

şunu diyorsun sanırım
sen sadece laylaylay anladıysan, this is your problem my baby

sen bir nefes aldığım her an
sen bir özlem içimde hep buram buram
kimse anlamaz bende aşkını
sen bir çocuk, gülen yerinde durmayan

aşkınla coşkunla sen çok yaşa
yükseliyor bayrağın arşa
yazdık büyük ismini dağa taşa

yüz yıl önce doğdu şanlı efsane
yüz yaşında mutlu ol fenerbahçe

kalbim seninle, seninle çarpıyor
bir tek seninle gülüp, senle ağlıyor
sen gönlümün eşsiz aşkısın
her yerde her zaman yanıp parıldıyor

yükseliyor bayrağın arşa
yazdık büyük ismini dağa taşa

Bi bakın bakalım bdv ye

Jartiyerle abisinin yanında dolaşan, dayısının evlenmek istediği üyeyi yakaldım sanki :D Ben mi paranoyaklaştım yoksa :D

Bi bakın bakalım bdv ye

Jartiyerle abisinin yanında dolaşan, dayısının evlenmek istediği üyeyi yakaldım sanki :D Ben mi paranoyaklaştım yoksa :D

ben de ona benzettim ama başka cvplarına baktığımda bekarım diyor
he tabi profil değiştirmiş olabilir:37:

ya da bir "copy cat" olayı ile karşı karşıyayız

ben de ona benzettim ama başka cvplarına baktığımda bekarım diyor
he tabi profil değiştirmiş olabilir:37:

ya da bir "copy cat" olayı ile karşı karşıyayız

Ya çocukluğuna inmek istiyorum ben o kızın, ensest durumlardan zevk mi alıyo nedir?

yok canım 2003'teydi.

babam fenerli, beşiktaş maçına gidebilmek için abimi bekledim.. :1:

bu arada bizim marşlarımıza komik diyenlerin marşı da

laylaylalaylalaylalaylaylaaaa diye bir marş..

boşver sen ezikleri :1:

Bi bakın bakalım bdv ye

ivit o gibi

70 MİLYON FBNİN HAYRANI OLSUN BIRAKIN YALNIZ BİŞEY VAR DÜNYA CİMBOM HAYRANI
Arrow Ölümle yaşamı ayıran çizgi sarıyla kırmızıyı ayıramaz
Arrow Galatasaraylı olmak bir ayrıcalıktır herkese nasip olmaz
Arrow 100 fenerliyi 1 Galatasaraylıyla asla değiştirmem
Arrow Galatasaray ım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim
Arrow CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR GALATASARAYLIYIZ
Arrow Alemin kralıymış sarı civcivler şampiyon olacakmış bordo hamsiler avrupanın fatihiymiş kara fatmalar alemin tek kralı ultra aslan
Arrow bu adam fenerliymiş korkmayın tedavisi sürüyor yakında galatasaray lı olacak
Arrow Size göre tesadüftür bize göre söke söke rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde
Arrow Maradona ya sormuşlar feneri nasıl buluyorsun diye demişki oda kim Galatasarayda mı oynuyo
Arrow Adamın biri bir gün doktora gitmiş doktor neyin var demiş fenerliyim doktor bey demiş doktorda demişki evledım daha tıp o kadar gelişmedi
Arrow 1905 te kükredi ASLAN susturamazsıN oNu 1000 yıL uğraşsaNn =) SonSuza deK sürer biziM aşKımız biz GALATASARAYLIYIZ. Herkes gider biZ kaLırız biz GALATASARAYLIYIZ... FarkımıZ tarZımıZdır! TarZımıZ ULTRASLAN oLmamıZdır !... Şu qarip dünyaDa anLaşılmaz ömrümüz GALATASARAYDAN başkasını sevemez gönLümüzz..
Arrow Lacivertin KirLettigi Sarıyı TemizLemek, KIRMIZI'ya Dü$er

------------------------------------------------------------------------------------
Exclamation NoT Exclamation
Arrow Galatasaraylı olmayanlar sözler için kızmasınlar Wink

$13tgw.webp

sarının yanına lacivert koydum deyince asil oluyor da
siyahla beyaz ortak olmuş deyince mi asil olmuyor?

ama nedense fenerliler diğer takımların avrupadaki galibiyetine üzülür mağlubiyetine sevinir ben bunu anlayamıyorum..

burada hepimizin sevinmesi gerekmez mi?

neyse futbol muhabbeti bitmez..

70 MİLYON FBNİN HAYRANI OLSUN BIRAKIN YALNIZ BİŞEY VAR DÜNYA CİMBOM HAYRANI
Arrow Ölümle yaşamı ayıran çizgi sarıyla kırmızıyı ayıramaz
Arrow Galatasaraylı olmak bir ayrıcalıktır herkese nasip olmaz
Arrow 100 fenerliyi 1 Galatasaraylıyla asla değiştirmem
Arrow Galatasaray ım benim biricik sevgilim söyle senden başka kimim var benim
Arrow CEHENNEM BUZ TUTANA KADAR GALATASARAYLIYIZ
Arrow Alemin kralıymış sarı civcivler şampiyon olacakmış bordo hamsiler avrupanın fatihiymiş kara fatmalar alemin tek kralı ultra aslan
Arrow bu adam fenerliymiş korkmayın tedavisi sürüyor yakında galatasaray lı olacak
Arrow Size göre tesadüftür bize göre söke söke rüyanda göremezsin kupa bizim müzemizde
Arrow Maradona ya sormuşlar feneri nasıl buluyorsun diye demişki oda kim Galatasarayda mı oynuyo
Arrow Adamın biri bir gün doktora gitmiş doktor neyin var demiş fenerliyim doktor bey demiş doktorda demişki evledım daha tıp o kadar gelişmedi
Arrow 1905 te kükredi ASLAN susturamazsıN oNu 1000 yıL uğraşsaNn =) SonSuza deK sürer biziM aşKımız biz GALATASARAYLIYIZ. Herkes gider biZ kaLırız biz GALATASARAYLIYIZ... FarkımıZ tarZımıZdır! TarZımıZ ULTRASLAN oLmamıZdır !... Şu qarip dünyaDa anLaşılmaz ömrümüz GALATASARAYDAN başkasını sevemez gönLümüzz..
Arrow Lacivertin KirLettigi Sarıyı TemizLemek, KIRMIZI'ya Dü$er

------------------------------------------------------------------------------------
Exclamation NoT Exclamation
Arrow Galatasaraylı olmayanlar sözler için kızmasınlar Wink

Eki Görüntüle 307326

işte fenerbahçe'li ve cinconlu'nun farkı.

benim kopyaladığım tezahüratlarda diğer takımlara en ufak bir saldırı varmıydı? yoktu.

diğer takımların adı gerçiyormuydu? hayır

şimdi çekilebilirim sanırım:34:

Bi bakın bakalım bdv ye

Kalpsizin1 değilmiydi o :1:

işte fenerbahçe'li ve cinconlu'nun farkı.

benim kopyaladığım tezahüratlarda diğer takımlara en ufak bir saldırı varmıydı? yoktu.

diğer takımların adı gerçiyormuydu? hayır

şimdi çekilebilirim sanırım:34:

Saldırmıyoz şeker gerçekleri söylüyozz :52::52:

sarının yanına lacivert koydum deyince asil oluyor da
siyahla beyaz ortak olmuş deyince mi asil olmuyor?

ama nedense fenerliler diğer takımların avrupadaki galibiyetine üzülür mağlubiyetine sevinir ben bunu anlayamıyorum..

burada hepimizin sevinmesi gerekmez mi?

neyse futbol muhabbeti bitmez..

yok ya ben siyah beyaz ortak olmuşa değil kuş konmuşa gülmüştüm, espriydi aslında.
ancak savunma hakkımı kullanarak
fenerbahçeli'lerin sanılanların aksine asla milli maçlarda rakip takımı tutmadığını belirtmek isterim.

benim etrafımdaki hiç bir fenerli'nin böyle yaptığını görmedim en azından ki 80%miz fenerbahçe kulübüne üyeyiz.
he yok mudru? vardır holiganlar, yüz karaları, her takımda olduğu gibi
ancak kişileri genele bağlamak çok doğru değildir dimi sayın avukatım?

saygılarımla efem...

Son düzenleme:
yok ya ben siyah beyaz ortak olmuşa değil kuş konmuşa gülmüştüm, espriydi aslında.
ancak sabunma hakkımı kullanarak
fenerbahçeli'lerin sanılanların aksine asla milli maçlarda rakip takımı tutmadığını belirtmek isterim.

benim etrafımdaki hiç bir fenerli'nin böyle yaptığını görmedim en azından ki 80%miz fenerbahçe kulübüne üyeyiz.
he yok mudru? vardır holiganlar, yüz karaları, her takımda olduğu gibi
ancak kişileri genele bağlamak çok doğru değildir dimi sayın avukatım?

saygılarımla efem...

piki, gözümün nuru csim.. aldım kabul ettim :21::21:

ablacım farkında olmadan hata mata felan folon

Back
X