Dert yok, Sohbet var.... :)

canım günaydın,özledim ben seni :16: cuma erken çıktın yaaa

h.sonu kadıköydeydim,eğitimde....bildiğim herşeyi unuttum hocanın sayesinde...iyi bir haftasonu değildi yani...

sen annendeymişsin yavru ohh ne güzel,bende özledim annecimleri :31:

csi,ve bonfile dönmüş bu arada çok sevindim :54:

canımm ben de özledim ben de..

doğru, canını sıkmıştı bu eğitim.. bazen gerçekten çok anlamsız oluyor..

cuma işlerim 3 gibi bitti ben de anneme gittim kaldım akşam.. eşimin nöbetleri var da.. cumartesi sabah da büyük teyzeme kahvaltıya gittik küçük teyzem kuzenler filan çok eğlenceli geçti.. öğleden sonra k.valideye geçtim eşim de oraya gelmişti zaten.. akşam yemek çay eve döndük
dün de misafirim vardı işte bahsetmiştim ya.. daha iyi geçti bu sefer.. ev hediyesi getirdiler ama yolda gelirken kırılmış.. çok mu isteksiz aldı kadın nedir?

canımm ben de özledim ben de..

doğru, canını sıkmıştı bu eğitim.. bazen gerçekten çok anlamsız oluyor..

cuma işlerim 3 gibi bitti ben de anneme gittim kaldım akşam.. eşimin nöbetleri var da.. cumartesi sabah da büyük teyzeme kahvaltıya gittik küçük teyzem kuzenler filan çok eğlenceli geçti.. öğleden sonra k.valideye geçtim eşim de oraya gelmişti zaten.. akşam yemek çay eve döndük
dün de misafirim vardı işte bahsetmiştim ya.. daha iyi geçti bu sefer.. ev hediyesi getirdiler ama yolda gelirken kırılmış.. çok mu isteksiz aldı kadın nedir?

evet anlamsız bir eğitimdi yorgunluğuda cabası...ama neyse ki geçti gitti :1:

ohhh sevindim güzel geçmiş haftasonun..

kadın gerçekten enteresan yahu insan kırılcak bişi alınca daha dikkatli olur :19: neyse onu da atlatmışsın :54:

Günaydınlarrrr şekerparelerimmmm :16: mutlu sabahlarrr hepinize :42:

günaydın sarı bombam :34:

iyi akşamlar kızlar,
@dranascım geçmiş olsun kızına atlamış ya hastalığı boşwer gerisini,
avmlerde stres yapıyor insanda, çocuk ondan huysuzlanmış olabilir. benim bile uykum geliyor ama yine de her yeri gezmek talan etmek istiyorum valla.handan ablacım da gayet güzel açıklamış,tecrübe konuşmuş.
ver yaptırsın aynayı kantar, işi neymiş..iyice sinir etti beni zaten, okudum geçmişi.
@ankara ekibi, bence en kısa zamanda buluşmalıyız.

Herkese günaydın
Sweet sabah gelirken ben de düşündüm aslında buluşsak iyi olur ben çok bunaldım biraz değişikliğe ihtiyacım var

evet anlamsız bir eğitimdi yorgunluğuda cabası...ama neyse ki geçti gitti :1:

ohhh sevindim güzel geçmiş haftasonun..

kadın gerçekten enteresan yahu insan kırılcak bişi alınca daha dikkatli olur :19: neyse onu da atlatmışsın :54:

günaydın sarı bombam :34:

Günaydınnnnn esmer bombammmm :54::54:

Herkese günaydın
Sweet sabah gelirken ben de düşündüm aslında buluşsak iyi olur ben çok bunaldım biraz değişikliğe ihtiyacım var

Günaydın canım tuna nasıl iyimi :38:

herkese günaydın iyi haftalar olsun...:3:

Günaydınlarrrrrrr :3:

Beni özleyen yokmuuuuu??

günaydınnn günümüz haftamız çabuk ve güzel geçsin....

Günaydınnnnn yeni nickin ne güzel öyleee

Günaydın ablacım tuna yürüyen canavar sabah ben çıkarken uyuyordu:1:

Günaydın hayatım oyyyy kıyamam ben ona :nazar::nazar: şimdi en güzel zamanları onun mıncıkla benim yerime biraz kızını

herkese günaydınlar

özellikle sweetim babacığına çok büyük geçmiş olsyn.
hayırlı haberlerle gelin inş

Back
X