Dert yok, Sohbet var.... :)

bebeğim 2 yaşında olacak 1 ay sonra canımm..

2 yaştan sonrada artık çocuk diyoduk demi? =)

bide ben gene gebeyim biliyomusun,

7 aylık hemüde :52: :52: :52:

ya ablacım sen kuzumla görüşüyomusun nasıl acaba hiç girmiyo?

Çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum. zor oldumu ikinci bebek kararı ve kıskanırmı sizce ilk çocuğunuz.??

dranas, karnabaharı ya bildiğimiz yemek usulüyle yapacaksın zeytniyağlı.. ya da kıymalı yapabilirsin.

ya daaa haşlayıp yumurta ve una bulayıp kızartabilirsin üstüne sarımsaklı yoğurt dökeblirsin.

ben sadece haşlayıp sarımsaklı yoğurt döküp yemeyi de seviyorum..

karnabahar soğan patates havuç baharat azcık zeytinyağıyla kavurmadan diyet yemeği de yapılabiliyor. patatesi abartmayacaksın tabi..

Çok özür dileyerek birşey sormak istiyorum. zor oldumu ikinci bebek kararı ve kıskanırmı sizce ilk çocuğunuz.??

canım biz aslında düşünmüyyorduk diyebilirim.

ertesi gün hapıynan gebe kaldım ben:)

ama hamile kaldığımı öğrenincede iyiki olmuş dedik (alışana kadar)

şimdi ikisi birlikte büyüyecek diye daha iy oldu kanaatindeyiz ama bu arada geçen vakitte anne olarak ne kadar yıpranacağım malum:(:50:

bebeğim 2 yaşında olacak 1 ay sonra canımm..

2 yaştan sonrada artık çocuk diyoduk demi? =)

bide ben gene gebeyim biliyomusun,

7 aylık hemüde :52: :52: :52:

ya ablacım sen kuzumla görüşüyomusun nasıl acaba hiç girmiyo?

Maşallah kocaman olmuş artık annesi :nazar::nazar: nasıl geçiyor hamilelik sıkıntın filanyoktur inşallah

Kuzumla irtibatım yok hiç ama görmüyorum eskisi gibi gelmiyor herhalde çok fazla eskilerden pek kimse kalmadı artık ya

offf bende sweet yumuşacık yastıklar sıcacık yataklar hayal ediyorum çok vahim durumum :50:

çok zor kalktım bugün, gece de geç yattım alıştım tabi.:21:

iznin üzerine rapor çaktım diye başkan kızcak sanıyodum ama hiç bişe demedi, allah kavuştursun dedi nasıl rahatladım anlatamam:16:

Günaydın çekirgeler :) Annemdeydim, evime geldim :D Öğleni bulur herhalde işe gitmem, kahve sigara eşliğinde size yazmak da cok güzelmiş :12::12:

kızlar çok ağııır pazartesi sendromu yaşıyorum

sen izinden sonra bugün mü başladın işe?
ben hiç 1 haftadan fazla izin kullanmadım tatil dönüşü sendromu olamıyor bende o yüzden..

2010'dan 5 gün iznim yanacak.. daha 2011'in izinlerini kullanmaya başlayamadım yani :1:
bu hafta cuma için 1 gün izin almayı düşünüyorum..

sen izinden sonra bugün mü başladın işe?
ben hiç 1 haftadan fazla izin kullanmadım tatil dönüşü sendromu olamıyor bende o yüzden..

2010'dan 5 gün iznim yanacak.. daha 2011'in izinlerini kullanmaya başlayamadım yani :1:
bu hafta cuma için 1 gün izin almayı düşünüyorum..

bugün başladım canım, iyi oldu aslında evde sıkılıyorum ben. sürekli temizlik yapasım geliyor. 2 hafta izin bi hafta raporluydu eşimin izni kadar. ben aralıkta işe başladığım için bu sene 40 gün iznim vardı. hala bitmedi. 5 ayda bir eşim gelince kullanmak üzere saklıyorum.

al benden de o kadar canımm :29:

acilen bişeyler yapmalıyım, önümde reddedilmiş evraklar, bir sürü değişiklikler ve çalışmayan bir sistem var. çıldıracaam

Back
X