Dert yok, Sohbet var.... :)

çok zor kalktım bugün, gece de geç yattım alıştım tabi.:21:

iznin üzerine rapor çaktım diye başkan kızcak sanıyodum ama hiç bişe demedi, allah kavuştursun dedi nasıl rahatladım anlatamam:16:

benim de geçen cumartesi eğitimim vardı gelmedim arayıp gelemiceğimi söyledim sadece bahane bile bildirmedim ama Allahtan bende de bi problem olmadı müdürüm önemli bi sorun yok inşallah dedi o kadar seviyorum işimiiii:1:

Herkese günaydınlar mutlu bir hafta diliyorum...
sweet Allah kavuştursun eşine.Babanada geçmiş olsun Rabbim şifa versin.
Hanım abla pholimion ablamıydı oda görünmüyor?

Eğer eğitimden yırtabilirsem öğleden sonra aranızda olurum, şimdi giyineyim, evi toplayayım, cıkayım. Öpüyorum sizi kokulu kokulu....

dranas, karnabaharı ya bildiğimiz yemek usulüyle yapacaksın zeytniyağlı.. ya da kıymalı yapabilirsin.

ya daaa haşlayıp yumurta ve una bulayıp kızartabilirsin üstüne sarımsaklı yoğurt dökeblirsin.

ben sadece haşlayıp sarımsaklı yoğurt döküp yemeyi de seviyorum..

karnabahar soğan patates havuç baharat azcık zeytinyağıyla kavurmadan diyet yemeği de yapılabiliyor. patatesi abartmayacaksın tabi..

Bir kere kızartayım dedim beceremedim un gibi ufalandı

senin kızın ne kadarlık?

bide ikiside erkekkkk

benım oğlumda tam bi canavar ailede yürüyen felaket derler kısaca:)

:52:

Benimkide öyle canım aman tuna mı sakın tunayı getirmi diyorlar benim kızım kasımda iki yaşına girdi:31:

Dranas fırında da güzel oluyo karnıbahar üzerine kaşar rendesiyle...

Kıymalı pişireceğim ocakta etsiz yemek sevmem:56:

oğlum kıskanır birde

özellikle memeyi kıskanacak çünkü memeden ayırdığım halde hala açıp okşuyo

Kıskanır tabi benim kızım asla başka bebekleri sevmeme izin vermiyor hiçbir eşyasını da paylaşmaz mesela annemde kalan kişisel eşyalarımı bile eve taşıyor:1:

Mıhtar geldiii :D beti bize uğramaz oldu yavrukuşum. Ne zaman isterseniz buluşurz..

bebeyim betinin telefonu vardır inşallah, ayarlayalım canım. ben artık özgür kadınım malesef yine, aylarca...

sağol burçakcım, amin inşallahhh.

:52:off keşke biz de noelde tatil yapabilseydik, yabancılar çalışmıyor ki, mail atıyorum 3 hafta sonra cevap geliyor. olmaz ki kardeşim

sizi seviyorum ben yaaa....

hafta sonundan hic bisey anlamadim...cok yorucu gecti....misafirim vardi...ev felan temizledim...

kahvalti yapmadim henüz sanirim ondan....ofis cok soguk üsüyorum....

:25:aynı durumdayız lalcim, ben de kahvaltı etmedim midem çok fena, bir sürü çay içtim.

Günaydın çekirgeler :) Annemdeydim, evime geldim :D Öğleni bulur herhalde işe gitmem, kahve sigara eşliğinde size yazmak da cok güzelmiş :12::12:

Günaydın. Tam kıskanacaktım şu kahve sigara ikilisini ama terkeylemek üzereymişsin ortamı. Hadi hemen "kısıtlanmalar ülkesi"ne, yani işe, marş marş :P

oğlum kıskanır birde

özellikle memeyi kıskanacak çünkü memeden ayırdığım halde hala açıp okşuyo

Benim küçük erkek neredeyse 5 yaşına girecek ama hala bilimum erkek yakınımızın olduğu ortamlarda iki göğsümü avuçlayıp "anneee ben burdan süt içiyordum di miii" deyip beni yerin dibine sokuyor. Geçmişle yaşamak sadece büyüklere has bir durum değilmiş meğer :)

herkese günaydin canlarim....

cok kötü midem bulaniyor....

özledim sizi....

Günaydın canım. Mideni mi üşüttün yoksa?

Günaydın çekirgeler :) Annemdeydim, evime geldim :D Öğleni bulur herhalde işe gitmem, kahve sigara eşliğinde size yazmak da cok güzelmiş :12::12:

Günaydınnn mıhtarımmmmm çay cigara keyfi yapıyon ha ne güzellll :16:

sen izinden sonra bugün mü başladın işe?
ben hiç 1 haftadan fazla izin kullanmadım tatil dönüşü sendromu olamıyor bende o yüzden..

2010'dan 5 gün iznim yanacak.. daha 2011'in izinlerini kullanmaya başlayamadım yani :1:
bu hafta cuma için 1 gün izin almayı düşünüyorum..

Günaydınnnn kedicikkkkk :3:

herkese günaydin canlarim....

cok kötü midem bulaniyor....

özledim sizi....

Günaydın lalcim :3: hayırdır ne oldu öyle

Günaydınnn canım phlinin annesi rahatsızlanmıştı ondan pek gelemiyor iyi ama kendisi

off ya yılbaşında ben ne yapsam ki tunayla ikimiz yanlız yanlız

kuzum birlikte kutlayalım, bizim evin orda bi mekan var geçen sene f. ürek bacımız gelmişti.:29:

şaka bi yana eşim yokken berbat bir yılbaşı olacak, çok sağlam içerim ben bu sene.:14::14: ağacımı süsledim, cama ışıklarımı da taktım, ama evde kimse yok:14::14:

Eğer eğitimden yırtabilirsem öğleden sonra aranızda olurum, şimdi giyineyim, evi toplayayım, cıkayım. Öpüyorum sizi kokulu kokulu....
yırt, gel...
burdayız:34:

günaydın canım.
sana da mutlu haftalar

yılbaşında program yapmak..

evli olarak kutlayacağımız ilk yılbaşı gecesi.. pehhh..

bizimki nöbetçi..

annemlerle beraber teyzemlerde kutlarız artık..

kuzum birlikte kutlayalım, bizim evin orda bi mekan var geçen sene f. ürek bacımız gelmişti.:29:

şaka bi yana eşim yokken berbat bir yılbaşı olacak, çok sağlam içerim ben bu sene.:14::14: ağacımı süsledim, cama ışıklarımı da taktım, ama evde kimse yok:14::14:

ben de tunayı yatırıp dolaptaki şarapları açıp içeyim bari
Kuzeni ve bir kaç arkadaşı çağırayım diyorum bizim kurumun restoran kısmında yılbaşı için tepsi veriyorsun hindi pilav yapılıyor bu sene ben de yaptırayım misafir alayım diyorum

Back
X