- 13 Mayıs 2011
- 3.943
- 3.661
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl şeyler sever ona göre bişeyler düşünelim. Helikopteri tuttum ben. Nasıl bir hareket bulsak ki
ahahah yumuşak yumuşak![]()
yumuşak deme elmayra yumuşak deme![]()
biz daha 4-5 aylık sevgiliydik..
sevgili eltim kaynımın d.günü için bir mekan ayarlamıştı
arkadaşlarına da haber vermiş..
kaynımın haberi yoktu.
pastayı da biz götürmüştük.
eşine sadece hadi doğumgünün bu gece evde oturmayalım dışarı çıkıp bir yemek yiyelim en azından demiş..
canlı müzik vardı, mekan da çok hoştu çok eğlenmiştik.
ama o zaman bebeler yoktu, şimdi kimi çağırmak istesem bahane hazır.
etrafımız bebelilerle sarıldı
helikopter kesinlikle süper olur, askerliğinde tecrübesi de var.. ilgi de duyuyor.
ama sürpriz kısmı onu oraya götürmek işte arabayı kullanabilsem direksiyona geçer seni bir yere götürüyorum derim..
ahhh ahhh.
kızlar bi an önce bu işi halletmeliyim..
sene sonu geldi isler gram azalmadi kafayi yicem yaaaa....yakinda istifami basicam...
biz daha 4-5 aylık sevgiliydik..
sevgili eltim kaynımın d.günü için bir mekan ayarlamıştı
arkadaşlarına da haber vermiş..
kaynımın haberi yoktu.
pastayı da biz götürmüştük.
eşine sadece hadi doğumgünün bu gece evde oturmayalım dışarı çıkıp bir yemek yiyelim en azından demiş..
canlı müzik vardı, mekan da çok hoştu çok eğlenmiştik.
ama o zaman bebeler yoktu, şimdi kimi çağırmak istesem bahane hazır.
etrafımız bebelilerle sarıldı
helikopter kesinlikle süper olur, askerliğinde tecrübesi de var.. ilgi de duyuyor.
ama sürpriz kısmı onu oraya götürmek işte arabayı kullanabilsem direksiyona geçer seni bir yere götürüyorum derim..
ahhh ahhh.
kızlar bi an önce bu işi halletmeliyim..
heh götürme kısmını da öle yapayım ben oooh mis saolun kızlar:13:
Olsun lal çalışmak iyidir.
Bu da kendine pay cıkarıyo ahahahahah, sessiz sessiz çözdü doğum günü süprüzünü![]()
tabi tabi baksana sende cok seviyorsun...ama isi degil sohbeti...yaaaaaaa
yeahhsüper oldu walla ama ben hala kararsızım biliyo musnuz sanki arkadaşları çağırsam daha mutlu olucak gibi karar veremiyorum... ama arkadaşalrınında çoğu bekar sap sap erkekler nolcak öyle bende bizim kızları çağırsammm kafam hala karışık 1 hafta kaldı ama yok yok termal ii
![]()
İşlerim yoğun olsa tabi ki ben de burayı özlerim. Ama yoğun değil maalesef. Daha önce özel sektörde 3 kişilik iş yapıp akşam altıda bayılarak eve gittiğim icin cok iyi bilirim yoğun çalışmanın ne demek olduğunu
böyle istişare edelim bu mevzuları canımm pek faydalı oluyor
araba kullanamadığıma kimse inanamıyor..
sennn, kediii, avukat kediii, araba kullanamıyorsun??
herkesin tepkisi bu.. ayıp bana di mi
bu helikopter işini benim eski sevgilime benden sonraki sevgilisi yapmıştı, çocuk mutluluktan 3 ay ağzını toplayamadı..
eski sevgiliyle arkadaş kalınır zannediyorduk, pek moderndik canım o zamanlar..
Niye kullanamıosun, panik mi, yapamam mı? Ayıp değil de zorunluluk bir yerde.
Hep aklıma şey gelir; uzun yolda Allah korusun eşin hastalansa ve arabayı sen kullanmak zorunda kalsan ne yapacaksın...
elmayra sen benim ruh ikizimsin![]()
böyle istişare edelim bu mevzuları canımm pek faydalı oluyor
araba kullanamadığıma kimse inanamıyor..
sennn, kediii, avukat kediii, araba kullanamıyorsun??
herkesin tepkisi bu.. ayıp bana di mi
bu helikopter işini benim eski sevgilime benden sonraki sevgilisi yapmıştı, çocuk mutluluktan 3 ay ağzını toplayamadı..
eski sevgiliyle arkadaş kalınır zannediyorduk, pek moderndik canım o zamanlar..