Dert yok, Sohbet var.... :)

imkanı yok almam :19:

yok öyle her istediği olsun...bu arada aşılama için çok hevesli bizimkisi...bugün gitcem ya doktora,akşam 10 defa söyledi iyice sor ne yapmamız gerektiğini diye :1:

ortasını bulamıyor bu çocuk,ya çok istekli yada hiç istek :1: (buna şükür ama)

Ayyy nore demek ki bastırıyomuş hevesini :1:

Allahım dualarım seninle, böcük iyi bi baba olacak inş.

Bdv de kettle konusunu mındar etmişler hee. kadın açtığına açacağına pişman olmuştur sanırım :)

Ketılda süt mü ısıtılır ya :S Hem de rezistansı dışardaymış bi de başkasınınmış. O ketıldan hayır mı gelir :S

Günaydın abla, bizde de bi ekşın yok zaten :D Çok şey kaybetmedin :D

Günaydın canım olsun ya aklım kaldı vallla ne kadar alışmışız buraya yokluğu hemen belli oluyor,ayy bir daha olmasın ya sorun çıkmasın gene

böcükle geçen gün bunu tartışmasını yaptık,tutturdu pc de pc diye....bende almıcam sana pc,bu eve pc giremez dedim,tamam dedi sustu sindirdim onu :23:

hadi bakalım canım,ayrıntıları bekliyoruz.bu arada dün çekirdek yedin mi :9:

günaydın bombam

Günaydınnn fıstıımmmm:3:

imkanı yok almam :19:

yok öyle her istediği olsun...bu arada aşılama için çok hevesli bizimkisi...bugün gitcem ya doktora,akşam 10 defa söyledi iyice sor ne yapmamız gerektiğini diye :1:

ortasını bulamıyor bu çocuk,ya çok istekli yada hiç istek :1: (buna şükür ama)

Çok sevindim ya eşinde hevesli ne güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :48:

Herkese günaydın

Günaydın canım tuna nasıl iyimi

amin canım aminnn :1:

İnşallah herşey istediğin gibi olur Allah yardımcınız olsun...:38:

Günaydınnnn canımmm :3:

günaydınnn.............

Günaydınn şekerrrrrr :3:

Günaydın canım olsun ya aklım kaldı vallla ne kadar alışmışız buraya yokluğu hemen belli oluyor,ayy bir daha olmasın ya sorun çıkmasın gene

Çok sevindim ya eşinde hevesli ne güzel inşallah güzel haberlerle gelirsin canım :48:

günaydın ablacıım:3:

Son düzenleme:

sağol ablacım,çok sağol...

Kızlar Tunaya bir haller oldu emmeyi bırakalı bir yıl oldu yaşına kadar emzirdim son bir haftadır bir meme merakı gidiyor
Kapıdan giriyorum hemen memelerimi açıp öpüyor bir de dün akşam emcem diye tutturdu:53: hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı

Son düzenleme:
günaydın ablacıım:3:

Günaydınnn sanada canımm :38:

sağol ablacım,çok sağol...

Güzel haberlerle gel sen yeterkii :34::48:

Kızlar Tunaya bir haller oldu emmeyi bırakalı bir yıl oldu yaşına kadar emzirdim son bir haftadır bir meme merakı gidiyor
Kapıdan giriyorum hemen memelerimi açıp öpüyor bir de dün akşam emcem diye tutturdu:53: hiç böyle bir şeyle karşılaştınız mı

Hastalandıya ondan da yapar canım naz yapıyor bence annesine

Back
X