Dert yok, Sohbet var.... :)

Birini emerken filan gördüyse içindeki merak uyanmışta olabilir,unutur nasılsa merak etme canım :34:

Gece benimle uyuyor kalkmış yataktan hiç duymadım kalktığını bir uyandım gece bir ara tuna yok uyku tulumunu falan çıkarmış soyunmuş baştan aşağı salonda yerde halının üstünde uyurken buldum:53:

Son düzenleme:
Gece benimle uyuyor kalkmış yataktan hiç duymadım kalktığını bir uyandım gece bir ara tuna yok uyku tulumunu falan çıkarmış soyunmuş baştan aşağı salonda yerde halının üstünde uyurken buldum:53:

Aslında yanında yatırmasan canım ya,ileride zor ayrılır senin yanından...Kendi yatağında yatıp uyusa daha iyi olur,terledimi acaba gitti yere yattı oyyyy kıyamam ona yaa :nazar::nazar: yada rüyamı gördü oda olabilr ...

Aslında yanında yatırmasan canım ya,ileride zor ayrılır senin yanından...Kendi yatağında yatıp uyusa daha iyi olur,terledimi acaba gitti yere yattı oyyyy kıyamam ona yaa :nazar::nazar: yada rüyamı gördü oda olabilr ...

Aslında doğduğunda bile odasında yatıyordu ama ne olduysa bu yaz oldu tatile gittiğimizde odada yanlız bırakamadığım için beraber yattık o günden beri ayrı yatmıyor. Yatağına yatalım mı diyorum annenin yatağı diye ağlıyor olmuyor çok uğraştım. Bir de son zamanlarda rüya görüyor heralde gece bağırarak uyanıyor annem kurşun döktürecek

Aslında doğduğunda bile odasında yatıyordu ama ne olduysa bu yaz oldu tatile gittiğimizde odada yanlız bırakamadığım için beraber yattık o günden beri ayrı yatmıyor. Yatağına yatalım mı diyorum annenin yatağı diye ağlıyor olmuyor çok uğraştım. Bir de son zamanlarda rüya görüyor heralde gece bağırarak uyanıyor annem kurşun döktürecek

Çocuklar alışınca bırakamıyor maalesef ayrı yatmayı,alışmış anneyle yatmaya tabi zamanla tek başına uyumaya alışır biraz zaman gerekecek tunayada..Acaba babayımı arıyor canım,onun yokluğunu evde olmayışınında etksi olabilir bence..

Gidenler beddua mı etti nedir yaa :S

Çocuklar alışınca bırakamıyor maalesef ayrı yatmayı,alışmış anneyle yatmaya tabi zamanla tek başına uyumaya alışır biraz zaman gerekecek tunayada..Acaba babayımı arıyor canım,onun yokluğunu evde olmayışınında etksi olabilir bence..

Maalesef ablacım son zamanlarda babayı çok istiyor bizde doğal olarak sık görüşüyoruz
Gece baba diye uyanıyor:14: kaç kere oturup ağladım

Son düzenleme:

haberler sende
ne var ne yok?

bu arada hoş geldin balatayı sıyıranlar kulübü'ne

hoşbulduk canım,
özledim sizleri ya ama gelemiyorum bir türlü.sürekli telefonda eğitim veriyorum.
yeni bir sisteme geçirdik ab kapsamında, onunla uğraşıyoruz.
fransayı boykot falan hikaye yani
:32:

sizde ne var ne yok, okuyamıyorum da,
herkes iyi mi?

sweet hoşgeldin canım
kızlar ben tüm vücut lazer yaptırayım diyorum ama bir yandan da korkuyorum:44:

hoşbulduk canım,
özledim sizleri ya ama gelemiyorum bir türlü.sürekli telefonda eğitim veriyorum.
yeni bir sisteme geçirdik ab kapsamında, onunla uğraşıyoruz.
fransayı boykot falan hikaye yani
:32:

sizde ne var ne yok, okuyamıyorum da,
herkes iyi mi?

hııı biliyorum biliyorum
kulaklarınız çınlıyor mu?
bizi de deli ettiniz burada:47:

son günlerde en çok gelen mail :
FW: YENİ OZET BEYAN SİSTEMİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME MESAJI

Back
X