- 28 Ağustos 2015
- 1.657
- 2.413
- 133
- Konu Sahibi Surekli_Karisik
Yarına inanıyorum ve iyileşmeye.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yine eski eşin işi yokuşa mı sürdü?Yarına inanıyorum ve iyileşmeye.
Nickinizde kimselerin vakti yok ince seylerindusunup anlamaya yazmissiniz. Ne guzel yazmissiniz.bizimde vaktimiz yok burdan iki kelimeden derdinizi anlamaya
Birşeyler yazaydiniz iyiydi. Neyse derdiniz Allah yardımcınız olsun.
Tabi orası öyle
Yine eski eşin işi yokuşa mı sürdü?
Anlatsak bin bir dert çıkar kızlar gelin bir türk kahvesi içelim.. havadi güzel ama tek çıkasım gelmedi beni eken arkadaş utansın
Salla dünya yi uykusu gelsin bacim
Eski eşinizin bu sırada başka bir kadınla ilişkisi olmamış mıydı? Üstelik daha önce de ayrı kalmıştınız. Yine aynı sözlerle sizi geri döndürmüşlerdi diye hatırlıyorum.
Ben inatlık bir durum görmüyorum. Kpnin samimiyetine de inanmıyorum.Aynen böyle olmuştu. O zaman aynı evde yaşamak istiyorlardı, vazgeçmişlerdi ama yakındık ve görüşüyorduk, şimdi nereden istersem evi oradan tutabilirmişim. Hiç konuşmayabilirmişim, eşim de artık böyle şeylere takılmıyormuş vs.vs.
Hayır zaten mevzu bu değil, barışmayı düşünmüyorum asla. Ama bu aşamadan sonra oğluma haksızlık yapan ben mi oluyorum? Onu iyi imkanlardan ve babadan mahrum eden. Herkesin derdi var, hayat hep böyle sorunlu da ben tam çözümü bulmuşken, boşuna mı uzatıyorum? İnat mı, gurur mu bu? Gerçekten dışarıdan böyle mi görünüyor ?
Karar elbette sana ait ancak ben olumlu bulmadım.
O konuşmayı kayınpeder değil kocan yapmalıydı. Seni aldatıp, o kadar pislik yapmak yerine uzaktan ev tutup, dayayıp döşeseydi ve o zaman seni arasaydı bir şansı hakederdi.
Baksana hala kocan pasif ailesi her şeye karışıyor.
Bence değişen bir şey yok o tarafta.
Eşin ve ailesi samimiyse o gelsin senin yaşadığın şehre.
Hayır zaten mevzu bu değil, barışmayı düşünmüyorum asla. Ama bu aşamadan sonra oğluma haksızlık yapan ben mi oluyorum? Onu iyi imkanlardan ve babadan mahrum eden. Herkesin derdi var, hayat hep böyle sorunlu da ben tam çözümü bulmuşken, boşuna mı uzatıyorum? İnat mı, gurur mu bu? Gerçekten dışarıdan böyle mi görünüyor ?
Ben inatlık bir durum görmüyorum. Kpnin samimiyetine de inanmıyorum.
Not: Eski konularınızı çok iyi biliyorum.
Gurur değil bu çocuğundan dolayı kafan karışıyor ki, normal.Kendisi de yaptı bir konuşma.
Mevzu konuşmalar değil, sadece şunu merak ediyorum. Şimdi her şey benim istediğim şekilde çözülmeye çalışılınca ama ben kabul etmeyince, dışarıdan nasıl duruyor? Ben boşanmak istiyorum, sorunlarım var ama onlar iki yıl sonra bu sorunlarımı anlayıp çözüyorlar, ben kabul etmeyince, sebepsiz yuva yıkan mı oluyorum ? İnat mı bu, gurur mu?
Adamlar iki yıl sonra çıkıp sizin ne sorununuz vardı ki, tek sorun buydu, onu da anladık artık uzak kalacağız, istediğin gibi olsun deyince, ben sorunum olmadığı ya da çözüldüğü halde çocuğuma haksızlık mı etmiş olacağım.
Yok böyle bir mantık ya.
Adamlar iki yıl sonra çıkıp sizin ne sorununuz vardı ki, tek sorun buydu, onu da anladık artık uzak kalacağız, istediğin gibi olsun deyince, ben sorunum olmadığı ya da çözüldüğü halde çocuğuma haksızlık mı etmiş olacağım.
Çocuğu düşünüyorlarsa nafakayı bol tutsunlar. Altınlarını versinler.Yok, benim şehrim küçük bir il, burada şartlar kötü. Çocuk için. İki yıl sonra şimdi düşünmüşler benim çocuğumu ve şartlarını. Bu şekilde de kabul etmem.