Ben de hee diyorum ama susmak bilmiyor,konuyu değiştiyorum aynı konuya tekrar geliyor.He diyip geçiyorum, ama kindarlığı ileri dereceyse ağzından beddua eksik olmuyorsa tepkimi belli ederim.
Bu tür konuşacaksa dinlemek istemediğimiz söylerim mutlaka
Bazı insanlar bizi çöp kutusu niyetine kullanırlar. İçlerindeki kini, nefreti, kıskançlığı o kutuya boşaltıp hayatlarını kolaylaştırmaya çalışırlar. Mesafe iyidir.Ben de hee diyorum ama susmak bilmiyor,konuyu değiştiyorum aynı konuya tekrar geliyor.
Sanırsam biraz mesafe koyacağım.
daha geçen hafta bu sebeplerden ötürü arkadaşlığımı bitirdim. çünkü ben pozitif kalmaya çalıştıkça beni zehirliyordu. kimsenin duygusal çöp kutusu olmamaya karar verdim. sende denemelisin gerçekten rahatladığını hissedeceksin.Bir arkadaşınız sürekli size kendini anlatıyor,aşırı kindar ve haklılığına emin ise ve bu durumdan artık boğulmaya başladıysanız tepkiniz ne olurdu?
İyi kız aslında ama dinleyince ne kadar dolmuş aslında diyorum ve durduramıyorum.Tabiki de insan bazen yarasını açabilir ama bu arkadaştaki yaradan ziyade kin ve öfke.
Bu kadar da olmaz ,normal değil dedirten türden.
Annemin de böyle bir arkadaşı var kurban psikolojisi ve dünya etrafinda dönüyor tavırlarına ara ara Türkiye deyken denk gelmistim küser neye küstüğünü bile bilmezsin sonra kendi kendine konusurBir arkadaşınız sürekli size kendini anlatıyor,aşırı kindar ve haklılığına emin ise ve bu durumdan artık boğulmaya başladıysanız tepkiniz ne olurdu?
İyi kız aslında ama dinleyince ne kadar dolmuş aslında diyorum ve durduramıyorum.Tabiki de insan bazen yarasını açabilir ama bu arkadaştaki yaradan ziyade kin ve öfke.
Kendi mental sağlığım için böyleleriyle görüşmüyorum. Kimsenin negatif, fesat enerjisini çekemem.Bir arkadaşınız sürekli size kendini anlatıyor,aşırı kindar ve haklılığına emin ise ve bu durumdan artık boğulmaya başladıysanız tepkiniz ne olurdu?
Katılıyorum,dert anlatmak ve derdine çözüm aramak başka bir şey ama haklılığına inanıp karşı tÇok yakın 2 arkadaşım dısında ve aılemdekı ınsanlar harıcınde kımsenın derdını dınlemem. Geçiştiririm, konuyy farklı yerlere cekerım. Bıreysel yeterınce derdımiz var, bırde başkalarının yuklerını taşımayalım. Belki ben de boyle olmusumdur ama umarım o anlarda benden de uzaklaşıyorlardır. Kimse kimsenin derdini dert etmesın. Sağlık dışında neyimiz olabılır kı
Kendimi çöp tenekesi gibi hissetmeye başladığım için ben de arkadaşlığıma mesafe koyacağım.Çok yakın 2 arkadaşım dısında ve aılemdekı ınsanlar harıcınde kımsenın derdını dınlemem. Geçiştiririm, konuyy farklı yerlere cekerım. Bıreysel yeterınce derdımiz var, bırde başkalarının yuklerını taşımayalım. Belki ben de boyle olmusumdur ama umarım o anlarda benden de uzaklaşıyorlardır. Kimse kimsenin derdini dert etmesın. Sağlık dışında neyimiz olabılır kı
hayat zaten kendimiz için bile çok zorken bir sürü derdimiz varken birilerinin derdini bu denli çok dinlemek zorunda değil kimse çok çıkmazdayken tabi ki insan bir yakınıyla konuşmak ister ama sürekli olarak olacak iş değil hem kendi psikolojik sağlığı açısından hem de arkadaşlık ilişkileri açısındanBir arkadaşınız sürekli size kendini anlatıyor,aşırı kindar ve haklılığına emin ise ve bu durumdan artık boğulmaya başladıysanız tepkiniz ne olurdu?
Vardı yollarımı ayırdım, nefes aldımBir arkadaşınız sürekli size kendini anlatıyor,aşırı kindar ve haklılığına emin ise ve bu durumdan artık boğulmaya başladıysanız tepkiniz ne olurdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?