Dertlemek istediinizde ilk kotuunuz kii kimdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
G

gelecekkorkusu

Ziyaretçi
Moraliniz bozuk oldugunda, dertlesmek istediginizde ilk akliniza gelen kisi kim olur?

1. Esiniz
2. Anneniz
3. Babaniz
4. Kardesiniz
5. Arkadasiniz
6. Bir akrabaniz

eşim ilk konuştuğum kişi eşim zaten başkasına anlatmam asla

eşimle pek bişeyimi paylaşmam sormaz çünki ne yaptıgımı ettigimi hep içime atardım sonra birini tanıdım uzun zaman oldu arkadaşlıgımız kardeşligimiz herşeyimi onla paylaşır oldum oda benle tüm sırlarımızı biliriz artık içim daha rahat

aileler zaten nedense dinlemek yerine hemen kızıp bagrıp cagrıyolar herseye agrasif yaklaşıyolar

Konunun mahiyetine bağlı. Eşimle ilgili bir sorunsa arkadaşımla,(Next, Krdi) çocuklarla ilgili birşeyse annemle ve eşimle, genel bir sorunsa eşimle vs vs..

öyle bir durumda ilk arkadaşımla konuşurum eşimle rahatça konuşamam çünkü

neden eslerle rahat konusulmuyor? onlar sizi en iyi taniyan kisi olmasi lazim sonucta

bende aleyna ya katılıyor ve 7.hiçbiri diyorum. son zamanlarda işyerinde bir abla var ona anlatıp rahatlıyorum.
eşime anlatsam konuyu başka yönlere çekip kabak bana patlıyor.
anneme anlatsam ağzında tutamayıp anlatıyor.
babama anlatsam üzülüyor, onu üzgün görmek beni daha da üzüyor.
şimdilik işyerindeki abla dert ortağım bir de kk var onu unutmamak lazım.

çok sevdiğim bi arkadaşım var herşeyimizi biliriz birbirimizin onunla dertleşirim..

Konunun mahiyetine bağlı. Eşimle ilgili bir sorunsa arkadaşımla,(Next, Krdi) çocuklarla ilgili birşeyse annemle ve eşimle, genel bir sorunsa eşimle vs vs..

La bu kadar mı hızlı silah çekilir karrrdişim.Bıktım usandım la bu gacının benim söyleyecek olduğum şeyleri benden önce söylemesinden.Biri sustursun bunu.Yok mu bu bayram kuzu kesmek isteyen?

desenize eeşler arka planda ön planda herşeyimizi paylaştıgımız arkadaşlar oluyo demekki

evet benimde herseyimi bilen, ve herseyini bildigim bi arkadasim var, o bana anlatir ben ona, su anda uzagiz baya birbirimize:çok üzgünüm: ama telefonlar var cok sukur.. esime anlatilcak bir durumsa onada anlatirim tabi

kızkardesımle dertlesırımsenağlama
ama oda suan uzakta ancak telefonda konusabılıyoruz o da ne kadar yeterkı:1no2:

Ablamı ararım hemen. Yanımda olmadığı için telefonda dertleşiriz.

eşimle ilgili bir sorunsa hemen ablamı kardeşimi ararım onlarla dertleşirim.başka sorunlarım varsa eşimle konuşmayı tercih ederim.

aileme genelde belli etmem sıkıntılarımı üzüntülerimi..eşim çok anlayışlıdır..sorun ettiğim konu onunla ilgili olsa bile güzelce oturup konuşuruz ve problem neyse hallederiz..eşim benim dert ortağım..konu ne olursa olsun sabırla dinler beni..önerilerde bulunur bana

konuya göre değişir,oglumla ilgili bir sorunsa annemle,eşimle ilgili bir sorunsa hiçkimseyle,evle ilgili bir sıkıntıysa eşimle....bunun gibi vs....

Evet konuya göre değişebilir ama o anda yakınımda bulunan kişi yakın arkadaşım, annem olabilir sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…