Dertlemek istediinizde ilk kotuunuz kii kimdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Etrafimdaki insanlara kolay kolay derdimi acmam..:1closedeyes: Gerci yüz ifademden,durusumdan hemen anlarlar canimin bir seye sikildigina.. Üstüme üstüme gelmeye calisirlar ama hemen bloke ederim tatlicadiarzu

eşlerle herşeyin paylaşılmaması taraftayım.bir söz vardır en tehlikeli kişi yatağındaki kişidir die.bende bunu düşünüorum yani onu tehlike die görmüorum ama neticede ne kadar aşık olsam da evli olsam da annemden gördüm herşeyini babamla paylaşmaz ağzına bu konularda laf vermezdi.annem hep derdi kii sen unutursun ama o unutmaz!bencede çok doğru.o yüzden ya babamla yada kardeşimle canımı sıkan şeyi paylaşıorum.
eşime anlattığımda bide şöle bişe oluşuor ''ben sana demedimmi,sen bunu zaten yaşıcaktın zemin hazırladın buna,çok iyi niyetli davranıosun'' gibi şeyler duyuyorum.canım sıkkınken biraz daha sıkamam o yüzdennn

:mymeka: yerimseniben

cok dogru laf vermemek lazim, kendileri mukkemelmis gibi bi hatinizi yakalayinca ben san demedim mi deyip iste hep ben hakli cikiyorum sen dusunemiyorsun, kadinsin, ben erkegim daha mantikliyim moduna giriyorlar.

samimi olduğum beni anlayabileceğine inandığım bi arkadaşımla dertleşebilirdim
konusuna göre değişir eşimle de dertleşebilirim
yeri gelir annemle de dertleşirim

konusuna gore değişiyor acıkcası..
ama genelde eşimle dertleşirim..

Erkek arkadaşımla dertleşirim.. Her zaman ilk ona anlatırım.. Çünkü bana kıyasla çok büyük bir olgunlukla karşılayabiliyor çoğu şeyi.. Farklı açılardan bakıp, fikir veriyor.. Yardımcı oluyor.. Ama erkek arkadaşımla ilgili bir derdim varsa da ya annemle ya da yakın bir arkadaşımla paylaşırım..

Ablam sadece onunla konuşurum herşeyimi o dinler beni anlar ve teselli eder o benim kaynağın bitanem

en yakın arkadaşımla paylaşırım eşimle eskiden paylaşırdım şimdi hiçbir şeyimi anlatmam çünkü ona hiçbir konuda güvenmiyorum

duruma yada konuya göre değişir ama eşimle dertleşirim ve kız kardeşimle:teselli:

bnde aillemden biri veya arkadasımla paylaşırımm ama erkek arkadaş veya eşlere sır verilmez özelliklede aile içi konular bn demiştim...felan die laflar başlar ve gerisi malumm... bana katılmayanlar olabilir ama tavsiyem bu bnmde gün gelir devran döner 40 yıllık laflar gelir bulur insanı

hiçkimseyle hiçbir derdimi paylaşamam genelde.Hep içime atarım ve sonunda birden patlar ağlarım bir köşede sessizce.Tıpkı şuan yaptığım gibi....Anlatıp rahatlamayı o kadar çok isterdim ki.Ama kimseyi kendi derdimle üzmek istemiyorum,zaten herkesin kendine göre dertleri var birde benim için mi üzülsünler..mafoldumben

eşimle annemle kardeşlerimle falan illaki konusurm ama
içimi tam anlamıyla döktüğüm bir insan vardır oda dostumdur benim
onu beni ben onu dinleriz hatta en son onlara gittiğimde öğlen 1 civarı falandı
kahvelerimiz sigaralarımız yanımızda o geceninin sabah ezanınıa kadar konusmustuk
zaman akıp geçiyor yanyaneyken konusmaya doyamıyoruz

eşimle konuşurum her zaman.

eşimm. o benim hem dostum hem sevgilim.

bekarken annemle dertleşirdim herşeyi...
şimdi...uzun zamandır kimseyle dertleşmiyorum galiba...
iyi bir dinleyiciyim ben...en iyisinden hem de...
ama iyi bir anlatıcı değilim...

eskiden annem ve abimdi..artik cok uzaklar,akillari bende kalsin istemiyorum..
derdimde,kederimde hep icimde..

eşim ve arkadaşlarımla konuşurum
anneme anlatmam, benden çok üzülür çünkü
ama çok çok özemli bir sorun değilse de kendi içimde tutarım genelde

annem ,ablam,ve kardeşim gibi gördüğüm bir kaç arkadaşım,

allahtan sıkıntım olduğu zaman anlatma yolunu tercih ediyorum,yoksa dahada büyük sıkıntılar olması an meselesi....

nişanlıma koşarım ben...
ona anlatamayacağım türde bi derdim hiç olmadı inşallah da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…