Dertlemek istediinizde ilk kotuunuz kii kimdir

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tabi ki anne

Eşim yok.. Anne, baba ve kardeşimle çok ayrı noktalardayız.. Arkadaşlarım her zaman elimin altında değildir.. O kadar mat bir kişiliğim var ki akrabalarımızın çoğunu tanımam bile.. Ben sadece ALLAH'la konuşmayı seçiyorum, ellerimi açıp durumu anlatmayı... Bilmem nedense içimde onun bi şekil yardım edeceğini hep biliyorum... O yüzden en büyük sırdaşım rabbimdir.. Kimselere anlatamadığım milyonlarca sırrımı ağlaya ağlaya anlatmışımdır ona...

eşime anlatırım sıkıntılarımı.ama onun fikir verebileceği,anlayacağı kızsal sorunlarımı kızkardeşimle paylaşmayı tercih ederim.çok uzakta şimdi ama senağlama

annemle:1hug: o benim en yakın arkadaşım,en iyi sırdaşım,omuzunda ağlayabildiğim ve beni anlattıklarımdan dolayı sırtımdan vurmayacak tek kişi....çocuklarla ilgili problem olduğunda ancak eşim...

Tabiki ilk annemle sonra benim herifle sonra da kız kardeşlerimle konuşurum

Eşimle Konuşurum Annemle Konuşamiyorum Malesef önceden Eşimle Ilgili Poblemlerimi Arkadaşima Anlatirdim Ama Artik öyle Bi Hata Yapmam Içimde Kalsin Daha Iyi

hiçkimse........

Benim zaman zaman degisiyor. Su anda bir arkadasim ama ona da herseyimi dokemiyorum, yani icimdekileri oldugu gibi anlatamam, oyle biri yok yani su anda, belki de olmamali, butun duygularimi bi baskasi bildigi zaman ben rahatsiz oluyorum, tamamen cozulmus bir insan olmak istemiyorum belki, cunku o zaman her hareketinizi anlattiklariniza baglamaya basliyorlar.

Ben en çok Annemle dertleşirim beni çok iyi anlar güzel yol gösterir:1hug:

eşimle konuşurum tabiki.beni en iyi o anlar.bazen hiç olmayacak bi şeye kızsam bile çok anlayışlı.iyiki var.ve herzaman önyargısız

eğer sorun sevgilimle değilse direkt onla dertleşirim ona anlatırım tüm sorunlarımı..ama eğer onunla kavga ettiysem ev arkadaşımla konuşurum ya da msnden KK daki yakın arkadaşlarımla konuşurum

eğer sorun sevgilimle değilse direkt onla dertleşirim ona anlatırım tüm sorunlarımı..ama eğer onunla kavga ettiysem ev arkadaşımla konuşurum ya da msnden KK daki yakın arkadaşlarımla konuşurum
kk daki yakın arkadaşlarından biri ben miyim:Roflol:bir rep hakettin şekercima.s.

kk daki yakın arkadaşlarından biri ben miyim:Roflol:bir rep hakettin şekercima.s.

hemen çık sen zaten aradan :mymeka:

şaka kız tabi ki en yakın arkadaşlarımdan birisin sen hepinizi çok seviyom bak gene duygulandım senağlama

hemen çık sen zaten aradan :mymeka:

şaka kız tabi ki en yakın arkadaşlarımdan birisin sen hepinizi çok seviyom bak gene duygulandım senağlama
Beni de ağlatacaksın şimdi:çok üzgünüm:senağlamabende seni sevirem bacımmmma.s.

babamla iki arkadaş gibiyiz ,her şeyimi onunla paylaşırım.

konuya göre değişir genelde pek kimseyle konuşmam içime atarım çok ama çok sıkılırsam arkadaşımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…