Dertlere bir yenisi kv derdi :))

Esrashn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
46
35
3
32
Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz. Bu süreçte oldukça yıprandık maddi anlamı geçtim artık manevi anlamda çok ağır atlatıyoruz tedavi sürecimi ve tüp bebek tedavisi başlanacak. Bütün bu dertlerim az gibi bide değişik bir kayınvalidem var. Bu dert mi diyeceksiniz belki ben zaten hassasim bu durumda yaşandığında çok sinir bozucu emin olabilirsiniz. Kv sürekli ben evime yeni bişey alsam aynısından gidip alır ben onun evine gittikçe görürüm perdelerimizden tutta orta sehpamıza kadar her şey aynı. Mutfak masasına koyduğum runner ı bile bulup almış inanamıyorum. Ben araba kullanıyorum ve kendime ait bir araba almak istedik eşim iş yerine arabayla gittiği zamanlar çıkamıyorum diye. Kv gidip ehliyet kursuna yazıldı ve benim istediğim arabadan aldırdı biz maddi sebeplerden dolayı alamadık. Ona hayallerimi yada alacağım bir şeyi söylemekten korkuyorum benden önce gidip yapacak diye. Sizce delirmemek için napmaliyim pisti olmaktan biktim

Evliliğimin ilk yillarında görümcem ve kayınvalidem yapardı aynısını bana alışverişe çıkardık ben bi bluz beğendim atıyorum görümcem direk alırdı onu . Tabi ekonomik sıkıntılar vardı o yıllar üzülürdüm felan . Sonradan hiç tarzım olmayan tuhaf şeyleri a bu güzelmiş diyip almalarını izledim eğlenceliydi

Bence bebek problemi sizi hassaslatirmis. Tamam yani itici yaptığı ama dert edecek kadar değil. Hayallerimi anlatmamayi tercih ederdim Şunu nereden aldın diye sorarsa da internetten aldım der, hangi site olduğunu da unuturdum.mesela

Zevkinizi begeniyor aliyor demek ki. Ne zarari var bunun cildircak kendinizi yipratcak kadar?Allah cidden baska dert vermesin yani.
Alsın bir şeyi beğenmiş almış olabilir sorun değil ama her şey mi aynı olur ve bana zevkini beğeniyorum o yüzden şunu aldım dese neyse. Çok bilmiş değişik bir kadın tanımanız lazım gerçekten her eve lazım sinir ederken güldüren cinsten

benim görümcem de aynı

Benim çatlakta aynı

Benim görümcem de aynı böyle konuşurken su yüzukler nasıl falan demişti bende bunlar benim tarzım değil baget yüzükleri seviyorum ben dedim, bı sonraki gorusumde yüzüğü alıp takmıştı hiç tarzı olmamasına rağmen sonra bana alacağı saati gösterdi bende alacağım saati gösterdim sonuç aynı benim beğendiğim saati alıp taktı hemen.. öyle ki salon takımı bile benimkiyle aynı gitmiş gizli gizli aynısını almış dünyada milyonlarca salon takımı varken komik gercekten

Ay çok komik ya hevesleniyordur belki de ya. Yazık

Sizde ne fenaymışsınız

dedim aman olsun alsınlar ne olacak ama!!!
arabasına kadarda ehhhh yanı.
yarın bugun benden gördüde aldı olur o.hemde senin haberin olmadan.sinir bozucu bir yerden sonra.
hedef şaşırt canım sende.
en beğenmediğin şeyi ,absurt birşeyi beğen onu alsınlar.

inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda mujdelı haberı alıp bebeğine kavuşursun.

Yaw 3 günlük dünya, adı üstünde dünya malı, evleri arabaları bırakıp gideceğiz, benim şahsen hiç umrumda olmazdı...

Demekki benim zevkimi kendininkinden üstün görüyor derdim.

He oğlumun parasını gelin yemesin, ben yiyeyim diyip, eşinize ödetiyorsa, o sıkıntı olabilirdi bak

O gelince evde yeni bir şey görmezse yenisini alamaz. Huyunu bildiğiniz biri sonuçta niye yeni aldıklarınızı kullanıyorsunuz ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…