- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.300
- 198
Söyleme hiçbir şey. Hatta yada ne istiyorsan tam tersini söyle. Beyaz istiyorsan siyah istiyormuş gibi davran. Ayakkabıya göz koy elbise al???Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz. Bu süreçte oldukça yıprandık maddi anlamı geçtim artık manevi anlamda çok ağır atlatıyoruz tedavi sürecimi ve tüp bebek tedavisi başlanacak. Bütün bu dertlerim az gibi bide değişik bir kayınvalidem var. Bu dert mi diyeceksiniz belki ben zaten hassasim bu durumda yaşandığında çok sinir bozucu emin olabilirsiniz. Kv sürekli ben evime yeni bişey alsam aynısından gidip alır ben onun evine gittikçe görürüm perdelerimizden tutta orta sehpamıza kadar her şey aynı. Mutfak masasına koyduğum runner ı bile bulup almış inanamıyorum. Ben araba kullanıyorum ve kendime ait bir araba almak istedik eşim iş yerine arabayla gittiği zamanlar çıkamıyorum diye. Kv gidip ehliyet kursuna yazıldı ve benim istediğim arabadan aldırdı biz maddi sebeplerden dolayı alamadık. Ona hayallerimi yada alacağım bir şeyi söylemekten korkuyorum benden önce gidip yapacak diye. Sizce delirmemek için napmaliyim pisti olmaktan biktim
Amin inşallah çok teşekkür ederim duan için Allah sizinde gönlünüzce versin her şeyi inşallah:)dedim aman olsun alsınlar ne olacak ama!!!
arabasına kadarda ehhhh yanı.
yarın bugun benden gördüde aldı olur o.hemde senin haberin olmadan.sinir bozucu bir yerden sonra.
hedef şaşırt canım sende.
en beğenmediğin şeyi ,absurt birşeyi beğen onu alsınlar.
inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda mujdelı haberı alıp bebeğine kavuşursun.
Evdeki perdeyi değiştirmem gerekiyordu alınca da haliyle kullanıyorum ben neden kendimi kısıtlayayım ? :)O gelince evde yeni bir şey görmezse yenisini alamaz. Huyunu bildiğiniz biri sonuçta niye yeni aldıklarınızı kullanıyorsunuz ki?
Olsunda zaten anne kız kayınvalide üçlü kombin alır giyerizBebeginde aynısını yapsın da görelim
Napim oturuP üzülünce madalya takmadılarSizde ne fenaymışsınız
3 oğlu birde kocası 4 erkeğin gözdesiyken ben geldim tahtını salladım o yüzden yapıyor diye düşünüyorumHiç sormadınmı neden yaptığını, yada dalga geçmedinmi. Sesinizi çıkarmadan nasıl duruyonuz ya. Belki oda tüp bebek tedavisi görüyodur
Allah başka dert vermesinKızlar merhaba daha önce konu açmıştım 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz. Bu süreçte oldukça yıprandık maddi anlamı geçtim artık manevi anlamda çok ağır atlatıyoruz tedavi sürecimi ve tüp bebek tedavisi başlanacak. Bütün bu dertlerim az gibi bide değişik bir kayınvalidem var. Bu dert mi diyeceksiniz belki ben zaten hassasim bu durumda yaşandığında çok sinir bozucu emin olabilirsiniz. Kv sürekli ben evime yeni bişey alsam aynısından gidip alır ben onun evine gittikçe görürüm perdelerimizden tutta orta sehpamıza kadar her şey aynı. Mutfak masasına koyduğum runner ı bile bulup almış inanamıyorum. Ben araba kullanıyorum ve kendime ait bir araba almak istedik eşim iş yerine arabayla gittiği zamanlar çıkamıyorum diye. Kv gidip ehliyet kursuna yazıldı ve benim istediğim arabadan aldırdı biz maddi sebeplerden dolayı alamadık. Ona hayallerimi yada alacağım bir şeyi söylemekten korkuyorum benden önce gidip yapacak diye. Sizce delirmemek için napmaliyim pisti olmaktan biktim
oğlum olunca ona ev alıp üstüne yapacam de gelinede araba alacağım de belki size alırKızlar merhaba daha önce konu açmıştım 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz. Bu süreçte oldukça yıprandık maddi anlamı geçtim artık manevi anlamda çok ağır atlatıyoruz tedavi sürecimi ve tüp bebek tedavisi başlanacak. Bütün bu dertlerim az gibi bide değişik bir kayınvalidem var. Bu dert mi diyeceksiniz belki ben zaten hassasim bu durumda yaşandığında çok sinir bozucu emin olabilirsiniz. Kv sürekli ben evime yeni bişey alsam aynısından gidip alır ben onun evine gittikçe görürüm perdelerimizden tutta orta sehpamıza kadar her şey aynı. Mutfak masasına koyduğum runner ı bile bulup almış inanamıyorum. Ben araba kullanıyorum ve kendime ait bir araba almak istedik eşim iş yerine arabayla gittiği zamanlar çıkamıyorum diye. Kv gidip ehliyet kursuna yazıldı ve benim istediğim arabadan aldırdı biz maddi sebeplerden dolayı alamadık. Ona hayallerimi yada alacağım bir şeyi söylemekten korkuyorum benden önce gidip yapacak diye. Sizce delirmemek için napmaliyim pisti olmaktan biktim
hayallerini ona anlatma bu bir,Kızlar merhaba daha önce konu açmıştım 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz. Bu süreçte oldukça yıprandık maddi anlamı geçtim artık manevi anlamda çok ağır atlatıyoruz tedavi sürecimi ve tüp bebek tedavisi başlanacak. Bütün bu dertlerim az gibi bide değişik bir kayınvalidem var. Bu dert mi diyeceksiniz belki ben zaten hassasim bu durumda yaşandığında çok sinir bozucu emin olabilirsiniz. Kv sürekli ben evime yeni bişey alsam aynısından gidip alır ben onun evine gittikçe görürüm perdelerimizden tutta orta sehpamıza kadar her şey aynı. Mutfak masasına koyduğum runner ı bile bulup almış inanamıyorum. Ben araba kullanıyorum ve kendime ait bir araba almak istedik eşim iş yerine arabayla gittiği zamanlar çıkamıyorum diye. Kv gidip ehliyet kursuna yazıldı ve benim istediğim arabadan aldırdı biz maddi sebeplerden dolayı alamadık. Ona hayallerimi yada alacağım bir şeyi söylemekten korkuyorum benden önce gidip yapacak diye. Sizce delirmemek için napmaliyim pisti olmaktan biktim
Ay ayni kendimi okudum sanki. Kadin biz evlendikten sonra 180 derece degisti. Oncelikle giyim kusami sonra evi benimkinin aynisi. Ne yapsam gider aynisini yapar ama asla sende gordum begendim demez. Kiz burnumu yaptrdim gitti oda ameliyat oldu burnuna (ben yaptirirken yapma etme diye biton laf dokmustu). Ben artk hicbir fikrimi ona soylemiyorum cunku gervekten insani cok rahatsiz ediyor bu durum. Sizde soylemeyinKızlar merhaba daha önce konu açmıştım 5 yıllık evliyim bebeğimiz olmuyor tedavi görüyoruz. Bu süreçte oldukça yıprandık maddi anlamı geçtim artık manevi anlamda çok ağır atlatıyoruz tedavi sürecimi ve tüp bebek tedavisi başlanacak. Bütün bu dertlerim az gibi bide değişik bir kayınvalidem var. Bu dert mi diyeceksiniz belki ben zaten hassasim bu durumda yaşandığında çok sinir bozucu emin olabilirsiniz. Kv sürekli ben evime yeni bişey alsam aynısından gidip alır ben onun evine gittikçe görürüm perdelerimizden tutta orta sehpamıza kadar her şey aynı. Mutfak masasına koyduğum runner ı bile bulup almış inanamıyorum. Ben araba kullanıyorum ve kendime ait bir araba almak istedik eşim iş yerine arabayla gittiği zamanlar çıkamıyorum diye. Kv gidip ehliyet kursuna yazıldı ve benim istediğim arabadan aldırdı biz maddi sebeplerden dolayı alamadık. Ona hayallerimi yada alacağım bir şeyi söylemekten korkuyorum benden önce gidip yapacak diye. Sizce delirmemek için napmaliyim pisti olmaktan biktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?