Dertlere bir yenisi kv derdi :))

Söyleme hiçbir şey. Hatta yada ne istiyorsan tam tersini söyle. Beyaz istiyorsan siyah istiyormuş gibi davran. Ayakkabıya göz koy elbise al???

Amin inşallah çok teşekkür ederim duan için Allah sizinde gönlünüzce versin her şeyi inşallah:)

Görümcemin evine birkere bile gitmeme rağmen perde bakarken onun perdelerinden beğenmişim bilmeden kaynanam durur mu uyardı aynı onunkilerden bu desen dedi sonra başka birşey beğendim eve geldik katakulli çevirip o modelden kalmamış dedi gidip başka baktım şimdi hep görüyorum aynı modelden Kızılay dağıtmış gibi bendede aynısı var kaç evde gördüm perde bile içimde kaldı:/

Hiç sormadınmı neden yaptığını, yada dalga geçmedinmi. Sesinizi çıkarmadan nasıl duruyonuz ya. Belki oda tüp bebek tedavisi görüyodur
3 oğlu birde kocası 4 erkeğin gözdesiyken ben geldim tahtını salladım o yüzden yapıyor diye düşünüyorum

bu takılacak bir mevzu değil. siz hassaslaştınız muhtemelen. evime düzenime karışmadığı müddetçe, ne alıyorsa alsın hiç umrumda olmaz. parasını size ödetmeye kalkmadığı müddetçe tabi. tüp bebek öncesi normal biraz da. insan bir stres oluyor. allah kolaylaştırsın, pozitifi görmeyi nasip etsin inşalalh

Allah başka dert vermesin

oğlum olunca ona ev alıp üstüne yapacam de gelinede araba alacağım de belki size alır

hayallerini ona anlatma bu bir,
ikincisi ise dedikleri gibi saçma fotoğraflar göster ayy bunu çok beğendim alıcam de çirkin çirkin şeyler için gitsin alsın sonra sen asıl beğendiğini al,sana geldiğinde sorarsa vazgeçtim dersin.
Bide senin evinde görüp aldığı masa örtüsüne mesela yanlışlıkla kahve dök ayy ksuura bakma de,sen onunla dalga geç böylece çok eğlenirsin

Siz bebek yapacaksınız diye o da yaparsa bence bi tık rahatlarsınız
Saka bi yana.. Hayalleriniz çarpıtarak anlatın.

Ay ayni kendimi okudum sanki. Kadin biz evlendikten sonra 180 derece degisti. Oncelikle giyim kusami sonra evi benimkinin aynisi. Ne yapsam gider aynisini yapar ama asla sende gordum begendim demez. Kiz burnumu yaptrdim gitti oda ameliyat oldu burnuna (ben yaptirirken yapma etme diye biton laf dokmustu). Ben artk hicbir fikrimi ona soylemiyorum cunku gervekten insani cok rahatsiz ediyor bu durum. Sizde soylemeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…