İnsanlar yüze gülüyor arkadan kuyu kazıyor ne yazikkiKaç gündür ben de aynı kafadayım. Mesela yakın gördüğün birine güvenip derdini anlatıyorsun. Hata yaptım diye akıl istiyorsun ilk fırstta yüzüne vuruyorlar. Kimse kimseyi sevmiyor artık..
Zor anda anlıyorsun dostunu düşmanı ben yeni yeni çözüyor çok safim sanırımBen de bu düşüncelerdeyim şu sıralar
Her şey yolundayken, ne kadar güzel insan ilişkileri.
Düşsek, yanımızda kalan yok
İhtiyaç duysak, destek olan yok
Ama ihtiyaç duyuyo insan bi dosta vardı benim bi tane dostum ama şimdi yok eşim gorusturmuyo dost bulmak zor o yüzden olanlar kıymetini bilsinArkadas, cevre bunlar hep bos. Ben artik kimseyle dogru duzgun gorusmuyorum az insan cok huzur.
Kimsenin derdini cekmeye gerek yok insanlari memnun etmek bi konuda ortak noktaya varmak nerdeyse imkansiz.
Birsey anlatirken simdi gider bunu birine der mi diye dusunup can sıkmaktan kurtuldum ben. Boyle kafam daha rahat
Zor anda anlıyorsun dostunu düşmanı ben yeni yeni çözüyor çok safim sanırım
En samimi en Candan seni en çok seven de annedir zatenAnnem bana yetiyor.
Fazlasına gerek yok ki.
Hakedene hakettiği kadar değer vereceksinKötü duruma düşmeden anlayamayız ki
İyi günümüzde herkes iyi
Gerçek yüzleri kötü günümüzde ortaya çıkıyor
En samimi en Candan seni en çok seven de annedir zaten
Ağaca dayanma çürür,insana dayanma ölür, aç ellerini Allaha seni bir tek o görür demişler. . Ne doğru demişler.Boşuna demiyorlar sırtını yalnızca Allah a daya diye. Cidden kimseye güven olmuyor. En yapmaz dediğin bile yapıyor bunu
Anne baba başka bitek
Allah Annelerimızı başımıza eksik etmesinTek derdimi dinleyen hataliysam soyluyen.
hakliysam da sen kendini bil iyisini yap gerisini bosver diyen.su hayatta tek guvendigim annem.
Amin.Allah Annelerimızı başımıza eksik etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?