Dertleşecek kimse yok, kimseye güven yok şu fani dünyada..

ben senin o dediğini yaptım ve çok daha güzel kimsenin beni tanımadığı bir yere annemide aldım ittim yeni arkadaşlıklar edindim bir tane fakat işimi bir türlü değiştirmediğim için hala zordayım onu da değiştirsem tamaen yenilenicem . Bence yenilenmek çok güzel herkese tavsiye ederim imkanı olan varsa işini evini herşeyini değiştirsin . Ben işimi değiştrimedim onu da değiştirsem tam olacak bütn geçmişten kurtulup yeni bir sayfa açmıl olucam ama o sayfa tam açılamadı maalesef. İnşallah bir gün o da olur.

Evet benim bazı arkadaşlarım vardı çok iyi anlastığım gelip gidiyoduk ama evlendim ben onları bırakmadım sık gorusmuyodum ama koptuk ben vefali yim ama karşı taraf neden böyle cozemiyorum
çevreni yenile anladığım kadarı ile çalışmıyorsan eğer çalışıyorsan iş değiştirmek biraz szor ama çalışmıyorsan taşın oralardan daha güzel insanlıklı bir yere herşeyin çok daha iyi olduğunu göreceksin .

Burdan gidemem burda doğdum büyüdüm eşim burda yani iyi insanlara denk gelmek zor malesef güveni kırılıyo insanın artik

Diyorlar ya Tebliği mekanda ferahlık varmis

Burdan gidemem burda doğdum büyüdüm eşim burda yani iyi insanlara denk gelmek zor malesef güveni kırılıyo insanın artik
bir kursa yazıl ..spor tenis ,takı vs. bu tarz kurslarda apılan şeylerden daha çok arkadaşlıklar edinmeyi öğrenirsin daha çok.

aynen öyle

Ah c
bir kursa yazıl ..spor tenis ,takı vs. bu tarz kurslarda apılan şeylerden daha çok arkadaşlıklar edinmeyi öğrenirsin daha çok.
ah canım çocuk daha bir bucuk yaşında çalışmak istiyorum uygun bi iş olursa eşim de her işte çalışmami istemiyo çalışmak yine iyi geliyo insana bi Düzen oluyo hayatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…