- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
- Konu Sahibi mihmandariye
-
Merhaba, kendi ailesiyle veya ailesinden bir kişiyle yıllarca görüşmeyen sonradan görüşen var mı?
veya sen haklısın haksızın tartışmalarında sonradan haklılığınız çıktı mı ortaya?
bizim ailede oldu da. ablam, eşim ve çocukları bizimle görüşmüyor. ablam yalan söyleterek ailesini kışkırttı ama tabii ispat edemiyoruz zaten bağlar koptu. ister istemez etkileniyoruz (m). o yüzden merak ediyorum, bir gün keser döner sap döner gün gelir hesap döner olayı yaşadınız mı???
teşekkürler
Ben tüm sülale ile görüşmüyorum.
Ale içinde de var görüşmediklerim.
Haklı haksız kim hiç önemli değil,çok mutluyum,sonsuz şükürler olsun Rabbime.
Bir şey yaşamadım ki.ya Lale Hanım ben sizin yorumlarınızı görüyorum
bir gün bir başlık açın neler yaşadınız anlatın valla merak ediyorum.
Annemiz babamız bizi aile içinde küslük olmaz diye büyüttü. Her aile gibi birbirimize kızdığımız, kırıldığımız, tartıştığımız zamanlar oluyor tabi ki ama küslük asla.
Ancak çevreden gördüğüm kadarıyla hiç bir sorun tek taraflı olmuyor. Bir taraf %100 haklı diğer taraf %100 haksız olamaz. İki tarafın da vardır hataları.
Sizin haklı olduğunuzu bildiği halde haksızsın diyen insana karşı haklı olduğunuz ortaya çıksa size ne fayda sağlayacak?
Ama sıla,i rahim'i terketmiş oluyosunuz (Cenab-ı Hak (cc) Şöyle buyurmuş.Ben Rahman ve Rahim'im Rahimi (akrabalığı) ismimden aldım,kim ona bağlanırsa,onunla ilgilenirim.Kim onu terkederse,bende onu yüzüstü bırakırım buyurdu.(Bezzar) Üzüldüm sizin adınıza.Görüşmenizi tavsiye ederim.Hem akraba ziyaretleri ömrü bereketlendirirmiş.:)))Ben tüm sülale ile görüşmüyorum.
Ale içinde de var görüşmediklerim.
Haklı haksız kim hiç önemli değil,çok mutluyum,sonsuz şükürler olsun Rabbime.
Bir şey yaşamadım ki.
Sen ben gibi yurdum insanıyım ayol.
Elimdekilere şükredip sağlıklı ve huzurlu yaşamaya çalışıyorum sadece.
Biliyorum,biliyorum,biliyorum...Ama sıla,i rahim'i terketmiş oluyosunuz (Cenab-ı Hak (cc) Şöyle buyurmuş.Ben Rahman ve Rahim'im Rahimi (akrabalığı) ismimden aldım,kim ona bağlanırsa,onunla ilgilenirim.Kim onu terkederse,bende onu yüzüstü bırakırım buyurdu.(Bezzar) Üzüldüm sizin adınıza.Görüşmenizi tavsiye ederim.Hem akraba ziyaretleri ömrü bereketlendirirmiş.:)))
Çok tatlısın.olsun siz yazın bir ara ben yorum yaparım bol bol
ay burcumun balık olduğunu yeni öğrendim
ben de diyorum bu burç bu yükselenle ne bu ağlaklık
beraber dertleşirdik işte
Benim ailemde sorunlu bir kişilik var. Ama benim ailem toptan sorunlu zaten o ayrı. Neyse bahse konu kişi ise ezelinden beri aile içinde gibi değildi hiçbir zaman. Hep ayrıksı ot gibi takıldı. Kimseye bir yararı olmamıştır. Evlendikten sonra ve biz de çalışmaya başladıktan sonra sadece para için msj atar oldu. Hiç aramaz sormaz, para istemek için msj atar. Sonra da en son bana bir nankörlük yaptı. Benim için yoktu ama o nankörlükten sonra hepten bitti. Geçen yine para istemek için msj atmış, sadaka niyetine gönderdim. İlişkimiz bundan ibaret. Ben bu ilişkide keser sap filan görmüyorum tabi. Haklı haksız olmak durumu da öneml değil. Aile olunamamış işte. Herhangi biri. Zaten ilk duyduğumda çok dokunmuştu bana şu söz, insan seçemediği, sırf içine doğduğu kişilerle zoraki bir bağ kuramaz sırf akraba diye. Bağ kurmak öyle olmuyor.Merhaba, kendi ailesiyle veya ailesinden bir kişiyle yıllarca görüşmeyen sonradan görüşen var mı?
veya sen haklısın haksızın tartışmalarında sonradan haklılığınız çıktı mı ortaya?
bizim ailede oldu da. ablam, eşim ve çocukları bizimle görüşmüyor. ablam yalan söyleterek ailesini kışkırttı ama tabii ispat edemiyoruz zaten bağlar koptu. ister istemez etkileniyoruz (m). o yüzden merak ediyorum, bir gün keser döner sap döner gün gelir hesap döner olayı yaşadınız mı???
teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?