İş arayışınız ne durumda?Sadece dertleşmek için yazıyorum içim sıkılıyor ara ara. kimseye de anlatamıyorum yaşadıklarımı. geçen bir arkadasıma anlattım sadece anlatsam da bir şey değişmiyor zaten hoş. Ama ev arkadaslıgından da cok sıkıldım. Belirsizlik beni çok yoruyor. Kendimi iyice kapattım zaten kimseyle görüşmek istemiyorjm odamdan çıkmıyorum. O da aynı şekilde aynı evin içinde birbirimizi neredeyse görmüyoruz çok minimum iletişimimiz oluyor. Düzenli market alışverişi yapıyor sevdiğim şeyleri de alıyor geçen gün ben odada yokken odama bırakmış yatağın üzerine sevdiğim abur cuburları. Ben ne yaşıyorum diye sürekli isyan ediyorum elimde değil.
Evet öyle ama sanki batmam gerekiyormus gibi hissediyorumSürekli yatma işi gerçekten tam bir bataklık daha çok dibe çekiyor zorda olsa kalkacaksın yürüyüş yapacaksın ufak ufak başla sonra koşu ile değiştir mutlaka çıkacağım yürüyüş yapacağım diye başlayacaksın
Ama böyle nasıl bir iyileşme ve iyi hissetme hayatınızı yoluna koymayı düşünüyorsunuz ki? Siz yapmazsanız kimse sizin yerinize yapmaz berbat hissetmeye devam etmek istiyorsanız boş boş yatın tabi ki bazen boş boş yatılır bazı dönemler ama bu iş hayatının merkezi olursa çok sıkıntıEvet öyle ama sanki batmam gerekiyormus gibi hissediyorum
Ama böyle nasıl bir iyileşme ve iyi hissetme hayatınızı yoluna koymayı düşünüyorsunuz ki? Siz yapmazsanız kimse sizin yerinize yapmaz berbat hissetmeye devam etmek istiyorsanız boş boş yatın tabi ki bazen boş boş yatılır bazı dönemler ama bu iş hayatının merkezi olursa çok sıkıntı
İş bulamadığım için böyle zatenAma böyle nasıl bir iyileşme ve iyi hissetme hayatınızı yoluna koymayı düşünüyorsunuz ki? Siz yapmazsanız kimse sizin yerinize yapmaz berbat hissetmeye devam etmek istiyorsanız boş boş yatın tabi ki bazen boş boş yatılır bazı dönemler ama bu iş hayatının merkezi olursa çok sıkıntı
Onda da aynı tavsiye geçerli başlangıç için ne iş olursa yapacaksın bu süreçte yine istediğin iş için başvurular yapacaksın olunca oraya geçeceksinİş bulamadığım için böyle zaten
Gerçek ev arkadaşın var ondan mı sıkıldın eşinle ev arkadaşı gibi oldun ondan mı çözemedimSadece dertleşmek için yazıyorum içim sıkılıyor ara ara. kimseye de anlatamıyorum yaşadıklarımı. geçen bir arkadasıma anlattım sadece anlatsam da bir şey değişmiyor zaten hoş. Ama ev arkadaslıgından da cok sıkıldım. Belirsizlik beni çok yoruyor. Kendimi iyice kapattım zaten kimseyle görüşmek istemiyorjm odamdan çıkmıyorum. O da aynı şekilde aynı evin içinde birbirimizi neredeyse görmüyoruz çok minimum iletişimimiz oluyor. Düzenli market alışverişi yapıyor sevdiğim şeyleri de alıyor geçen gün ben odada yokken odama bırakmış yatağın üzerine sevdiğim abur cuburları. Ben ne yaşıyorum diye sürekli isyan ediyorum elimde değil.
Eşimle ev arkadası gibi oldukGerçek ev arkadaşın var ondan mı sıkıldın eşinle ev arkadaşı gibi oldun ondan mı çözemedim
Eski konulara bakınca hatırladım yorum da yapmışım siz aksi her fikri saldırı algılıyorsunuz ama dost acı söyler siz boşanmazsınız sizin boşanmada gözünüz yok adam da sizin istediğiniz gibi ağlaya zırlaya özür dilemez eskisi gibi süpper ilgili biri olmaz onlar sevgililikte ilk zamanlardı zamanla yaşla birlikte insan olgunlaşır değişir artık adamı iyice soğutmadan gidin bi oturun derdinizi kavga etmeden anlatın çünkü böyle küstüm banane yaptıkça adam bir adım atcak iki atcak üçüncüsünde boşanma kağıdını burnunuza dayayacakEşimle ev arkadası gibi olduk
Eski konulara bakınca hatırladım yorum da yapmışım siz aksi her fikri saldırı algılıyorsunuz ama dost acı söyler siz boşanmazsınız sizin boşanmada gözünüz yok adam da sizin istediğiniz gibi ağlaya zırlaya özür dilemez eskisi gibi süpper ilgili biri olmaz onlar sevgililikte ilk zamanlardı zamanla yaşla birlikte insan olgunlaşır değişir artık adamı iyice soğutmadan gidin bi oturun derdinizi kavga etmeden anlatın çünkü böyle küstüm banane yaptıkça adam bir adım atcak iki atcak üçüncüsünde boşanma kağıdını burnunuza dayayacak
Gayet sakinim konunun tarafı değilim ki gergin olayım banane üç güne yine unuturum bana göre hava hoşYani şimdi bir şey diyeceğim sonra eleştiriye kapalısın diyeceksiniz diyemiyorum bu nedenle malum benim konum nszik olayım ev sahibi gibi hissettim kendimi. Ama siz de biraz sakin olun dazla gerginsiniz eski konudaki yorumları okuyp kendinizi doldurmayın boşverin.