• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek istiyorum zor durum hamilelik..

Pardonda evlenirken nasıl evlendiniz? Hamile kalmadan annene sorup izin aldinmi ? Senin hayatına evliligine fikrine zikrine zerre saygı duymayan bı ailen var farkindamisin? Kocan bosanalim böyle olacaksa dese ne yaparsın mesela ?
Benim bir sucumun olmadığını farkinda olduğu için demez öyle birsey sadece yoruldu o da

aynı olayı eşiniz yapsaydı tepkiniz ne olurdu acaba ? Aileniz tamam sorunlu ama sizinde pek aklı yerinde olduğunuz söylenemez. Annenizden kopamayacaktınız madem neden evlendiniz ? Annenizin dizinin dibinde yaşasaydınız o zaman. Adamında hayatını mahvetmeseydiniz anne kız. Adam ne dese ne yapsa haklı.

Evinize dönüp eşinizle hayallerınızı yaşamak inanın daha kolayı olur .
Unutmayın eşinizde bi insan ve sabrı taşacak cınsel anlamda olmasa da duygusal anlamda adamı boşluğa itiyorsunuz annenizin ağzına bakarak .

Bencillik bu yani adam yuva kuruyor evlenıyor sonra karısını alıp götürüyorlar adama evde yer açmak yerine sevmıyoruz die kalmasına da müsade etmıyorlar , E bu adamın suçu ne ?
Annenız gelsin size evınızde baksın yada sabah giderken eşiniz bıraksın akşam geri alsın

Suan adam terkedilmiş gibi bisey olmuş sizce aileniz yüzünden o bu tavrı hak etmiş oluyor mu ? Ne kadar dayanabilir
Öyle ama benim elimden bisey gelmiyor suN kendimi yemekten baska tekmkorkum aldatıröı acaba böyle ni durumda

Benim bir sucumun olmadığını farkinda olduğu için demez öyle birsey sadece yoruldu o da
Emin ol bir yerde artık yeter diyecek ve çok haklı ! Kendinden aogutuyorsun eşini gitmedigin her gün uzaklaştırirsin.Yeter ben evime gidicem diyemedigin her güne pişman olursun. İster güzellikle konuş isterse rest cek ama evine dön

aynı olayı eşiniz yapsaydı tepkiniz ne olurdu acaba ? Aileniz tamam sorunlu ama sizinde pek aklı yerinde olduğunuz söylenemez. Annenizden kopamayacaktınız madem neden evlendiniz ? Annenizin dizinin dibinde yaşasaydınız o zaman. Adamında hayatını mahvetmeseydiniz anne kız. Adam ne dese ne yapsa haklı.
Ben bu durumdan memnun değilim olay bu zaten memnunum gibi anladınız heralde

Öyle ama benim elimden bisey gelmiyor suN kendimi yemekten baska tekmkorkum aldatıröı acaba böyle ni durumda
Sizde eşinizi aldatmış olmuyor musunuz böyle davranarak ? Söylediniz mi evlenmeden önce ben anneme giderim sözünden çıkmam seni yalnız bırakırım aylarca benımle uyuyamazsın kafe köşelerinde buluşuruz die ?

Biliyor muydu bunları eşiniz evlenmeden önce bilmiyordur kesinlikle ! bu durumda kandırmıs oluyorsunuz ayrıca çok saçma değil mi eviniz var neden çıkıp kafelerde buluşuyorsunuz

Hiçbirimizin gebeliği kolay geçmiyor.
İki gebeliğimde de 12. Haftaya kadar (kendi evimde) yattım, yemekleri çoğu zaman dışarıdan söyledik (kimsemiz yok). Bir çok gebede demir eksikliği ve uykusuzluk var zaten. Şeker olmasa da gebelikte dikkat edilmesi gereken bir çok yiyecek içeçek var. Annenizde kalmanızı gerektirecek hiçbir sebebiniz yok. Anneniz ilk trimesteri atlatana kadar yemek konusunda ve temizlikte yardım edebilir isterse. Düşük riski olup yalnızca tuvalete kalkabilen, ağır migren atakları geçiren, Hyperemesis gravidarum yaşayan gebeler ne yapsın?

Bence siz birşey yapmak istemiyorsunuz çocuk sahibi olacak kadar yetişkinseniz nerde kiminle yaşayacağınızada karar verirsiniz bende sorunları olan bir gebelik geçiriyorum kronik hastalıklaırm var sizden daha ağır ama hiç düşünmedim eşimi bırakıp gitmeyi sağlık bu ayrıda kalınır ama sizinki biraz lükse giriyor çabanız yok

Eşinizin yanına gitmeniz lazım yani kendi evinize. Lafı sözü uzatmaya gerek yok. Merak etmeyin konuşurlar sonrasında. Böyle giderse eşinizi kaybedersiniz

Emin ol bir yerde artık yeter diyecek ve çok haklı ! Kendinden aogutuyorsun eşini gitmedigin her gün uzaklaştırirsin.Yeter ben evime gidicem diyemedigin her güne pişman olursun. İster güzellikle konuş isterse rest cek ama evine dönölene kadar

Eşinizin yanına gitmeniz lazım yani kendi evinize. Lafı sözü uzatmaya gerek yok. Merak etmeyin konuşurlar sonrasında. Böyle giderse eşinizi kaybedersiniz
Az önce evime gidicem dedim göndermediler eşimi de kapıdan kovdular çocuk doğsun doğsun diyip duruyolar onuda burda büyüteceklerlermiş sanırım çocuğu doğurup annemlere bırakıp kocamın yanına dönüceö yuvamı bi bebek uğruna bozmak istemiyorum burdan taşınıp yeni bir gebelik planlarım bu bebek de onların olsun artık psikolokim kaldırmıyor

D Duygusuzkadinx hanımefendi siz bebeğinizi babasız büyütmeyi doğurup ailenize vermeyi planlıyorsunuz ben bunları yapmadığım için bana toz pembe mi oluyor. Yaşadıklarımızı mı yarıştıralım? Evlenmişsin çocuk yapmışsın annenin sözünden çıkmıyorsun üstelik eşini de küçük düşürüyorsun bunların sorumlusu sensin çözecek olanda sensin. Bir de çocuğuna annelik yapmamaktan bahsediyorsun dünyada böyle olaylar siz sesinizi çıkarmadıgınız için oluyor . 2 gün sonra çocuğunu adam görmek isteyecek onun da bebeği ya hani siz kimsiniz de elinden alıyorsunuz uf ben kimle neyi konuşuyorum

Az önce evime gidicem dedim göndermediler eşimi de kapıdan kovdular çocuk doğsun doğsun diyip duruyolar onuda burda büyüteceklerlermiş sanırım çocuğu doğurup annemlere bırakıp kocamın yanına dönüceö yuvamı bi bebek uğruna bozmak istemiyorum burdan taşınıp yeni bir gebelik planlarım bu bebek de onların olsun artık psikolokim kaldırmıyor
Bence şaka yapıyor böyle bir şeyin gerçek olduğuna inanmıyorum

Bence siz birşey yapmak istemiyorsunuz çocuk sahibi olacak kadar yetişkinseniz nerde kiminle yaşayacağınızada karar verirsiniz bende sorunları olan bir gebelik geçiriyorum kronik hastalıklaırm var sizden daha ağır ama hiç düşünmedim eşimi bırakıp gitmeyi sağlık bu ayrıda kalınır ama sizinki biraz lükse giriyor çabanız yok
Çaba mı😂 annem gibi bir anneniz olsaydı istediğiniz kadar çabalayın kadın anlamıyor senin şekerin düşer aniden 40 a komaya girersin 200 e fırlar bebek ölür ilaçların var katiyyen olmaz senin kocan anlayışsız mo he tamam desin çocuk sağlıklı doğsun oda gitsin evinde kalsın seni düşünmüyomu vs laf mı yetişir sence taramalı tüfek gibi laf edemiyosun az önce eşimi kovdu evimde kalıcam dedim bir gece yarın pazar dedim eşim evde kıyamet koptu kapıyı kitledi .. psikolojmin içine etti çocuğuda burda büyütücen diyo en doğrusu ben bu bebeği doğurup buraya bırakıyım annemler baksın bende eşimle yaşamaya devam edicem yoksa paçayı kurtaramıycam buladar benek istiyolarsa alsınlar ben birdaha anne olurum evimde geçiririm taşınıp inşallah

D Duygusuzkadinx hanımefendi siz bebeğinizi babasız büyütmeyi doğurup ailenize vermeyi planlıyorsunuz ben bunları yapmadığım için bana toz pembe mi oluyor. Yaşadıklarımızı mı yarıştıralım? Evlenmişsin çocuk yapmışsın annenin sözünden çıkmıyorsun üstelik eşini de küçük düşürüyorsun bunların sorumlusu sensin çözecek olanda sensin. Bir de çocuğuna annelik yapmamaktan bahsediyorsun dünyada böyle olaylar siz sesinizi çıkarmadıgınız için oluyor . 2 gün sonra çocuğunu adam görmek isteyecek onun da bebeği ya hani siz kimsiniz de elinden alıyorsunuz uf ben kimle neyi konuşuyorum
Senin problemli bir ailen olmadığı için herşeyi çözebiliceğini sesini çıkarabiliceğini sanıyorsun polis mi çağırayım rezalet mi çıkarayım ne saçmalıyorsunuz

şaka mı ya bu konu? çok meraklıysa gesin sizin evinizde baksın size. ya da gitsin kendisi bebek yapsın. te Allaaaahııımmmmm.

Back
X