• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek istiyorum zor durum hamilelik..

Kızlar 9 haftalık hamileyim. Evim annemlere çok yakın şeker hastalığım var ve normal bi gebelik geçirmiyorum doktor sıkı bi diyet listesi yazdı. Uyku düzenim yok. Demir eksikliğim var ve tüm gün yataktayım. Annem bu durumda beni kendi evime göndermiyor 5 haftadan beri yani öğrendiğinden beri gebeliğimi annemleree kalıyorum. Eşimde tek başına evimizde kalıyor annem bebek doğana kadar burdasın kocan işten gelsin seni bikaç saat görsün gitsin diyor. Doğumuda burda yapacaksım sen o bebeğe bakamassın 1 yaşına gelincede işe gir çalış biz bakarız diyolar . Eşim çok sıkıldı bu durumdan karı koca gibi değiliz ayrı yaşıyoruz yapayanlız hissediyorum.bebeğimi bile kendi evime getirip eşimle büyütemiycem baba evinde doğurup orda kalacakmışım kocanda bebeği sever gider diyor annemler eşimi de sevmiyolar onunda etkisi var ne yapmalıyım sizce?çok bunaldım
Öncelikle Cok gecmis olsun seker onceden varmiydi? Benimde insulin direnci var korkuyorum seker doner diye, diyet yapıyorum bende.
Aile konusu içinse benim görüşüm evlendigimizde ailemiz esimiz oluyor bence ailenize bu durumu anlatin hem bebek hem siz esinizin destegine ihtiyac duyuyorsunuz. Benim kendi annem babam üst katimda oturuyor. Ona ragmen sık gidip gelip gorusmeyiz esimle mahremimize saygi duyarlar. Aileniz damadi sevmedigi icin ve sizin hastaliginizdan dolayi eksrta hassas davranmislar ama hayir demeyi bilin lütfen yuvaniz da onemli

Ebet hepsinim farkındayım artık annemlerin evine gelmek bile istemiyor ben o eve gelmiycem istemiyokar bıktım diyor kafede buluşuyoruz her akşam bana dediki ben senin hamileliğini böyle hayal etmemiştim evde bıcır bıcır dolaşırsın sana masaj yaparım duş aldırırım saçlarını tararım yemek hazırlarım hep bunun hayalini kurmuştum ama olanlara bak dedi artık sabrım kalmadı dedi ama benim elimden birşey gelmiyor ki ne yapayım 🥺
Valla bu adam seni boşasa yeridir. Ne demek elimden bir şey gelmiyor. Kendi evimde kalicam gün içinde birkaç saat sen uğra anne dersen sana en fazla küser. Küserse de küssün.

Ebet hepsinim farkındayım artık annemlerin evine gelmek bile istemiyor ben o eve gelmiycem istemiyokar bıktım diyor kafede buluşuyoruz her akşam bana dediki ben senin hamileliğini böyle hayal etmemiştim evde bıcır bıcır dolaşırsın sana masaj yaparım duş aldırırım saçlarını tararım yemek hazırlarım hep bunun hayalini kurmuştum ama olanlara bak dedi artık sabrım kalmadı dedi ama benim elimden birşey gelmiyor ki ne yapayım 🥺
Hanımefendi elinizden bir şey gelmiyor değil . Geliyor ama yapmıyorsunuz . Annenizin yanında çok mu mutlusunuz ? Eşinizi merak edip özlemiyor musunuz ? Ayrılsanız iyi mi gelecek size ? Bu adam biriyle birlikte olmak istese evde değilsiniz ? O eve kimin girip çıktığını dahi bilmiyorsunuz ? Karşı gelebilirsiniz . Ben eşimin yanında kalmak istiyorum deyip ailenize durumu anlatın evlisiniz. Anneniz kendi kocasını gönderir mi

Çaba mı😂 annem gibi bir anneniz olsaydı istediğiniz kadar çabalayın kadın anlamıyor senin şekerin düşer aniden 40 a komaya girersin 200 e fırlar bebek ölür ilaçların var katiyyen olmaz senin kocan anlayışsız mo he tamam desin çocuk sağlıklı doğsun oda gitsin evinde kalsın seni düşünmüyomu vs laf mı yetişir sence taramalı tüfek gibi laf edemiyosun az önce eşimi kovdu evimde kalıcam dedim bir gece yarın pazar dedim eşim evde kıyamet koptu kapıyı kitledi .. psikolojmin içine etti çocuğuda burda büyütücen diyo en doğrusu ben bu bebeği doğurup buraya bırakıyım annemler baksın bende eşimle yaşamaya devam edicem yoksa paçayı kurtaramıycam buladar benek istiyolarsa alsınlar ben birdaha anne olurum evimde geçiririm taşınıp inşallah
Polis çağırın hanımefendi o zaman evde alıkonuyorum diye . Polis sizi evden çıkartır

İşte olmuyor ki paikolojimi okadar etkiliyolar hamileyim ve antidepresan kullanıyorum bu halde buna rağmen ileri geri konuşup beni daha dibe çekiyolar hayatımı yönetmeye çalışıyorlar benim sözüm geçmiyor onlara
Zaten sırf bu sebeple kendi yaşantınıza yani evinize dönmelisiniz. Yoksa her gün bu baskı sizde daha farklı sorunlara sebebiyet verir. Eşim burada kalmamı istemiyor diyip çıkmalısınız bence. Evlisiniz artık ve öyle davranmalısınız.

İşte başında benim gibi bir aile olmadığı için beni yargılamak burda sana düşmez yargılayacak son kişi bile sayılmazsın oyüzden anlayamassın ;) boşuna yorma kafanı mutlu ailenle devam et bu dertler seni aşar mazallah burda konu açmayı bırak nefes bile alamazsın yerimde olsan

Benim ailem mutlu değil toksik ve bağımlı yaşamaya çalışan karakterler. Eşimi de hiç istemediler. Yargılayabilir miyim? Dkdkdkkd

Sen eşinle ailenden bağımsız bir aile olduğunuzu söyleyememişsin.
Sınır çizememişsin.
Üstüne gelirlerse seni kaybedebileceklerini gösterememişsin.
Tam aksine dediklerini yapmazsan sen onları kaybedeceksin gibi bir histesin.
Şimdi eve gidicem falan demeyeceksin. Usulca eşyalarını toplayıp gideceksin. Rahat edemediğini evini özlediğini istersen arada sırada ziyarete gideceğini söyleyeceksin. Ne derlerse desin. Zincirle bağlamadılar heralde. Kafandaki zincirlerden kurtul önce.
He evliliğinde de mutlu değilsen bilemiyorum. Boşan madem Arafta kalma böyle

Kızlar 9 haftalık hamileyim. Evim annemlere çok yakın şeker hastalığım var ve normal bi gebelik geçirmiyorum doktor sıkı bi diyet listesi yazdı. Uyku düzenim yok. Demir eksikliğim var ve tüm gün yataktayım. Annem bu durumda beni kendi evime göndermiyor 5 haftadan beri yani öğrendiğinden beri gebeliğimi annemleree kalıyorum. Eşimde tek başına evimizde kalıyor annem bebek doğana kadar burdasın kocan işten gelsin seni bikaç saat görsün gitsin diyor. Doğumuda burda yapacaksım sen o bebeğe bakamassın 1 yaşına gelincede işe gir çalış biz bakarız diyolar . Eşim çok sıkıldı bu durumdan karı koca gibi değiliz ayrı yaşıyoruz yapayanlız hissediyorum.bebeğimi bile kendi evime getirip eşimle büyütemiycem baba evinde doğurup orda kalacakmışım kocanda bebeği sever gider diyor annemler eşimi de sevmiyolar onunda etkisi var ne yapmalıyım sizce?çok bunaldım
Aileniz saçmalıyor. Evinize dönün.

Az önce evime gidicem dedim göndermediler eşimi de kapıdan kovdular çocuk doğsun doğsun diyip duruyolar onuda burda büyüteceklerlermiş sanırım çocuğu doğurup annemlere bırakıp kocamın yanına dönüceö yuvamı bi bebek uğruna bozmak istemiyorum burdan taşınıp yeni bir gebelik planlarım bu bebek de onların olsun artık psikolokim kaldırmıyor
Şaka

Ay bu kadar pasiflikle başına gelen her şeyi hakediyosun. Yakında kocan aldatır da seni. Hamile kalıp ana baba evine dönmüşsün bi gıdım ses çıkaramıyosun burda gelmiş seni eleştirenlere gayet de çıkıyo sesin. Git annene göster bu yanını. Yaşamayan bilemez mottosunu da iyi bellediniz. Yaşamadan da biliriz efendim ona göre davranırız merak etmeyin. Bebeği anasına bırakacakmış da yenisini yapacakmış kocasına dönüp akla bak hele. Dön dön. 9 ay sonra böyle giderse yenisini yapacak koca da bulamazsın o yenisini yapar biriyle

Zaten eski konunuzda bebeğiniz olursa onu babasına mesafeli yetiştirmek istediğinizi söylemişsiniz, istediğiniz oluyor işte. Eşiniz o konunuzu görse keşke. Boşanma davası açıp bebeğin velayetini istese hakkıdır.

Ay ne alaka ya.
Evine git.
Tamam annen senin sağlığın için öyle yapıyor ama senin de önceliğin eşin,çocuğun.
Ne güzel annen yakınmış gelsin yemeğini yapsın yeter. Çocuk doğuncada belli bir süre gelir kalır yanınızda.

Ay ne alaka ya.
Evine git.
Tamam annen senin sağlığın için öyle yapıyor ama senin de önceliğin eşin,çocuğun.
Ne güzel annen yakınmış gelsin yemeğini yapsın yeter. Çocuk doğuncada belli bir süre gelir kalır yanınızda.
Kendisi alkolik, annesi hamileliğinde alkol almasın diye kontrol amaçlı yanında tutuyor gibime geliyor.

Kendisi alkolik, annesi hamileliğinde alkol almasın diye kontrol amaçlı yanında tutuyor gibime geliyor.
Konuları nereden bakarsan bak sahibi gibi leş. Alkolik 7 aylık evlilikte kocayla boşanma kararı almışken çocuk yapmaya can atan şimdi de hamileyken kocamı istiyorum ühüğ ama anam beni eve hapsediyo mavraları atan boş beleş bir tip. Hikayede tek üzüldüğüm karnındaki çocuk

Back
X