• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertleşmek istiyorum zor durum hamilelik..

şaka mı ya bu konu? çok meraklıysa gesin sizin evinizde baksın size. ya da gitsin kendisi bebek yapsın. te Allaaaahııımmmmm.
Şaka değil malesef gerçekten çok yoruldum bide burda eleştirip beni suçluyorlar başına gelmeyen için karşıdan trol yada sinema şaka gibi geliyor çünkü kimse hayatta dert görmemiş derdi trol sanıyor biraz esra erol izleseler keşke

Dünyayı çok iyi bir yer olarak görmüşsünüz herkesin hiç derdi yok herşey yolunda sizler için hayat tecrübem iyi ki var… neler oluyor hayatta çok iyi biliyorum şaşırmıyorum
Yani gerçekten şaka gibi bir konu açmışsınız, şaka gibi cevaplar veriyorsunuz. çocuk doğunca bırakırım demek nasıl kolay geliyor orası da ayrı muamma. Bu arada yine eş kişisini de hesaba katmadan kendi kendinize plan yapiyorsunuz. Hayır madem her şeye bir cevabınız var. Gidin kalın ailenizle. Ne konu açıyorsunuz buraya.
Bu konuda yapılacak şey belli. Ona da siz yanaşmıyorsunuz. resmen evde zorla tutuluyorsunuz. (!) Ama polis mi çağırayım rezil mi olalım diyorsunuz. Şuan zaten normal bir durum yok ortada orası da ayrı. Gerçekten değişik bir kafa yapısı. Allah kocanıza bol bol sabır versin. 🤷

Az önce evime gidicem dedim göndermediler eşimi de kapıdan kovdular çocuk doğsun doğsun diyip duruyolar onuda burda büyüteceklerlermiş sanırım çocuğu doğurup annemlere bırakıp kocamın yanına dönüceö yuvamı bi bebek uğruna bozmak istemiyorum burdan taşınıp yeni bir gebelik planlarım bu bebek de onların olsun artık psikolokim kaldırmıyor
Sacmalamazmisiniz ya Allah aşkına

Siz başlı başına rezaletsiniz zaten çıksa nolur çıkmasa nolur..
benim soyagacımı biliyorsun sanki he

Siz başlı başına rezaletsiniz zaten çıksa nolur çıkmasa nolur..
benim soyagacımı biliyorsun sanki he
Tabi size gore aileniİ ezip evi terk edip saygısızlık etmek cok normal olduğu için birşeyleri düsünüp yola koymaya alttan alıp hem kocamı hem ailemi bir şekilde uzlaşmaya getirmek size gore rezalet oluyor. Eminim siz olsanız ailenize sırt donup kocanıza giderdiniz aileniz sizin icin birşey ifade etmediği icin

Yani gerçekten şaka gibi bir konu açmışsınız, şaka gibi cevaplar veriyorsunuz. çocuk doğunca bırakırım demek nasıl kolay geliyor orası da ayrı muamma. Bu arada yine eş kişisini de hesaba katmadan kendi kendinize plan yapiyorsunuz. Hayır madem her şeye bir cevabınız var. Gidin kalın ailenizle. Ne konu açıyorsunuz buraya.
Bu konuda yapılacak şey belli. Ona da siz yanaşmıyorsunuz. resmen evde zorla tutuluyorsunuz. (!) Ama polis mi çağırayım rezil mi olalım diyorsunuz. Şuan zaten normal bir durum yok ortada orası da ayrı. Gerçekten değişik bir kafa yapısı. Allah kocanıza bol bol sabır versin. 🤷
Olayı uzlaşmaya getirmeye çalışıyorum cünkü ailemi kaybetmek istemiyorum eşimi de.. ama herkes aileni boşver gitsin demiş

Şaka değil malesef gerçekten çok yoruldum bide burda eleştirip beni suçluyorlar başına gelmeyen için karşıdan trol yada sinema şaka gibi geliyor çünkü kimse hayatta dert görmemiş derdi trol sanıyor biraz esra erol izleseler keşke
askim burda mevzu konuyu trol sanmaları değil. senin bu kadar pasif olmana kızıyorlar.

evlenmiş, kendi aileni kurmussun. annen sence mantıklı mı hareket ediyor? yarın bebeğin doğunca esin onla bağ kuramadığında ve sizle de ilişkisi mesafe yüzünden hasar aldığında (ki bu durumun suçlusu tamamen sensin) ne yapacaksın?

bırak git. zincirle mi bağladılar seni? kendine de bebeğine de bu kötülüğü yapma. senin hayatın, senin bebeğin. kimsenin karar vermesine izin verme.

Benim ailem seninki gibi olmadığı için terk etmeme gerek yok hele ki senin gibi biri olmadığım için böyle olaylar olmuyor bizde. Eşimde ailemde maşallah de kız 😅 az önce hayat sana toz pembe diyordun şimdi bizi saygısızlıkla suçladın bak bak bak seni gidi minnoş 😅 senin yazdıkların uzlaşma değil canım ananın sözünü dinleme😅 eşiyle annenin korkusuna kafede buluşmayan da ne biliyim ya 😅

Ya ben hamile olucam annem beni kendi evime yollamayacak eşimde bırak çocuğu hayatım onlara biz yenisini yaparız hep beraber mutlu olalım diyecek. Bugün gerçekten hepiniz şaka gibisiniz

Benim ailem seninki gibi olmadığı için terk etmeme gerek yok hele ki senin gibi biri olmadığım için böyle olaylar olmuyor bizde. Eşimde ailemde maşallah de kız 😅 az önce hayat sana toz pembe diyordun şimdi bizi saygısızlıkla suçladın bak bak bak seni gidi minnoş 😅 senin yazdıkların uzlaşma değil canım ananın sözünü dinleme😅 eşiyle annenin korkusuna kafede buluşmayan da ne biliyim ya 😅
İşte başında benim gibi bir aile olmadığı için beni yargılamak burda sana düşmez yargılayacak son kişi bile sayılmazsın oyüzden anlayamassın ;) boşuna yorma kafanı mutlu ailenle devam et bu dertler seni aşar mazallah burda konu açmayı bırak nefes bile alamazsın yerimde olsan

Tatlım ben seni en başta yargılamadım verdiğin kararı yargıladım 😅 her şeyin sorumlusuda sensin ailen bilmiyor anlamıyor olabilir yeri gelecek sen onlara öğreteceksin ailesinşz ya hani. Anne baba her zaman iyiliğimizi ister ama doğruyu şaşırabilirler. Sana şurada hayat hikayemi anlatsam ooo herkesin tuttugu kendine büyük. Sana ve ailene zerre lafım yok Allah eşine sabır versin

Olayı uzlaşmaya getirmeye çalışıyorum cünkü ailemi kaybetmek istemiyorum eşimi de.. ama herkes aileni boşver gitsin demiş
Aileni boşver demiyoruz ama bu normal bir durum değil. Ne demek koçanı kapıdan göndermek. Biraz dik durmalasın. Tamam onlar ailen ama artık kendi aileni kurmuşsun. İlk önce onlara (eşine , çocuğuna ) sahip çıkman lazım. Kendi kararını alıp evlenmişsin. Çocukta yapmışsın. E bundan sonra sana kim karışır Allah aşkına ya. Ayrıca böyle bir konuda ben ailemi de sallamam taabi. Hoş kocam da böyle bir şeye müsade etmez. Bu duruma daa olaylari getirmem.
Kocanın bir süre sonra sabrı tükenecek. Kendi ailenle aran bozulmasın derken kocandaan olursun. Kendine çeki düzen ver. Eşinin yanına dön. Annenin evi yakınmış arada gider gelir kontrol eder. Arada sen gidersin halledersiniz. Ayrıca bu kadar annenin sözünü dinleyecek sen evlenmeyecektin. Aileleerin her şeye burnunu soktuğu kadının ve erkeğin bunu engellemedigi evlilikler uzun sürmüyor. Tarafını seç.

Aman eski konualrini okuyun laf yetiştirmeyi bosverin ne hali varsa gorsun
Ay şimdi gördüm eski konusunu 😮 neyse daha daa yazmam.

Konu sahibi. Ben fikrimi değiştirdim sen annenle kalmaya devam et. Ama muhakkak ailecek olursa daha guzel olur psikoloğa gidin. Normal değilmissiniz hiç biriniz.

munzevimsi munzevimsi teşekkür ederim buldum.. Bazen insan gerçekten sorguluyor neden diye. Gece gece günaha girdim neyse
Arkadaşın eski konularıda saçma sapan zaten eşimle aram kötü ama bebek istiyorum, alkol bağımlısıyım tedavi görmeyi reddettim falan saçma sapan şeyler yazmış o yüzden inandırıcı gelmiyor bana da

Back
X