Koç burçlarında o sinirlendiğinde kendini tutamamak var bende yumruk atmıştım, hemde ygs sınavından bir gün önce kalemi zor tuttum :) hem küçük olmak kötü değil emin ol yaşlanınca avantajlı olacak :)
sende öyle değilsindir canım, ama bende kendimi çok kilolu sanıyorum 166 boyundayım ama kimse inanmıyor 170 varsındır diyorlar 63 kiloyum ama kendimi beğenmiyorum :)
evet koç burçları çok fena ya : )
kızlaaaaaarrr ben cıkıyorumm antidepresan kullanıyorm oda uyku yapıyorr bu saate kadar duruyorum ynede ama bastırdı şimdi iyicee:):)
ikinizide çookk öpüyorum yarın görüşrüzz tatlı rüyalarrrr
kızlaaaaaarrr ben cıkıyorumm antidepresan kullanıyorm oda uyku yapıyorr bu saate kadar duruyorum ynede ama bastırdı şimdi iyicee:):)
ikinizide çookk öpüyorum yarın görüşrüzz tatlı rüyalarrrr
yok ya kısa boylu olmakta iyi bazen :) canım bende çıkıyorum ağrıdı her yerim en kısa zamanda görüşmek üzere iyi gecelerrr öpüyorum :)ay keşke bende uzun boylu olsam ya çok özenirim ama bu saatten sonrada boy uzamaz ayaklarım bile 35 numaraaa :)))
yok ya kısa boylu olmakta iyi bazen :) canım bende çıkıyorum ağrıdı her yerim en kısa zamanda görüşmek üzere iyi gecelerrr öpüyorum :)
Günaydın Kızlarrrrr :)
kızlaar ne olur gelin buraya nerdesiniz cok kötüyüm benn
evimize hırsız girdi kızlarcok kötüym uyuyamıyorum şimdi de korkudan..evde değilz abimde kalıyoruz simdi ama cok korktumm
evimize hırsız girdi kızlarcok kötüym uyuyamıyorum şimdi de korkudan..evde değilz abimde kalıyoruz simdi ama cok korktumm
Canınıza bir zarar gelmesin de gerisi önemli değil. Bir şeyler almış mı hırsız parmak izi aldırdınız mı?
polis geldi ama cok önemli bi eşya kaybı olmayınca yapacak bişey yok dediler malesefzaten ayak izi bile yok ayakkabıyla girmemiş ki uyanık şu mübarek gecede yapılırmı bu ya insanlık bitmiş reemen
Cok gecmıs olsun.. Rabbim beterinden saklasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?