Dertleşmek istiyorum :(

evet herkes öyle söylüyo çok ararsın bu günleri diye ama ben biran önce işe başlayıp kendi paramı kazanmak istiyorumm :)

amin canım benim inşallah sen biran önce iş bulursun nehirle bende okulu sorunsuz bitiririz sonra ohhh hayatımıza bakarız :)))
sonra mutlu iş kadınları olarak konusuruz burdan artıkk :) ay ay ay hayali bile güzell

aynı bennn:) bende bi keresinde dolaba tekme attım tabi dolap sağlamdı ama benim ayak balon gibi şişti yine kendime ettm yani sonrada güldm aynenn

kaç gün baş ağrım geçmedi ya bide beni görseniz küçüçük bişeyim 1.58 boy 50 kiloyum benim neyime acaba koltuğa kafa atmak kimse yaşıma inanmıyo o yüzden :)))

ayyy ne güzel ortak yönlerimiz de çıkıyo yavaş yavaş :))) bide şöyle hayallerimizin gerçekleştiğinede şahit olursak birlikte çok güzel olur ya :))

Ya bak iyiki sormuşum, bu sene koç burçlarının şanslı yılı olacakmış kızlar hayırlıs ile öyle olurda daha güzel anılarımızı paylaşırız :)

ayy inşallah :)) şu bütlerden geçsem bu seneyi sorunsuz bitirsem bi de evlenme teklifi alsam tamamdırr :)))

kaç gün baş ağrım geçmedi ya bide beni görseniz küçüçük bişeyim 1.58 boy 50 kiloyum benim neyime acaba koltuğa kafa atmak kimse yaşıma inanmıyo o yüzden :)))
Koç burçlarında o sinirlendiğinde kendini tutamamak var bende yumruk atmıştım, hemde ygs sınavından bir gün önce kalemi zor tuttum :) hem küçük olmak kötü değil emin ol yaşlanınca avantajlı olacak :)

ne güzel iştee bana da herkes kazulet diyor emin ol daha kötüü
sende öyle değilsindir canım, ama bende kendimi çok kilolu sanıyorum 166 boyundayım ama kimse inanmıyor 170 varsındır diyorlar 63 kiloyum ama kendimi beğenmiyorum :)

3 korç burcu offf off çok fenayız kızlarrr :)))
evet koç burçları çok fena ya : )

kızlaaaaaarrr ben cıkıyorumm antidepresan kullanıyorm oda uyku yapıyorr bu saate kadar duruyorum ynede ama bastırdı şimdi iyicee:):)
ikinizide çookk öpüyorum yarın görüşrüzz tatlı rüyalarrrr

evet evet kariyer anlamında özellikle ii bi yıl olcakmışş:) hadi bakalım inş

ayy inşallah :)) şu bütlerden geçsem bu seneyi sorunsuz bitirsem bi de evlenme teklifi alsam tamamdırr :)))

kızlar bende şu uzun ilişkimden kazasız belasız kurtulsam, sonra okulumda kalmadan geçsem, sonra beklediğim kişi beni sevse yeter yaniii :))) tabi önce sağlık versin Rabbim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…