aynen öyle cnm ya sağol kan beynime sıcradı resmen eve girinceCanım bende telefonlar konuştum iki kere yazamadım bir türlü, bende kötüyümde kaç saattir ağlıyorum. Neyse beni boşverelimde sen nasılsın oldun, çok geçmiş olsun Allah korumuş size bişey olmamış ya şükürşu mübarek günde bunu yapanın Allah aklını başına versin ya olacak iş değil.
aynen öyle cnm ya sağol kan beynime sıcradı resmen eve girincesen niye kötüsün neler olduu
Yeni konu açmıştım canım sende kötüsün sıkmayayım canını şimdi ama bilmiyorum, birilerine sarılmaya ihtiyacım var tutamıyorum kendimi sürekli ağlıyorum ve titriyorum üşümediğim halde
Tamam yazıyorum orayaokudum şimdi konuyu kzum yaaa tamamen ayrıldınz mı?? eski arkadasla niye tartıstın .s istersen açtığın konudan devam edelm orda anlat
canlarım kaç gündür misafir var evimde giremiyorum buraya ama aklım hep sizdegeçmiş olsun hırsız kötü bişey ben de bi süre kendime gelemezdim ev kalabalık fırsat buldukça girmeye çalışıyorum kusura bakmayın lütfen
kızlar benimde aklım sizde pcden giremiyorum perşembe akşamı gireceğim telden çok zor oluyor, haber vereyim dedim. Size anlatacaklarım var benimde, unutmadım sizi. Kendinize iyi bakın, öpüyorum :)
canıım sağolasın kardeşm korkudan gecem gündüzüme karıstı...
nehirim neler oluyorr
nasılsınız kızlar neler yaptınız herşey yolundamı
hoşgeldin caanımm ben yine er zamanki gibi ruh halim yerlerde ne olsunn sende ne var ne yokk
İnsanı bazen hayatındaki hiç kimse anlamıyor ve yapayalız hissediyor, işte öyle bir haldeyim. Burada dertleşecek arkadaşlar yok mu kızlarrr
ben burdayımmmmmmmmmkızlar bu gecede buluşamıcaz galibaaaaaa((
ben burdayımmmmmmmmm
iyym sükür cnmm sende ne var ne yok gittimi sevgilinbende bi çıkıyorum bi giriyorum canımnasılsın iyi misin
iyym sükür cnmm sende ne var ne yok gittimi sevgilin
iyiyim canım bende yok gitmedi işlerimiz var onları halletmeye çalışıyoruz. atlattın mı hırsız tribini
biraz atlattım sayılır cnm ya ama hala korku var malesef....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?