• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dertleşmeye ihtiyacım var ..

azranus_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
165
25
38
arkadaşlar canım cok sıkın .2 sene yada 3 senedir beni seven biri vardı ancak ben onu sevmiyordum baslarda. cunku acı cekıyordum ve onunla tanısmıstık o zamanlar .neyse bununla konusuyorduk ama oylesine yani baya bi peşimdn koşmuştu sonra artık bende una karsı bişeyler hissetmeye basladım ve buna soyledım oda kabul etmedi yıllar once nerdeydin dedi geldin ama cok gec geldin neyleyiim falan diye soyledi tamam kabul eiyourrm pişmanım dedim bi şans ver falan dedim ama yok olmaz beni unut demişti ona aldıgım bi kaç tane hediyeyı bana gerı verdi ama onun kiler bende hala duruyo .gerçekten cok istemiştim onunla ilgigi cıddı bişeyler olsun evlilik yönünde ama o istemedi napayım şimdi:(((

arkadaşlar canım cok sıkın .2 sene yada 3 senedir beni seven biri vardı ancak ben onu sevmiyordum baslarda. cunku acı cekıyordum ve onunla tanısmıstık o zamanlar .neyse bununla konusuyorduk ama oylesine yani baya bi peşimdn koşmuştu sonra artık bende una karsı bişeyler hissetmeye basladım ve buna soyledım oda kabul etmedi yıllar once nerdeydin dedi geldin ama cok gec geldin neyleyiim falan diye soyledi tamam kabul eiyourrm pişmanım dedim bi şans ver falan dedim ama yok olmaz beni unut demişti ona aldıgım bi kaç tane hediyeyı bana gerı verdi ama onun kiler bende hala duruyo .gerçekten cok istemiştim onunla ilgigi cıddı bişeyler olsun evlilik yönünde ama o istemedi napayım şimdi:(((
yoluna bak tabi ki adamın senden gönlü geçmiş gitmiş

Artık sevmiyorsa yapacak pek te birşey yok gibi görünüyor ama onun sevgisinin tükenmediğinden eminsen bayanlar hisseder ya çok sıkmadan konuşmaya devam ederek o eski pırıltıların onda yeniden uyanmasını sağlayabilirsiniz

yol ver gitsin, belki artık başkasını seviyordur, yıllar önce aklın nerdeydi demesi bile adamdan buz kesmek için yeterli bir sebep

ee yer çekimsiz ortamda muz yiyip çilek tadı beklersen böyle olur ,şaka şaka :D
ölümlü dünyada sıkıntı mı yok erkek mi yok dertsiz başına alacağın dert mi yok ,önüne bak gülüm daha çok adam çıkar karşına Allah mutlu eder inşallah :)

ee yer çekimsiz ortamda muz yiyip çilek tadı beklersen böyle olur ,şaka şaka :D
ölümlü dünyada sıkıntı mı yok erkek mi yok dertsiz başına alacağın dert mi yok ,önüne bak gülüm daha çok adam çıkar karşına Allah mutlu eder inşallah :)
amin cok teşekkürler saolun arkadaslar

Artık sevmiyorsa yapacak pek te birşey yok gibi görünüyor ama onun sevgisinin tükenmediğinden eminsen bayanlar hisseder ya çok sıkmadan konuşmaya devam ederek o eski pırıltıların onda yeniden uyanmasını sağlayabilirsiniz
asliında bu konusmada oda tukendi bende tükendim :(

O zamannnn önümüze bakıyoruz lütfen mutsuz olmayın :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
gercekten öylemi yapayım zaten biraz akraba gibiydik uzaktan ve bize gelip giderlerdi babam sevmezdi ailesini ve ben herseye ragmen baamı bile karsıma almya hazırdım onun içinn ...

Tabiki böyle olmak zorunda bir insanın sizi ömür boyu sevmesini bekleyemezsiniz üstelik karşılık bulmadan o unuttuysa yıllardır sevdiğini sizin unutmamaniz için hicbir engel yok
tesekkürler saolun gerçekten ben onunla olacagıma beni bırakmayacağına inanmştım o denli yaklaşmaya baslamıştım ama o benimle ilgili hayaller kurma bana yer verme o hayallerinde dedi :(

2 sene yada 3 senedir beni seven biri vardı ancak ben onu sevmiyordum baslarda. cunku acı cekıyordum ve onunla tanısmıstık o zamanlar .neyse bununla konusuyorduk ama oylesine yani baya bi peşimdn koşmuştu sonra artık bende una karsı bişeyler hissetmeye basladım ve buna soyledım oda kabul etmedi yıllar once nerdeydin dedi geldin ama cok gec geldin neyleyiim f

"2-3 senedir beni seven biri vardı, peşimden koştu" diyorsunuz da açık açık sizinle ciddi bir niyetten bahsetti mi?

Siz evlilik hayallerinizden bahsetmişssiniz, belki de onun böyle bir niyeti yoktu bu nedenle net bir dille reddetti sizi...

Aksini düşünelim...

Eğer ilişkiye ad koyma ve ileriye dönük planları varsa ve 2-3 yıl boyunca bunları dile getirmesine rağmen siz oralı olmadıysanız çocuk haklı...

Çünkü bu durumda karşıya verilen mesaj "Sen kenarda bekle 2-3 yıla birini bulamazsam ben sana dönerim" olur...

Birini ya seviyorsunuzdur ya da bir şey hissetmiyorsunuzdur ona karşı...

O kadar beklettikten sonra ondan iyisini bulamayıp ona kalmışsınız gibi olmuş...

Kimse yıllar boyu karşılıksız hayal kurmak zorunda değil...

İkiniz de yolunuzu ayrı ayrı çizeceksiniz artık...

"2-3 senedir beni seven biri vardı, peşimden koştu" diyorsunuz da açık açık sizinle ciddi bir niyetten bahsetti mi?

Siz evlilik hayallerinizden bahsetmişssiniz, belki de onun böyle bir niyeti yoktu bu nedenle net bir dille reddetti sizi...

Aksini düşünelim...

Eğer ilişkiye ad koyma ve ileriye dönük planları varsa ve 2-3 yıl boyunca bunları dile getirmesine rağmen siz oralı olmadıysanız çocuk haklı...

Çünkü bu durumda karşıya verilen mesaj "Sen kenarda bekle 2-3 yıla birini bulamazsam ben sana dönerim" olur...

Birini ya seviyorsunuzdur ya da bir şey hissetmiyorsunuzdur ona karşı...

O kadar beklettikten sonra ondan iyisini bulamayıp ona kalmışsınız gibi olmuş...

Kimse yıllar boyu karşılıksız hayal kurmak zorunda değil...

İkiniz de yolunuzu ayrı ayrı çizeceksiniz artık...
evet haklısınız saolunn

ama benim o zmanlar ayrıldıgım ve acı cektıgım bi ilişkim vardi bu yuzden kimseye güvenmiyordum o yüzden yaklaşamadım ona zaten bu seferde ben yaklasıca (tanıyıp zamanla güvenince) o benden uzaklaşmaya başladı ve en sonunda bana hayallerınde yer verme geldin ama gec geldin sende artık benim için herkes gibisin diyip gitti ..

tesekkürler saolun gerçekten ben onunla olacagıma beni bırakmayacağına inanmştım o denli yaklaşmaya baslamıştım ama o benimle ilgili hayaller kurma bana yer verme o hayallerinde dedi :(

apaçk ortada o zaman.. uzulmeyi birakin artik yeni bir hayatiniz olmali icinde o olmadan.unutmak istiyorsanizda konusmayi tamamen kesin lutfen o kisiyle

Back
X