- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.561
- 598
- 34
- Konu Sahibi Kelebek2356
-
Iste bilmediginiz için herşeyi anlatsam roman olur bu ilk demesi değil ve bundan bir ay önce zaten başladı herşey bana senden utanıyorum ben hep aynı şeyleri giyiyosun dedi bende benden utanan benim evimde oturmucak benden hizmet beklemicek dedim bu evde benim hakkım var gelirim otururum misafirde gelcek burda oturcak dedi zatdn bu ilk olmadigi icin anlattim benYahu kadın sormuş kimin bu ev diye kaynananızda olanı söylemiş sorulunca ne desin ki sonuçta ev kaynananla ortak bu gerçek. Ayrıca aranızda ne oluyordu da bu evde benimde hakkım var tabi gelcem diyordu hem eşinize niye yansıtıyorsunuz komşuya yalan bişey dememiş ki kaynanan. Eşin tutup bu evde artık hakkım yok derse kaynananda doldurmuş der tabi. Kadının bir evde hakkı var alt tarafı ki vefat edinceye kadar o da. Kendi evinde hakkı da yok iki oğlunun üstüne yani daha ne? hem madem taşınacaksınız bu ne dert. mal mülk için çok çirkin şeyler eşinize annem komşuya böyle demek soruya cevap vermek mi suç?
Iste bilmediginiz için herşeyi anlatsam roman olur bu ilk demesi değil ve bundan bir ay önce zaten başladı herşey bana senden utanıyorum ben hep aynı şeyleri giyiyosun dedi bende benden utanan benim evimde oturmucak benden hizmet beklemicek dedim bu evde benim hakkım var gelirim otururum misafirde gelcek burda oturcak dedi zatdn bu ilk olmadigi icin anlattim ben
Tabikide hayır ama giysemde bana bunu demesimi gerekiyordu ben herşeyi yuttum bugune kadar ama kocam benden yana olduğu için zaten bana bileniyoGerçekten hep aynı şeyleri mi giyiyorsun merak ettim ?
Size vermesin Allah böyle sagolun yorumunuz icinKv ile tencere kapak olmuşsunuz böyle kv ye böyle gelin. Evleride ayirsaniz siz daha cok kavga edersiniz.
Işte başına gelmeyen bilmiyor çünkü hayır bugüne kadar hiç birşey anlatmadım ama her seferinde sizin yüzüne vurulsa sizin de sabrınız tasardiŞu boşatıcam mevzusunda kayinvalideniz hatali ama onun dişinda ortaligi siz karıştırmışsınız. Karina sormuşlar o da cevap vermiş. Yememis içmemiş gitmiş kocaniza fitlemissiniz. Ayrıca su bosatma mevzusunda da kocaman söylemedim kulagina giderse olay olur falan demissiniz ama kulagina gitmesi için gereken herşeyi de yapmissiniz.yani eğer anlatmadiginiz ayrinti yoksa buradan görünen bunlar.
Gönderdim napayım Allah bilsinAkşam bir de yemek mi gönderdiniz o kadar olayın ardından?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?