• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dertlesmeye ihtiyacım var:-(

Kelebek2356

Nam-ı diğer Tuzsuz_ruh 🙃🙃🙃🙃
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2015
25.788
73.561
598
34
Kizlar bugun artik sabrimin sonundayim basim agridan catliyor.
Kafayı yememek için kendimi zor tutuyorum.
Biri bana bişey söylesin.
Kısaca anlatmaya calisicam 5 yıllık evliyim kv aynı bahçe içinde evimiz bu gune kadar hep sustum yuttum ama bugün patladım artık bizim evin tapusu 3 kişiye ait eşim abisi kv. Kv evide eşimin ve abisinin üstüne.dun bir misafir vardı oturduk kalktık misafir dediki bu ev büyük oglaninmi kv dediki büyügunde kucugunde hakkı var onların evinde benim hakkım var şimdi dışardan bu konuşma normal gelebilir ama öyle değil ışte.
Normal hayatta yani tartışma kavga yokken iyi ama bi tartışma oldumu bu evde benim hakkım var tabiki oturcam der laf söyler kv bana.
Banada artık duymaktan gina geldi dünkü olan olayı eşime anlattim kızdı tabi oda bu arada bu evden çıkıyoruz şuan ev inşaat durumda biter bitmez tasincaz çünkü artık boyumu aştı.
Bugün eşim abisi annesi bahçedeyiz eşim bu evde benim hakkım yok bu ev sizin dedi laf söyledi.onlar gidince kv benim eve geldi açtı ağzını yumdu gözünü.
Ne çenem kaldı ne lafciligim anasıyla oğlunu birbirine kirdircakmisim ben o söyledi ben söyledim en son çıkarken ne dedi bilin bakalım hala sinirden elim ayağım titriyo BEN SENI BOSATIRIM dedi bana dedim oğlunu arıyorum şimdi boşat dedim. tabi aramadim çünkü kocam duysa evini başına yıkar kayincimi çağırdım gel çabuk dedim geldi anlattım bir bir yeter artık ben bu güne kadar sabrettim yeter.
Kardeşini ara yarında gel annemde olsun dedim bosatcakmis bizi dedim gelsin gidelim boşanalım o nerden çıktı dedi.
Dedim sor bakalım demismi dememismi. O da kizdi sen ne bicim konsuyosun o ne demek nasil laf .Kızlar görseniz sanki bir saat önce gelip birsuru lafı sayip giden kendisi değil mahzun magdurrrr zannedersinki ben onu dövdüm ağlamalar zirlamalar.
Yeemegini evine gönderdim bundan sonrada konuşmayı düşünmüyorum tek istediğim su ev bitsin ve çıkıp gideyim gittiğim gün hayır yapcam dualarınızı istiyorum artık çok yoruldum

Baya uzun olmus ama hakkinizi helal edin anlatmazsam catlicam

Şu boşatıcam mevzusunda kayinvalideniz hatali ama onun dişinda ortaligi siz karıştırmışsınız. Karina sormuşlar o da cevap vermiş. Yememis içmemiş gitmiş kocaniza fitlemissiniz. Ayrıca su bosatma mevzusunda da kocaman söylemedim kulagina giderse olay olur falan demissiniz ama kulagina gitmesi için gereken herşeyi de yapmissiniz.yani eğer anlatmadiginiz ayrinti yoksa buradan görünen bunlar.

Bir çok kadından şanslisiniz bi de olaya burdan bakın
Buraya kaç konu açılıyor eşim annesi yüzünden beni dövdü beni savunmuyor,,kayınvalidem bizi ayırdı diye..
Isin trajikomik tarafı bunlar tabi ama malesef gerçek..Bırakın eşinizi kayniniz bile sizin yanınızda belli ki herkes herseyin bilincinde..Belli ki sizin gitmenizi hazmedemiyor ya da yaşlılık ve cahilliği tavan yapmış..Bunlar sizin sinirinizin geçmesi için bi sebep değil tabi ki ama kurtuluş yakınmış idare etmek tek çare

Kv bana bosatcam seni vs dese hem kendim kiyameti koparirim, esime gayette söylerim istedigi kadar karışsın ortalık, karışmasini istemiyorsa kvde agzını tutmayı bilcek. Ama zaten gidiyormuşsunuz az bir süre kaldıysa hiç başınızı ağrıtmayın.

Yahu kadın sormuş kimin bu ev diye kaynananızda olanı söylemiş sorulunca ne desin ki sonuçta ev kaynananla ortak bu gerçek. Ayrıca aranızda ne oluyordu da bu evde benimde hakkım var tabi gelcem diyordu hem eşinize niye yansıtıyorsunuz komşuya yalan bişey dememiş ki kaynanan. Eşin tutup bu evde artık hakkım yok derse kaynananda doldurmuş der tabi. Kadının bir evde hakkı var alt tarafı ki vefat edinceye kadar o da. Kendi evinde hakkı da yok iki oğlunun üstüne yani daha ne? hem madem taşınacaksınız bu ne dert. mal mülk için çok çirkin şeyler eşinize annem komşuya böyle demek soruya cevap vermek mi suç?

Yahu kadın sormuş kimin bu ev diye kaynananızda olanı söylemiş sorulunca ne desin ki sonuçta ev kaynananla ortak bu gerçek. Ayrıca aranızda ne oluyordu da bu evde benimde hakkım var tabi gelcem diyordu hem eşinize niye yansıtıyorsunuz komşuya yalan bişey dememiş ki kaynanan. Eşin tutup bu evde artık hakkım yok derse kaynananda doldurmuş der tabi. Kadının bir evde hakkı var alt tarafı ki vefat edinceye kadar o da. Kendi evinde hakkı da yok iki oğlunun üstüne yani daha ne? hem madem taşınacaksınız bu ne dert. mal mülk için çok çirkin şeyler eşinize annem komşuya böyle demek soruya cevap vermek mi suç?
Iste bilmediginiz için herşeyi anlatsam roman olur bu ilk demesi değil ve bundan bir ay önce zaten başladı herşey bana senden utanıyorum ben hep aynı şeyleri giyiyosun dedi bende benden utanan benim evimde oturmucak benden hizmet beklemicek dedim bu evde benim hakkım var gelirim otururum misafirde gelcek burda oturcak dedi zatdn bu ilk olmadigi icin anlattim ben

biz kadınlar olarak çenemizi tutamadığımız için daha çok kavgalar ederiz... bu senin için de kaynanan için de geçerli. sizin durum biraz körler sağırlar birbirini ağırlar olmuş...

normal muhabbet dönmüş dolaşmış aile kavgasına dönüşmüş. sen eşine niye söyledin. hadi söyledin eşin niye ortaya atıldı. hadi o atıldı kv neden gelip seni boşatırım dedi. bak bunların mantıklı bir açıklaması belki vardır da kayınbirader neden işe dahil oldu.

ne biçim aile bu be.

Boşverin zaten o "seni boşatacağım" diyerek elini göstermiş. Bu laftan sonra kimse hak vermez ona. Sinirlenip boş bulunmuş yoksa daha alttan alttan işleyecek birine benziyor. Siz kardasınız. Hem çıkıyormuşsunuz evden

Kv ile tencere kapak olmuşsunuz böyle kv ye böyle gelin. Evleride ayirsaniz siz daha cok kavga edersiniz.

Iste bilmediginiz için herşeyi anlatsam roman olur bu ilk demesi değil ve bundan bir ay önce zaten başladı herşey bana senden utanıyorum ben hep aynı şeyleri giyiyosun dedi bende benden utanan benim evimde oturmucak benden hizmet beklemicek dedim bu evde benim hakkım var gelirim otururum misafirde gelcek burda oturcak dedi zatdn bu ilk olmadigi icin anlattim ben

Gerçekten hep aynı şeyleri mi giyiyorsun merak ettim ?

Kızlar 5 yıldır yapmadığım kalmadı kürtaj oldum geldim iki gün sonra hastanede başında yattim bana sağol bile demedi herşeyiyle ben ilgilendim hastaneye heryere ben götürdüm yine ben mecbur oldum gelen herkes bize geldi yatılı misafir kv kardeşleri bile bana geldi yattı kendi evi kirlenecek diye evine katmadı kimseyi doldum doldum taştım artık ben yaptığımı yaptım derim kendi annem gibi tuttum ama yaranamadım

Şu boşatıcam mevzusunda kayinvalideniz hatali ama onun dişinda ortaligi siz karıştırmışsınız. Karina sormuşlar o da cevap vermiş. Yememis içmemiş gitmiş kocaniza fitlemissiniz. Ayrıca su bosatma mevzusunda da kocaman söylemedim kulagina giderse olay olur falan demissiniz ama kulagina gitmesi için gereken herşeyi de yapmissiniz.yani eğer anlatmadiginiz ayrinti yoksa buradan görünen bunlar.
Işte başına gelmeyen bilmiyor çünkü hayır bugüne kadar hiç birşey anlatmadım ama her seferinde sizin yüzüne vurulsa sizin de sabrınız tasardi

Back
X