İki ay ovülasyon testiyle denedim olmayınca daha çok stres yapıyorumdur belki diyip bıraktım. Her şeyi denedim. Çörek otu bal da dahil. Benim gibi hisseden birine sarılıp saatlerce o kadar ağlamaya ihtiyacım var ki. Sürekli dua ederken beklerken dışarıya karşı çok mutlu çok dik durmaktan o kadar çok yoruldum ki. O kadar yalnız hissediyorum kiHiç üzülmeyin. Henüz çok erken bunları demek için. İnsanlar yıllarca bebek sahibi olamıyor. Bende 9 aylık evliyim. İlk üç ay istemedim sonra eşim beni ikna etti ondan daha çok ister oldum. Bir ay dene yok iki ay dene yok üç ay dene yok bende gidip her şeye baktırdım her şey normal ve sağlıklıydı. O yüzden eşime sen iyi beslenmiyorsun dengeli düzen beslen alkolu bırak falan gibi baskılarda bulunmaya başlamıştım. O gülüp geçiyordu doktorlar deneme süresi 1 yıl diyor. 1 sene deneyeceksiniz sonra ikiniz de tekrar muayene olup sürece başlayacaksınız. Hemen üzülme. Ben umudu kestim ya dedim 3 ayda yıprandım sanki ama sonra buraya girip yıllarca bebeği olmayanları gördüm şükrettim saldım her şeyi. O ay olması en inkamsız aydı benim için çok az denemiştik grip geçirmiştim falan bir baktım hamileyim.
illa çaba istiyorsan eşim de bende bol bol vitamin kullandık. Omega3 mü dersin kalsiyum mu c vitamini d vitamini her şeyi içtik. Tabi test yaptırıp içmek en doğrusu. Değerlerine baktırın dengeli düzenli beslenin. Sırf bebek düşüncesiyle yapmayın, akışına bırakın o umulmadık anda gelecektiir
eğer çok acele ediyorsanız da ovulasyon testi ike yumurtlama takibi yapın
Düşünmek stres çok önemli gerçekten etkiliyor gebeliği kalmamayı
İlişkiye girerken çocuk için girmicen ben o hatayı çok yaptım aylarca ama sende yapma akışına bırak rabbim nasip edecektir
Bu ay onu da denedim o kadar akışına bıraktım ki. İstemeden ilişki dahi yapmadım. Hep isteyerek sadece keyif için her şeyi yapmaya çalıştım.. o yüzden artık o kadar umutsuzum kiStres baş düşman bende 20 aylık evliyim 20 aydır korunmadığım halde gebe kalamamıştım ama rabbim nasip etti çok şükür
Düşünmek stres çok önemli gerçekten etkiliyor gebeliği kalmamayı
İlişkiye girerken çocuk için girmicen ben o hatayı çok yaptım aylarca ama sende yapma akışına bırak rabbim nasip edecektir
Canim çok acele ediyorsun. Ben 2 bucuk yıllık evliyim 10 ay denemenin sonunda sonic aldik . Artik doktora gidecektik demekki ikimizdede sorun yokmuş . Bu konu kader kısmet meselesi birazda. Zamanı vardır:) cok üzerinde durup stres yapmayın oluruna bırakın Allahın izni ile bebislerimize kavurusrzHerkese merhaba;
dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki. 10 aylık evliyim bu ay korunmayı bırakmamızın 5. Ayıydı. Doktora gidiyorum herhangi bir problemim yok elhamdulillah. Smearlar hormon testleri ultrasonlar.. eşim bugüne kadar hiç doktora görünmemiş. Birkaç ay önce karar verdiğimizde tedbir amaçlı görünmesini istedim fakat daha sonra bu ben onu erkekliğiyle vuruyormuşuma döndü. Bu ay yine adet oldum. Kendimden bile kaçmak istiyorum artık. Ne yapsam olmuyor. O kadar dardayım ki
Stres baş düşman bende 20 aylık evliyim 20 aydır korunmadığım halde gebe kalamamıştım ama rabbim nasip etti çok şükür
Bu ay onu da denedim o kadar akışına bıraktım ki. İstemeden ilişki dahi yapmadım. Hep isteyerek sadece keyif için her şeyi yapmaya çalıştım.. o yüzden artık o kadar umutsuzum ki
Hiç kendinizi üzmeyin. Ben 1 yıldır deniyorum. Moral bozmak daha da kötü yapıyor. Gebelik şansı her adet döngüsünde %25. Bu kadar az bir ihtimal varken hemen olması bir mucize oluyor. Amh değerinize bakıldı mı? Eşinizde çocuk yapmayı tek taraflı olmadığını anlayıp umarım gidecektir kontrole. Malesef bu durum erkekler için psikolojik olarak zor oluyor. Zaman ilerleyince zaten gittiğiniz doktor isteyecektir test. Bizde hep doktorlar istedi ikimizinde test sonuçlarını.Herkese merhaba;
dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki. 10 aylık evliyim bu ay korunmayı bırakmamızın 5. Ayıydı. Doktora gidiyorum herhangi bir problemim yok elhamdulillah. Smearlar hormon testleri ultrasonlar.. eşim bugüne kadar hiç doktora görünmemiş. Birkaç ay önce karar verdiğimizde tedbir amaçlı görünmesini istedim fakat daha sonra bu ben onu erkekliğiyle vuruyormuşuma döndü. Bu ay yine adet oldum. Kendimden bile kaçmak istiyorum artık. Ne yapsam olmuyor. O kadar dardayım ki
Bir yıl olmaması normalHerkese merhaba;
Aslında çalışıyorum kendi ofisim var ama hep hayatta neyi istersen o sana imtihan olur derler ya. Öyle oldu galiba. Hep iyi bir aile iyi bir eş bir çocuk her şeye bedel derken iş olmasa da olur derken işler kariyer ilerlerken evlenene kadar bu konuda da imtihan oldum. Hah evlendim bir de çocuğum olsun derken yine payıma beklemek ağlamak sabretmek düştü. O kadar yorgunum ki.o öyle bişey değil
yine umut etmişsiniz sonuçta
ay ben iki 3 ay daha kalamam dur bi kursa yazılayım, bir şey yapayım, tatile çıkayım derseniz ve "gerçekten" hiç beklemezseniz oluyor bu namıssız :) ne alaka ben de bilmiyorum ama bana da öyle oldu
bir de 5 ay uzun bir süre değil. yine de eşiniz doktora gitsin tabi, bi sıkıtnı varsa çabuk hallolur
Merhaba canım bende 10 aydır deniyorum ve ne yazık ki oluyor hemen hemen senin durumundayım o kadar moral bozuk ve amaçsızım ki 10 aydır deniyorum ve olmuyor seni anlayabiliyorum. Rabbım kucağımızı boş çevirmesin hep dua ediyorum.Aslında çalışıyorum kendi ofisim var ama hep hayatta neyi istersen o sana imtihan olur derler ya. Öyle oldu galiba. Hep iyi bir aile iyi bir eş bir çocuk her şeye bedel derken iş olmasa da olur derken işler kariyer ilerlerken evlenene kadar bu konuda da imtihan oldum. Hah evlendim bir de çocuğum olsun derken yine payıma beklemek ağlamak sabretmek düştü. O kadar yorgunum ki.
İnşallah bir an önce hayırlı güzel haberler alırsınız, alırız aratmadan bekletmeden. Sizi bilmiyorum ama bu konu inanın beni çok yordu. Yumurtalıkların gayet iyi dedi doktor ama. Eşim sanki bu Konuda beni anlamıyor. Kimseye anlatamıyorum o kadar yalnız ve çaresiz hissediyorum ki dualar ediyorum olmadıkça daha da dibe gidiyorum sankiHiç kendinizi üzmeyin. Ben 1 yıldır deniyorum. Moral bozmak daha da kötü yapıyor. Gebelik şansı her adet döngüsünde %25. Bu kadar az bir ihtimal varken hemen olması bir mucize oluyor. Amh değerinize bakıldı mı? Eşinizde çocuk yapmayı tek taraflı olmadığını anlayıp umarım gidecektir kontrole. Malesef bu durum erkekler için psikolojik olarak zor oluyor. Zaman ilerleyince zaten gittiğiniz doktor isteyecektir test. Bizde hep doktorlar istedi ikimizinde test sonuçlarını
Merhaba canım bende 10 aydır deniyorum ve ne yazık ki oluyor hemen hemen senin durumundayım o kadar moral bozuk ve amaçsızım ki 10 aydır deniyorum ve olmuyor seni anlayabiliyorum. Rabbım kucağımızı boş çevirmesin hep dua ediyorum.
sanki ne yaparsam yapayım olmayacakmış hissiBir yıl olmaması normal
Ben dün bir arkadaşımın hamile haberini aldım kıskandığımdan değ kendime üzüldüğümden ağladım mutsuz oldum ki hala öyleyim niye olmuyor diye. O kadar çabala et ama sonuç hüsran git gide psikoloji gidiyor eldenbeni anlayan birilerinin olması o kadar iyi geliyor ki. Herkesten her şeyden kaçmak istiyorum hele çocukları geniş aileleri gördükçe kendimi hapsetmek istiyorum bir yerlere.
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. şöyle sarılıp ağlamaya o kadar ihtiyacım var ki birine çok yorgunum çok yalnızım hiçbir şeyh tadı tuzu yokBen dün bir arkadaşımın hamile haberini aldım kıskandığımdan değ kendime üzüldüğümden ağladım mutsuz oldum ki hala öyleyim niye olmuyor diye. O kadar çabala et ama sonuç hüsran git gide psikoloji gidiyor elden
Canim benim gel beraber ağlayalım vallaSizi o kadar iyi anlıyorum ki.. şöyle sarılıp ağlamaya o kadar ihtiyacım var ki birine çok yorgunum çok yalnızım hiçbir şeyh tadı tuzu yok
Aynı kaderi yaşıyoruz desenize. Siz de tükenmiş hissediyor musunuzCanım bende 10 aylık evliyim ve benimde 5 aydır olmuyoryalnız değilsin bunu bil yani. Sanırım dedikleri gibi kafaya taktığımız için olmuyor.
Yalnız hissetmene gerek yok bak bu kadar kadın burda sana fikir vermeye çalışıyor kimi senden büyük kimi senden küçük herkes bazen süreçlerden geçiyor senin için de bu bir süreç demek ki içini ferah tut üzülme üzüldüğünde olmaz bakİki ay ovülasyon testiyle denedim olmayınca daha çok stres yapıyorumdur belki diyip bıraktım. Her şeyi denedim. Çörek otu bal da dahil. Benim gibi hisseden birine sarılıp saatlerce o kadar ağlamaya ihtiyacım var ki. Sürekli dua ederken beklerken dışarıya karşı çok mutlu çok dik durmaktan o kadar çok yoruldum ki. O kadar yalnız hissediyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?