Gebeliğe Hazırlık Dertleşmeye o kadar ihtiyacım var ki

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yazdıklarınız bana o kadar iyi geldi ki. Ben de hem kendiyle hem hayatla kavga eder bir noktaya geldim. O kadar güzel ve rahat yazmışsınız ki enerjiniz direkt hissediliyor inşallah hayırlı haberleri buradan alırız dert paylaşmadan mutluluk paylaşma konusuna döner. Çok çok teşekkür ederim

Merhaba 3 ay cocugumuz olmayinca doktora gittik esimle birlikte aynı hastaneye .bende bir sorun yoktu hersey normal dedi doktor esim gördündü sperm sayimiz 0 dı yani azosperm sperm sayisinin neden dusuk oldugu da belli degil sebebi hersey normal . testi tekrarladik bu sefer 1-2 adet motil sperm çıktı yani esinizde bir görünmesi lazim muhakkak .cesitli sıkıntıları olabiliyor hormonlar duzensiz olabilir sperm sayisi dusuk olabir ,haraketi az olabilir ,morfolojisi iyi olmayabilir birsuru neden var utanilacak bir durum degil esimin sperm sayisi 0 diyede erkek olmadigi anlamina gelmiyor ki .
Çocuk tek.basina yapilan bisi degil bayanin rolü ne kadar büyükse erkeğinde o kadar büyük sen gidip baktiriyorsan doktora erkek de gitmeli birsürü konu açan insanlar var eslerinin sperm sayilari dusuk diye . Belkide hicbir problem olmayabilir ama içinizi rahatlatmis olursunuz tabiki rabbim ne zaman nasip ederse ozaman olur bayana yüklenmemek lazım sadece
Akrabalar çevre sanki bayan kusurluymus muammelesi yapiyorlar kızıyorum sadece .
Hala uğrasiyoruz tüp bebek aşamasına gelmek için bizim durumumuz biraz zor rabbim bekleyenlerin yardimcisi olsun

Canım ovulasyon testini kesinlikle dene. Duanın gücüne inanır mısın bilmem birde bebek için her gün yapman gereken dua var istersen yazarım

Canım ovulasyon testini kesinlikle dene. Duanın gücüne inanır mısın bilmem birde bebek için her gün yapman gereken dua var istersen yazarım
Yer gök dua ile diye inanırım. O yüzden çok sevinirim yazabilir misiniz özelden? 2 ay kullandım testi, elimde de bol miktarda var ancak olmadıkça daha kötü olursa diye bırakmıştım bu ay. Reglim bitince tekrar başlayayım inşallah

Amin amin amin
İnşallah rabbim o kadar kolaylaştırır ki yollarımızı, en güzel haberleri alırız. Siz de tedbirli davrananlardansınız. Ben de en doğru yolun bu olduğuna inanıyorum. En azından insan ona göre bir yol çizebilir diye..
İnşallah çok güzel haberler alırız çok yürekten istiyorum sizin için hepimiz için

Benim kuzenim 15 yildan fazla ugrasti.suan yasi 37 tum umutlarini kaybetmislerdi son care son kez doktora gidip tup bebek tedavisinida birakacaklardi Allah onlara Allah'tan umut kesilmeyecegini gösterdi kuzenim suan hamile bebegin sagligi ama hala cinsiyetini ogrenemediler siz siz olun size en cok lazim olan umudunuzu kaybetmeyin

Rabbim kimseyi aratıp bekletmesin.

Canım merhaba öncelikle hiçbir şekilde kendini üzme çaresiz hissetme ben 3 yıllık evliydim 3 ay önce bebeğe karar verdik ve korunmayı bıraktık ilk ay olmadı 2. Ay ovulasyon testi aldım ve denedim hamile kaldım tabi ettiğim dualarım gücü evvel Allah’ın izniyle daha etkili şimdi sana onları yazayım gergin oku Rabbim sesini duyar inşallah kucağını evlatla doldurur.

99 defa “Allahümme ya evvelü”
707 defa “Allahümme ya varis”
60 defa “Allahümme ya mucib”
21 defa “ya musavvir”
21 defa “ya halık”
21 defa “ya bari”
Bunların hepsini Çek sonra bir suya üfle eşinle birlikte iç. Daha sonra ilişkiye girmeden önce sen “Huvallahül harikul bariu” 21 defa oku.
Daha sonra da eşinle beraber ikiniz fotoğrafta yazanı oku

O kadar hazirlamistim ki kendimi kan degerlerim dusuktu gebelige hazirlik icin 4 5 ay kan ilacı kullandim folik asit vs düzeldi öyle hamile kalmak istedim ama olmadı . Esimin durumunu ögrenmeden once bende sizin gibiydim kafaya takiyordum neden olmuyor diye ama simdi takmiyorum elimden gelen çabayı gösteriyorum rabbime bıraktım .
Unutmayın streste çok etkiliyormus olabildigince stres yapmamaya calisin esinizde sizde

Allah razı olsun. İnşallah ben de olumlu haber alırım. En büyük eksim ümitsiz olmak sanırım. Şimdi sizin 2. Ayda hem test hem de dua gayretinizi görünce inanarak denediğinizi daha iyi anladım. Rabbim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim De önce kafa olarak sanırım olacağına inanmam lazım. O kadar umutsuzluğa düşmüşüm ki olmaya olmaya.

Çok teşekkür ederim

Kendini hep pozitif tut ve hiçbir ilişkide olmayacak olmayacak deme akışına bırak İnan hiç beklemediğin an senin olur meleğin ben dua ederken kendimden geçiyordum rabbim duydu sesimi darısı bütün kardeşlerime de sana da İnan sadece.

Benim eşimde başta çok sinirlenmişti bir problem yok abartma çok erken dedi ben benim için elimden geleni yaptım sonra bıraktım kayınvalideme söyledim çünkü eşim 17 sene sonra olmuş artık eşimle ne konuştuysa ben ne istiyorsan onu yapacağım dedi 4 yıl oldu birlikte mücadele veriyoruz sonuçta kuş tek kanatla uçmaz. Eğer benimki gibi anlayışlı bir kayınvalideniz varsa kendinizi ona açabilirsiniz

Açıkçası ben 10 ayda 6 kez doktora gitmişimdir kontrol vb için. Ovülasyon denedim kür yaptım olumlu sonuç alamadım. İstiyorum ki eşim de yaptırsın ne gerekiyorsa vakti saati gelmediyse de kafamız rahat bekleyelim. Duaya sımsıkı sarılalım ama önce tedbirimi alalım istiyorum. Ah aylarca anlatamadım.. her ay kendimi harap etmekten yoruldum. O da bu yüzden hep beni suçladı. Daha bir şey yok diye. Oysaki doğru olan bir işe karar verdiğinde önce tedbir almaktır..

Kuzum emin ol Yalnız değilsin o ilk aydan olanlar i o kadar azinlik ki bizim sayımıza göre bak bende senin gibiyim bu ay 9 aylık olucak evliliğimizde bende ilk aydan olur diye düşünenlerdendim eşim korunuyodu bırakınca olur diye 5 ay korunduk e tabi 3 aydır olmadı dene dene insan yılıyor bide hiç problem yok niye olmuyo kafasına giriyorsun ama tek değilsin hepimiz deniyoruz daha kaç ay deneyeceğiz belli değil 1 yılı doldurmayı beklicez sanırım çok düşük bi ihtimal tutma şansı zaten yalnız bunu yazmanın sebebi senin süren boyunca bende denedim olmadı tek olmadığını bil ve daha böyle milyonlarca kadın var bekleyen elbet olucak hayırlı zamanda ağlayıp kendini harap etme canım allah var onunda bi bildiği var bize düşen beklemek...

Canım kendini sıkma o kadar çünkü 2 seneye kadar doktorlar bekleyin bazen stresten bile olmuyor daha sonra tedaviye başlarsınız tıp ilerledi

Bakıyorum sanki benim dışımda herkesin çık kolay çocuğu oluyor gibi, sosyal medyaya bakıyorum. Etrafa bakıyorum isteyince şak oluyor gibi... inşallah allahım nolur bize de bir an önce nasip et

Bakıyorum sanki benim dışımda herkesin çık kolay çocuğu oluyor gibi, sosyal medyaya bakıyorum. Etrafa bakıyorum isteyince şak oluyor gibi... inşallah allahım nolur bize de bir an önce nasip et
Kimin ne ile uğraştığını bilmiyoruz ki canım. Mesela ben dışarıya hiç yansıtmıyorum çocuk istediğimizi.. Sorana daha düşünmüyorum diyorum eşime de sıkı sıkı tembih ediyorum hatta. Annem babam bile bilmiyor çocuk istediğimi.. Hamile kalsam yaşadığım süreci de paylaşmam herhalde kimseyle

Sekiz ay denedik olmadı ovulssyona rağmen Takmadım en son ay oldu sonra dusuk yaptım iki ay sonra şimdi yine hamileyim yani takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…