- 4 Ekim 2012
- 16.708
- 33.051
- 798
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Orası Kayseri mi acaba?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İş hayatından zaman zaman bunalıyoruz. Bunun için sana tavsiyem kendine iyi gelicek aktiviteler yapman. Mesela görevden sonra pazartesin tatil mi ? Dolaş güzelce gez. Manitide seviyorsan devam et sevmiyorsan yol ver. Hiçbirşey senden önemli değil :)Sana bıraktım![]()
Çok teşekkür ederim. İnsana güzel şeyler duymak iyi geliyor. Genel olarak neşeli biriyimdir. İnşallah ülkemiz de güzel günler görecek ve neşeleneceğuukkKonunuzla ilgili yorumum siz devlet memurusunuz kimse size birşey yapamaz haksızlığa şahit olduğunuz zaman sesinizi çıkarmanızı tavsiye ederim yoksa çok ezilirsiniz. 8 senelik memurum gözlemlediğim ve yaşadığım sesi az çıkanı hep ezerler.
Kişisel yorumum çok güzel bir enerjiniz var ve çok nüktedan bir insansınız bilmiyorum gerçek hayatınızda da mı böylesiniz ama ülkenin şu durumunda nüktedan insanlara ihtiyacımız var![]()
Değil bebişim doğuya doğru gel.Orası Kayseri mi acaba?
Eltim olsaydı ısırırdım.Konuların tıkanıyor be Burhan. Birini gidip ısırsan mı veya bayılsan mı
Boşver batı da aynı zaten. Somekoyluproblems nickli biri vardı da ona benzettim bir anDeğil bebişim doğuya doğru gel.
Hayır o ben değilim. Bence sen beni kıskanıyorsun.Boşver batı da aynı zaten. Somekoyluproblems nickli biri vardı da ona benzettim bir an
O arkadaş karslıydıBoşver batı da aynı zaten. Somekoyluproblems nickli biri vardı da ona benzettim bir an
Ptesi de manitayla buluşacağım. Yorgun Burhanın kıçı bir gün yere değmedi.Kura ile seçilmiştir seçim küçük yerlerde hızlı bitiyor pazartesi günü dinlenirsin
Bak yönetici koca işe yarıyormuş karısına iş vermiyorPtesi de manitayla buluşacağım. Yorgun Burhanın kıçı bir gün yere değmedi.
Ahaha neden ki?Hayır o ben değilim. Bence sen beni kıskanıyorsun.![]()
Hem iş ,müdür stresi hemde tanıma evresi stresini çoğaltmış Burhancım, ben stresten allerjilerimden roza oldum,dikkat etgeleni Greyder gibi ezip geçesim var. Be adam biz senin uşağın mıyız, emir erin mıyız, maraban mıyız diyesim var.
İkinci olarak da görüştüğüm kişi az önce arkadaşıyla (arkadaşı baş müdür) okula program yüklemeye gittiğini söyledi ama içime kurt düştü. Sabahları konteyner kentte görevli ama bu saatte de sırf excell yüklenmeye gidilmez ya.
Teşekkür ederimHem iş ,müdür stresi hemde tanıma evresi stresini çoğaltmış Burhancım, ben stresten allerjilerimden roza oldum,dikkat etsonra o sinir stres seni yıpratmasın sakın
![]()
Ben buralıyım baştakiler de tanıdık hatır gönül meselesi yüzünden ses çıkaramıyorum zaten. Bir kere çıkaracak gibi oldum buz kesildiler. Bir de herkes sessiz kalıyor sen bir şey diyince ayrık otu gibi kalıyorsun öyle. Koyunlaşmak gerekiyormuş bu meslekte. Onu anladım. Herkes atını oynatma peşinde.Allah yardım etsin. Eğer köydeyseniz işiniz 2 kat zor. Seçim olur, siz gidersiniz pandemi olur yine siz gidersiniz. İlçe müdürleri, şube müdürleri zaten destek olmaz orada. Hele dışarıdan geldiyseniz eyvah eyvah, maalesef adam kayırmacılık çok bizim burada. Müdüre ses etmeden önce kuvvetli bir sendikaya üye olun mümkünse. Geçen yıllarda arkadaşım diğer branşlar lgs görevi istemediği için ilçe Mem tarafından zorunlu olarak köydeki ortaokullara gönderilmişti lgs görevlisi olarak. Üstelik pandemi başıydı, uçak otobüs bile çalışmıyordu. Şube müdürü tehdit etmiş köydekileri, gelmezseniz soruşturma açarım diye. Geldi garibanlar. Bence sendikalı olmadan şimdilik sessiz kalın, kafaya taktıklarını takarlar buralarda maalesef. Nişanlı konusunda yorumum yok benim hissettiklerim hep gerçek çıkmıştı, inşallah sizinki öyle değildir![]()