- Konu Sahibi PelinOzelKalkan
-
benim iki kere kanamam oldu, ilk seferde ha oldu ha olacak derken biraz canım yandı ve kanamam oldu tam olduda bitti maşallah derken ertesi gün daha beter bi kanama oldu ilişkiden sonra, bikaç günde yanma oldu ama sonrasında hiçbi sorun yaşamadım, kendimi fazla kasmış olmalıyım heralde, ilk seferde zar zedelendi sonrasındada tamamen uf oldu sanırım, herkes farklı
uf oldu hiç güleceğim yoktu
bence de aynı olay konu sahibine de olmuş
oda bi zaman sonra uf olur
düzeltme:ama 2 aydır evlilermiş daha uf olmadıysa ne zaman olacak
anlamadım ben?
Yazılanları okuduktan sonra tırstımmm
bizimkiler çift dikiş galiba, beni bide kan tutar ama kendi kanım sadece, hortlak gibi olmuştum bembeyaz olmuştu yüzüm bu ne menem bişey demiştim
tövbe Yarabbim korkutucam yeni evlenicek arkadaşları da
Ben de meraklı bir kişilik olduğumdan bu konuları çok araştırmıştım bir zamanlar. Canım bir ayna yardımıyla görebilirsin. Ayaklı bi aynayı tam ayarla, sırtına da yastık koy. Netten bozulmuş ve bozulmamış zar tiplerine bakabilirsin, görünce neyin o olduğunu anlarsın zaten :) Ben görebiliyorum dailginç bişey kadın/kız olmak. :)
Vücudumuzu tanıyalım ama dimi? Bu kadar da korkma bence, kendini sen biliyorsun :)
benim iki kere kanamam oldu, ilk seferde ha oldu ha olacak derken biraz canım yandı ve kanamam oldu tam olduda bitti maşallah derken ertesi gün daha beter bi kanama oldu ilişkiden sonra, bikaç günde yanma oldu ama sonrasında hiçbi sorun yaşamadım, kendimi fazla kasmış olmalıyım heralde, ilk seferde zar zedelendi sonrasındada tamamen uf oldu sanırım, herkes farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?