amanınn çok enteresan bir şey bu, eve gelip duvar diplerini almak gece çarşaf düzeltmek falan abartı, yani psikolojik bir problem olabilir, aslında kendisi de kabul ederse ve bu durumdan şikayetçiyse psikoloğa gidebilir.
resmen obsesyon olmuş adamda :) sen titizlendikçe ben pis olcam deyip çekirdek çitleyip yere atsan işe yarar mı acaba
Ayyy Nalansuuu...
Hiç gülecğim yoktu gece gece be arkadaşım....
Valla haklılsın dert aslında o kadarı da...
Yapcak bişey yok bacım atsan atılmaz satsan satılmaz, seviyorsunda kocanı bak...
Cok umursamamaya calışacaksın, öyle kabullenmeye devam edecksin, hiiiç üzerine alınmayacalksın..
elinde şarjlı ev süpürgesiyle gezsin dursun..
Relaks ol... kendini de hiç pasaklı hissetme bence...
onun ki titizlik hastalığı seviyesinde demek ki...kendi de farkında, sana da bişey demiyor sonucta....
sonucta "yapcak bişey yok"
eşinin pasaklılığından dert yanan hatunları düşünüp mutlu olmaya calış...
Hayırlı geceler...
o da memnun değil falan demişsin ya hiç konuştunuz mu bu konuyu kendi aranızda??
bir nevi hastalıktır temizlik hastalığı da. eşinizde temizlik hastası bence
işten geldiğinde duvar diplerini şarjlı süpürgeyle almak , gece uyanıp çarşaf düzeltmek.. bırakın erkekleri kadınlar bile bu derece yapmaz bence :)
bence bir uzmandan yardım alırsa kendisi içinde sizin içinde iyi olur.
ya saçmalama pasaklı koca isteme sakıno daha gıcık bir durum. Benim erkek arkadaşım pasaklıdır hatta annesi de pasaklı epey bir. Evlerine gittiğimde bilgisayarın yerdeki kasasıyla masa arasından börek kırıntıları çıktı klavyeye kül dolmuş koridora çay dökülmüş kurumuş halının üstünde bir ben yokum... Töbe de Sana karışmıyorsa laf söz söylemiyorsa erinmeyip kalkıp kendi yapıyorsa sen takma boşver o kendinden rahatsızsa dediğin gibi o takıntıyı aşması için psikoloğa gidilebilir.
elissacım kendine bilmemde benim için iyi olacagı kesin ya anlatsam varya şaşar kalırsınız değme hatunlara taş çıkarır ..geçen hafta tatilden döndük uyku gözümden akıyo acıktık bide dedim hemen kahvaltı yapıp yatalım ne kahvaltısı diyor bu ev temizlenmeden hiç bişey yapamayız uykulu uykulu süpürgeye çektim evi oda arkamdan sildi topladık evi anca karnımızı doyurabildik ..
aslında bi yöndende güzel bence :)
çünkü sana ev işlerinde her daim yardım eden bir eşin var
ve evin her zaman tertemiz
benim teyzemin eşide böyledir :)
aslında bi yöndende güzel bence :)
çünkü sana ev işlerinde her daim yardım eden bir eşin var
ve evin her zaman tertemiz
benim teyzemin eşide böyledir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?