dertmi bilmiyorum ama :)))

keşke benim kocada böyle olsa.işten gelince evi ayakta görse mutfağı b.. götürse koltukları falan yürürken görse hayırdır demez bide o atar üstünü başını

Son düzenleme:

aynen ya bizi ne sanıyolarsa artık bi alışverişe çıkar benim bile bilmedigim temizlik ürünlerini alır gelir yok cam bezi yok masa bezi yok mikrofiber bez yutturcam bigün onları ona ama ne zaman ..:)))

hatta bu konuyu açmama sebeb olan olayda gelmiş diyoki yarın haftasonu yeni aldıgımız sürekli tüy çıkaran bi halımız var sahura kadar diyo onun tüylerini temizliyelim seni o halıyla beraber dürer balkondan sallandırrım dedim baktı ben azıtıyorum sessizce gitti tv ye açtı ..

ya valla aynısı
sen bi de beni eskiden gör diyo
kayınvalidem dediki banyodaki diş fırçalıktaki fırçaların yönüne bile karışırmış:bbo:
hatta ilk yıllarımızda buzdolabını açar eğer yumurtalar arasında boşluk varsa kavga çıkarırdılaelaelaelaelae
ya adam o an yemek yapıyorum ya pasta falan neyse büyüklüğüne göre seçiyorum sonra halledicem diyodum yok elin alışsın diyodu

:roflol::roflol::roflol:
ya hayret bu kadar olur he
ben de böyle sinirli sinirli ütü yapınca haftasonu bak fenamı ütün bitti diyo
ya adam dışarda mis gibi hava var
zaten ev gelen geçen hanı
bari ikinciyi doğurmadan yeni rahata ermişim accık çıkalım dolaşalım ütüyü falan sen işteyken yaparım diyorum yok
var ya o öyle yaptıkça ben de sermeye başladım baktım sonu yok
hayatım deterjan yemek ve düzen üçgeninde geçiyo
gınaa geldi artık
hayır bi de gerçekten pasaklı olsam tamam diyecem
ben çevremde ne evler görüyorum yakötükedihüso

bence keyfini cikar pis olmasindan iyidir.
birak o yapsin isleri ben oyle yapiyorum seninkinin aynindan bendede var kendi haline biraktim kabullendim cok rahatim heryer mis gibi :)bu arada esinizin burcu nedir?

ya zaracı bacım benimkinin bişe tropladığı da yok sadece sürekli tık istiyo
ama son bi kaç aydır süpürgeye taktı
o da yeni eve taşındık yerler çok koyu düşeni gösteriyo
yani istediğin kadar sil bi iki saat sonra aynı hele de yazın
valla dağnıklı zor olabilir ama çok titiz adam çok zor
mesela hastalayınca evin düzeni bozuluyo diye evden kaçıyo düşün

ya hayır bide kendilerinede hayatı zehir ediyolar gerçi sorsan çok rahatlar ama şu üç günlük hayatta böyle ömürmü geçer sürekli düzen tertip şöyle sere serpe bi haftasonumuz yok ..bıktım ya inanın çok bıktım ..

bence keyfini cikar pis olmasindan iyidir.
birak o yapsin isleri ben oyle yapiyorum seninkinin aynindan bendede var kendi haline biraktim kabullendim cok rahatim heryer mis gibi :)bu arada esinizin burcu nedir?

kova burcu canım:))

aynı evet aynı ya asla hastalanmama tahammülü yok..güleceksiniz belki bu kadarda olurmu diceksiniz ama bi gün çok kötü tansiyonum düştü uyumuşum oglumda altına kakasını yapmış beni uyandırmamak için eczaneye inmiş eldiven almış takmış öyle degiştirmiş oglumun bezini. uyandım büyük oglum söyledi şok geçirdim ya gülsemmi ağlasammı bilemedim ..

Hehe senin yerinde olsam hiç temizlik yapmam, nie evi temizlemiyorsun die sorrduğunda da sen zaten üzerinden geçerek temizlemiş oluyorsun ben baştan temizleyipde fazladan elektrik harcamak istemedim dersin. :lepi: Kendisi içine sine sine yapar sen de keyfine bakarsın. alkisalkisalkis

benimkide basak burcu cok titiz olmasi burcundan kaynaklaniyor cok titiz olurlarmis aynen oyle oda belki senin esininde yukseleni basak olabilir:)
gecen gun mutfak dolaplarinin icindeki tabaklari tek tek cikarmis yikiyor gulsemmi aglasammi bilemedim bide bana diyorki bunlar bu sekilde dizilcek oyle degil oyle olmaz dedim kaynanadan betersin kaynanaya gerek yok aratmiyor sagolsun:)

enim sonum böyle olacak zaten görecek temizi pisi ..:hulya::hulya:

bu kocaların hiç orta yollusu yok galiba,benimkide dağıtır arkadanda söylenir evi dağıtıyorsun diye.27senedir ayakkabılarını kapının dışında çıkarıp ayakkabı dolabına koy derim yapmaz,böyle gelmiş böyle gidecek.o yüzden takmamaya çalışıyorum ama canım çıkıyor ben temizliyorum arkadan bakıyorum her yer dağılmış.küçük çocuğumda yok.bence sende relax ol,bırak işleri eşin yapsın sende ona yorgunluk kahvesi yaparsın.allah hepimize kolaylık versin.iki türlüsüde zor.

valla ben onu da görmedim canım hayatta dokunmazdı onun kakasına falan
ama nasıl ben bi rahatsızlık geçirince 9 yıl sonra süpürgeyle tanıştı
tahammülü olmadığından kendi süpürürdü
valla işten gelir ben hastayım öyle ya da böyle yemek yapmışım sofraya oturmadan süpürgeyi takardı fişe
yanarım yanarım da oğlum 6 yaşına kadar sabahlara kadar uyumazdı bi tanee çöp kaldırmazdı ona yanarım
ya düşün adam ikinci çocuk bile istemiyo
düzeni bozuluyomuş

mesala çevremde pasagıyla ün yapmış tanıdıklarımız var sana diyom böylesi lazımdı anlardın anyayı konyayı degerimizi bilirdin ...bi kere bayram ziyaretine gittik yerde kolonya şeker koltuk kırlenti felan var durdu duramadı onları aldı yerden bi güzel yerine koydu sonra oturdu dürtükleye dürtükleye bir oldum ..

seninki hiç değilse değiştirmiş,benimki 3saat ben gelene kadar beklemiş açmamış.

:roflol:bence boyle olmalari daha guzel pasakli bir herifle ugrasamazdim valla:lepi:

evet iki türlüsüde zor ben ikisinide gördüm biri evlenmeden kendi agbim aşırı pasaklı dagınıktı ama bu daha zor ya birinde fiziki olarak çok yoruluyosun hiç işin bitmiyo bundada manevi olarak çöküyosun düşünsenize sürekli bi takip edilme rahatsızlıgı acaba düzgün yaptımmı korkusu birşey dedigi yok ama anlıyorum ve çok sinir oluyorum ..

bakın kıslar şimdi sizinle yazışıyomya bi yandan sigara içiyom geldi şimdi yanıma ıslık mendille yere kül düşmüş onu aldı sonrada yanagıma bi öpücük kondurdu sana tencere gibi küllük lazım dedi gitti ..bi yandan laf sokuyo bi yandan gönlümü alıyo bişeyde diyemiyom işte böyle olunca..

Oooyyy... oyyy...
bitmez bu adamların dertleri hanımlar...
pasaklısı ayrı dert, titizi ayrı...
evlendik bi kere napalım.. kocamızdır diyce zoturcaz
yapcak bişi yok artık....

benimki de ayrı alemdir...
ama tutcam kendimi girmiycem konuya, zira bitirememekten korkuyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…